- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Анулиране на учебната година
Аз пък бих се радвала да я анулират (само дето няма да стане сигурно), за да си почнем догодина на 15 септември и всичко да си е нормално, а не сега да взимаме по 3-4 урока и 10 страници домашни...![]()
![]()
Отначало бях ужасена от идеята за анулиране на учебната година, но сега ми се струва някак по-нормално. Няма да свърши света. Пак ще си уча, ще ида в София(има къде да живея там), ще работя, ще събера някой лев за кандидатстването. Лошото е, че от много повтаряне на учебния материал може да се оплета. Всмисъл то е хубао да се канидатства, като ти е прясно. Но нищо смъртоносно няма да се случи в крайна сметка, тъй че няма да изпадна в паника, ако анулират чебната година.
Да я анулират бенема да се тревожим за изпити,матури ала бала
За съжаление казаха,че няма да я анулирват,но на мен ми се щеше щях да си наваксам с Английския,защото сегашната ни госпожа е овцъъъъъ.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Първоначално написано от vra4ka
Да и аз съм на това мнение,ако я анулират ще уча Английски и още 1 език и ще го уча найстина интензивно.Умните хора,ще си оползотворят времето,така че...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ест, че няма да я анулират...за какво ги искат тия заплати?ЗА да не ги получават една година ли?Ако анулират годината за това време почти всеки един добър учител ше успее да си намери нова работа и надали след това ще се върне в училище...още по-зле ше е
99% съм сигорна че няма да я анулират, по новините го казаха иначе щах да се кефа ма няма.Това е положението
Ami az v na4aloto ne iskah da prekratqvat godinata!No sega ve4e iskam ,za6toto 6tom tolkova dulgo produlji sta4kata nie opredeleno 6te sme poturpev6i t.e 6te ima u4ene v subota,ponqkolko uroka moje bi,sukra6tavane na vakanciite... ta za tova ve4e e po-dobre da q prekratqt puk i 6te imame pove4e vreme da oburnem vnimanie na sebe si i drugite ,a ne samo 2-3 meseca!No tupoto e ,4e 6te zavur6im na 20Първоначално написано от filosofkaraivanov
i izostavame s edna godina!...
Пише се НУЛИРА смисъл от нула.
Ам аз не съм съгласна.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Блахххххххххххххххх.
Ако ще да я Адесетират, АоСедмират, Астотират, се ми е тая. Туй даскало,много ви влече,начи. И да го има,и да го няма,се тва ви занимава съзнанийцето![]()
хахаха..споКо котенца няма да я нулират.Знаете ли колко време учителите трябва да са в стачка за да стане това.Точно 31 СЕДМИЦИ,по моя експертизаПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
това са 7/8 месеца.Досега минаха 4 седмици още 27 седмици.
Az kato gledam taq sta4ka verno moje da se protaka do Koleda ,NO NQMA VEROQTNOST DA Q ANULIRAT
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Как пак всички са се загрижили , щяли
били да изгубят една година от живота си![]()
как се губи някой ако ми обясни няма да е лошо
и какво аз съм 12 клас закакво да ми е гадно
кадето няма цяла година да се блъскам да уча и ше
почивам ли ? или пак бавя с 1 година живота в мизерните
общежития
абе я се успокой
Ами зависи от гледната точка ,аз например ще изгубя една година в шибаната ни държава ,вместо да съм в нормална страна с хубави общежития.Първоначално написано от луда
ти в ред ли си??егати щастието,аз ще пукна от сука!!Нито домашните ме притесняват нито отценките нито каквото и да е друго.Първоначално написано от filosofkaraivanov
Никога не съм мислела,че ще искам да ходя да даскало.супер весело ми е там..пък и не ми се иска до година пак да съм 11 клас-яко гадно!
направо ми писва от тая стачка..честно!!
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
На мен ще ми е гадно ако анолират годината, щото напразно съм си давала пари за частни уроци.........Гадно става!!!И ако се анолира тогава вече 1005, ще има Матури, а аз не искам............
хаха нали от нас се очаква да я превърнем в нормална държаваПървоначално написано от kahn
доколкото зависи от нас (без мене щото аз неставам)
незнам не ми пука особено какво ще стане с тая учебна година
както и всичките преди това
да кан прав(а) си от твоя гледна точка , ще заминеш някаде на по-хубаво място , обаче неочаквай че като вместо 30годишни мокети
има теракота ще е нещо по-различно , не говоря в буквалния смисъл разбира се
абе я се успокой
Ами аз лично няма да участвам в нормализирането на държавата,ще участвам в нормализирането на моя живот и то малко на запад посока мюнхен дай БожеПървоначално написано от луда
[/quote]
Ами аз лично няма да участвам в нормализирането на държавата,ще участвам в нормализирането на моя живот и то малко на запад посока мюнхен дай Боже[/quote]
ми то май стана всеки за себе си![]()
абе я се успокой
Много ще ше да бъде хубаво да анулират годината ама стачката вече свърши Така чеОчакват на много входни нива и контролни
![]()
![]()
![]()
дреме ми на пуканкатаПървоначално написано от malk0_sladur4e
![]()
![]()
обувките ми са скъсани ,краката ми се мокрят
и това ми пречи на образованието
Тая глупост я чух наскоро и смятам да я лансирам на даскало
![]()
абе я се успокой