.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Рак на устата от орална любов ?

<>

Голям фен Аватара на 50cent
    хахахахах тва беше яко

О боже за пръв път чувам такова нещо

Помилуй мя,Боже !

Град
    nA lUnAtA
    xahxhahxa oralna lub0v s prezarvatiff tfa maitap li e

l0v3`slyNcEty

Em eto ..

Едит:// "Оралният секс води до рак
    д-р Л. Петрова|2005-11-20

Наскоро оповестени данни от изследване на шведски учени доказват, че оралният секс води до завишен риск от рак на устната кухина. Проучването е проведено в Университета в Малмьо със 132 пациента с рак на устата и контролна група от 320 здрави хора.

"Избягвайте оралния секс", съветва зъболекарят и учен д-р Розенкуист, ръководител на проекта. Ракът се идентифицира при средни и възрастни хора. Другите най-чести фактори за това са пушенето и алкохолът. Обезпокоителен е фактът, че в последните години възрастта, при която се идентифицира заболяването спада - засегнати са все повече млади хора.

Честотата на заболеваемост е 1 на 10 000, сочат данните. Резултатите от изследването на шведските учени се подкрепя от други сходни изследвания на учени от САЩ и Франция.

Туморът се ппричинява от HPV вирус. Данните сочат, че близо една трета от момичетата на 25 години в САЩ носят този вирус, но около 95% от тях се излекуват в рамките на година. Останалите са склонни към развитие на рак."

Източник - www.az-jenata.com

Хммм не само от орална любов може да се получи рак само да ти кажа.И да правиш и да не правиш се тая...може би се увеличаваш малко риска,но и да не правиш пак го има(това също е доказано).А с презерватив...ами незнам-аз не бих му духала с презерватив

Аз мислех,че не е известно точно от какво е причинена тази болест,а пък те вече ни казват и как да се пазим.. НЕ на оралния секс !
    Не знам.. не го вярвам това !

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не знам женския презерватив дали би предпазило момчето/момичето, затова на въпроса ти "tova vuzmojno li e kogato se izpolzva prezervativ" ще отговоря с "ДА".
    Фелацио с поставен презерватив - несполучлив опит за фелацио.

А ти от срам или от страх (от рак на устната кухина) не въртиш свирки?

Цитирай Първоначално написано от G-G1RL
    Приятелят ми има желание да му правя орална, аз също съм навита обаче много ме е срам

Тая тема ме утрепа на място ..... знам че рак на шийката на матката може да се преидзвика от човешки папилома вирус , който се предава при полов контакт , но таквоа нещо за рак ,който е предизвика по нкяъв начин при праввенето ан орална любов не бах чувала.

Не е известно от какво е причинена болестта .. Ако се знаеше това,вече щеше да е измислено и лекасртво за рака ...

Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Не е известно от какво е причинена болестта .. Ако се знаеше това,вече щеше да е измислено и лекасртво за рака ...
    Този вирус е може да бъде причител само в част от случаите ,а за лекарството зависи дали тумора е доброкачествен или злокачествен . Например баба ми е оперирана от рак на матката и лечението е успешно сле дкато все още е жива. И само да допълня че вече има ваксина с/у рак на матката , която се поставя при жени , който не са започнали полов живот и са между 11 и 21 години.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Земи се боцни да няаш проблеми после
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    Асеновград, България
    Логика има, а даже някъде го бях чул (или чел ), но вероятността да развиеш болестта по този начин е нищожна! Не се притеснявай!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Ти си пълна скръб не се излагай повече моля ти се с такива тъпи въпроси!

Кви са тия глупости...свирка с презерватив=ядене на балон. Риска от рак винаги си го има и да правиш и да не правиш! Той е 5 пъти по-голям ако пушиш или пиеш или се дрогираш. Така че ---> ДА на оралната любов...НЕ на цигарите и наркотиците!!!

Мега фен Аватара на koalka
    До сега би трябвало да се е чуло за такова нещо, ако наистина го има...Нека го подкрепят с доказателства, а не само с писания по вестниците и някакви "изследвания".

От оралната любов освен рак може да се заразите и с Паркинсон Има ли някой който да вярва на тия глупости ??? То понякога ми се е случвало да отида при личния лекар и да му казвам кво да прави - всмисъл виж ми гърлото чуй ми гърдите, а пък тука да вярвам на неква цървуланка
    Мълчи уа критйен !!!

тва е най тъпото нещо което съм чувала през живота си? добре къде с аскритите камери?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    А с презерватив...ами незнам-аз не бих му духала с презерватив
    Пфффффффф....
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Abe tva e edno na 10 000 li tam kolko...spoko

Цитирай Първоначално написано от Peshito
    Ти си пълна скръб не се излагай повече моля ти се с такива тъпи въпроси!
    Я мълчи бе плужек никой не ти е искал мнението ..!

eeebax mama mt ve4e nqma ni6to bezypasno
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    i rak na gaza ot analnata

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    i rak na gaza ot analnata

Абе спокойно, едва ли е истина. Едва ли от спермата ще хванеш рак!!??
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си