naskoro razbrah po skoro se zamislih de zashtoo horata detoo se drusat mn 4estooo se provalqt kogatooo se opitvat da sprat iii ot mngoto hora s koito sum govoril filmi glupostii seki raspravq az ako ne se drusah sega shteshe da sum edi si kvo jena detca kola nz kvoo moje i taka da e no nqkak si 4ovek o4akva 4e kato spreda se drusa si4ko drugoo she mu trugne e taka ot vednuj bes da polagaa nikvi usiliq poneje si4kite mu sili otivat zaa borbata s narkotika ta nqkak si 4ovek se zablujdava 4ee drugite sa mu dlujni sveta mu e dlujen da napravi jivota mu idealen oba4e kvo se slu4vaa spirash mu4ish se mu4ish se spirash za izvesno vreme i izvednuj se oglejdash i si vikash bah maamu si4ko si e kato predi samo detoo ne se drusam kva mi e dalaverata smisal horata pak ne ti vqrvah nqmat ti doverie drugite oshte te mislat za bokluk i ti si vikash ebati kva mi e polzaata si4ko si e kato predi samo detoo se mu4a da ne drusam ... i se po4va starata pesen dali ne moje da se napravi neshto po vuprosa smisal durjavata da pomogne malko da namira rabota nqkvi takiva neshta da pomogne na horata da si stupat malko an krakata ili pone da ne im pre4i