Здравейте,
Аз съм нов тук,но се осмелявам да обявя нова тема.
Става въпрос за това,че всички около мен ми повтаряха,че е прекалено рано за сериозна връзка(на 14 бях) ,даваха ми савети да се възползвам от момичето(да я чукам и тем подобни) че сега ми бил живота и не трябвало да хвърлям усилия върхо нещо което така или иначе щяло да стане.Както и да е.Вече от 2 години и 2 месеца съм със това момиче(както и да ви се струва се сгодихме на 2 годишнината ни)
и всичко е наистина идеално!Не сме си правили "почивки" един от друг и никои на никого не е кръшкал.Нямал съм никога по-добър приятел и дори самата тя все още е измомена че всичко е така идеално.
Тай като знам че веднага някой идиот ще запита или ще каже че явно правиме някакъв "убер" секс и за това сме заедно!НЕ. Почнахме да правим секс някъде около 16 месец от познанството си!
Просто искам да кажа и да насърча найвече хората да бъдат по-сериозни и по-отдадени един на друг!
А за тези секс маниаци който ще искат доста секс само ще кажа:
Както в песента на Кристина Агилера се пее "Good Things come for boys who wait" или Хубавите неща са за момчетата който изчакват.Гарантирам го!