- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След колко време се прави тест?
По време н акта презерватива се беше скъсал,следователно приятелят ми се беше испразнил в мен...купих си хапче "ескапеле". Та въпроса ми е след колко време се прави тест?
Znam,che vsichko svyrshi,znam,no te obicham ...
Vsqka nosht im smenqm imenata.Vsqka nosht razlichen me obicha,no na tebe nikoi ne prilicha.Ustnite mi pomnqt tebe samo,kojata mi pomni tebe samo,no teb te nqma ...
Какъв тест? IQ?
След 1 седмица се прави теста за бременност.
Има милиони такива теми! Тестът се прави 2 седмици след рисковия акт.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Около 7-мия ден става същинското зачеване и започва да се отделя хормонът, който се отчита от тестовете за бременност...но е добре да се изчака, за да се концентрира той все пак...а и не е сигурно, че той ще започне да се отделя на 7-мия ден.
Ami za bremennost da;] Az go napravih sled 1 sedmica .. obache imam chuvstvoto che korema mi e po golqm ... ima dr froma nqkaksi..of nz;[ spr ma istrah.Moje i az da si vuobrazqvam...
Znam,che vsichko svyrshi,znam,no te obicham ...
Vsqka nosht im smenqm imenata.Vsqka nosht razlichen me obicha,no na tebe nikoi ne prilicha.Ustnite mi pomnqt tebe samo,kojata mi pomni tebe samo,no teb te nqma ...
Първоначално написано от No`Real`Love
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Коремът нараства около 4-тия месец.
По принцип тест за бременност се прави още на първия ден от закъснението на цикъла, но ако имаш нередовна менструация можеш да си направеш на 14 ден от рисковия акт като тестът се повтори след 48 часа за по-голяма сигурност.
Спокойно коремът започва да расте след 3 месец, самовнушения причинени от притеснение.
sled sedmica - dve
PreDai Se Na JelaNietO Da Me iMaSh , PreDai Se Ne JelaNietO Da Me LiuBiShHh ...
Видимо ти няма нищо, а и не се усеща (май) че си бременна.
Гледах реклама на един автомобил...тест за бременност, който отчита...резултата от 4 ден
i kak se e kazval tozi teset za bremennost
PreDai Se Na JelaNietO Da Me iMaSh , PreDai Se Ne JelaNietO Da Me LiuBiShHh ...
na 2-rata sedmica e nai-sigurno ina4e i az znam 4e i sled 7 dena stavaПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!