Първо- не мислете все още за анулиране, а по- добре стискайте палци всичко да се оправи! Според мен желанието ( на повечето от вас) да с е анулира годината идва от това че им се мързелува Е на всички ни се мързелува, но не ви ли стигат 5 седмици допълнителна ваканция? Замислете се че сега мързелувате, излежавате се, излизате с приятели, но представете си всичко това цяла година! Жалко е че повечето от вас свързват училището само с уроци. За мен лично , то е и едно голямо забавление, където всеки ден ти се случва нещо ново и вълнуващо....Например ако сте в нов клас имате възможност да се запознаете с нови хора, а ако сте със стар можете да се опознаете още повече. Аз лично, когато бях 8 кл в ново даскало нямах търпение да ходя на даскало....Естествено че имах и гадни моменти, тогава, но се радвам че се сблъсках с всички тези емоции. В момента ми липсва даскалото. Бях се настроила за учене и за успехи, бях се мотивирала, а сега отново се размекнах. Ако не си бях намерила работа, сигурно щх да умирам от скука.....Не мога да си представя годината без даскало Ако изляза с различни компании в продължение на 1 месец , примерно, ас това се изчерпват бклизките ми хоора. А и като се видя с тези хора, какво да си кажа с тях? Нищо ново не ми се случва.....
второ- Ако бях 7 или 12 клас изобщо нямаше да ми е весело, но пък от друга страна ако бях 12 клас бих започнала да уча за матури и да наблягам на частните уроци..... Но има и училища , които не стачкуват. Ако анулират ше трябва да помислят и за тях
трето- Ако стачката продължи по- дълго , 1 вия срок пропада, което значи че ще имаме по- малко лятна ваканция....Поне аз така си го представям
с една дума- нещата са мн сериозни и не бъдете толкова повърхностни!