- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако не сега когa?
Здравейте,
Аз съм нов тук,но се осмелявам да обявя нова тема.
Става въпрос за това,че всички около мен ми повтаряха,че е прекалено рано за сериозна връзка(на 14 бях) ,даваха ми савети да се възползвам от момичето(да я чукам и тем подобни) че сега ми бил живота и не трябвало да хвърлям усилия върхо нещо което така или иначе щяло да стане.Както и да е.Вече от 2 години и 2 месеца съм със това момиче(както и да ви се струва се сгодихме на 2 годишнината ни)
и всичко е наистина идеално!Не сме си правили "почивки" един от друг и никои на никого не е кръшкал.Нямал съм никога по-добър приятел и дори самата тя все още е измомена че всичко е така идеално.
Тай като знам че веднага някой идиот ще запита или ще каже че явно правиме някакъв "убер" секс и за това сме заедно!НЕ. Почнахме да правим секс някъде около 16 месец от познанството си!
Просто искам да кажа и да насърча найвече хората да бъдат по-сериозни и по-отдадени един на друг!
А за тези секс маниаци който ще искат доста секс само ще кажа:
Както в песента на Кристина Агилера се пее "Good Things come for boys who wait" или Хубавите неща са за момчетата който изчакват.Гарантирам го!
"Loyalty,Wisdom,Devotion and Honor the simplest of all codes that I requested from all.Yet none emply it!"