- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Анулиране на учебната година
Съмнявам се да я анулират, да се надяваме че няма да стане, не ми се иска да повтарям...![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ще я анулират за съжаление.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Аз съм в 12кл и ако я анулират ще умра от кеф...курсовете и тренировките ги почнах от тая година и се чувствам малко изостанала и ако анулират годината са ше си ходя на курсове а после ще продължавам само с тренировките...промисПървоначално написано от kahn
![]()
Ми щом искаш анулиране ,тази година не кандидатсвай,стой си една година у вас и след тва кандидатствай!Първоначално написано от Jamalska
Ше бъде яко ако я анулират, ама малко не ми се вярва да се стигне чак до там. Най вероятно след изборите пак ше тръгнем на даскало и ше ни земат от ваканциите...
Яко ли ? Направо жестоко - цяла година свобода![]()
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Абре има ли нещо по този въпрос в законите? Примерно, че след определен период без учебни занятия, годината се анулира.![]()
Nz,4udq se i az,ama vij:
http://www.infobulgaria.info/news.ph...cat=0&itm=3199
Koi znae...na tam e trugnalo..
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
В едно от последните предавания на Слави, гледах един видео запис, от преговори ако не се лъжа, на който Орешарски и Вълчев проведоха един доста интересен разговор помежду си мислейки, че никой не ги чува...
Някой гледал ли го е?![]()
Да, всички. То, ако някой, живеещ в България не го е гледал или не му е преразказан, си е стоял цяла седмица у дома и не си е пускал тиви-то
То стана голям скандал /имаше и теми за него в този раздел/. Учителите са възмутени от отношението, най-вече заради размотаваето. Иначе то си стана като израз, ние я бъзикаме класната и тя нас като бие звънеца "Айде разтуряйте седЕнката"
Та да ти доразкажа. Орешарски се извини на всички публично, макар и писменно, докато Вълчев каза, че не виждал причина да с извинява.
И това е общо взетоУчителите се активизираха още повече и се искат оставките и на двамата.
Първоначално написано от shadow4e
mi to e krajno vr naistina da si dadat ostavkite(toq val4ev e tolkova zle miliq,be6e na otkrivaneto na u4ebnata god v mojto daskalo i 5 min re4 ot koqto se 4u samo ne6to ot sorta-maturite,maturite...az vqrvam vav vas.mn e zle)
Я по-спокойно.. нито имам намерение да хода и догодина на уроци..нито учебната година ще се проваля. Колкото и да ти е мъчно няма да се анулира нищо (за което много се радвам).Първоначално написано от Xtazy
Та я кажи са.. пък мен какво ме грее че ти искаш една година почивка. Оправяи се ти .. Жалко за теб, но е факт..анулиране на годината няма да има !!!!!![]()
Edna chervena roza…da, tova e lubovta…bezgranichna I krasiva…I edna….
Дееб*а и наглите копелета...Първоначално написано от shadow4e
Дано по-скоро се разбере какво ще става, че храня надежда да почна работа...![]()
az ot edna strana se radvam a ot druga ne
Аз пък много ще се радвам ако я анулират![]()
![]()
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
Saglasna! \Първоначално написано от rad_ina_90
/
Какво ти се пеебава веПървоначално написано от teengirl_92
![]()
![]()
Закъде си се разбързала???
az ne iskam da anulirat godinata ne iskam da kazwate 4e sam zadrastena ili neso takowa no samo pomislete da ste 12 klas na 20 ili neso drugo stoto ako anulirat godinata to4no twa se se slu4i ... e teq koito sa po4nali po-rano moze da im e i se taq
ONE LIFE ONE LOVE
Първоначално написано от simmon44etoo
+1
ами тия като мен кадето изкат да влезнат в по елитна гимназия закво да се радвам че (ще и вече ни ) прецакаха годината апък и една година оставаме вместо да завуюършим по рано да се оправяме за живота ние ше учим аре де от къде на къде
От една страна 6те се кефя от друга не
Наи-гадно ни е на нас 7 клас и на 12 де са кандидатстване тъи онуи ........ и наи-гадното ходим на ъроци и ако ни отменят годината ко 6ет праум ?!??!!?!?!?!?!?!??![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Дано да не анулират година