- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Анулиране на учебната година
Замислете се сега.. Ако случайно почнем даскало след 1,2 седмици може по-скоро или не чак толкова скоро... Се 1... Но се замислете...Няма да имаме зимна ваканция,може и лятната да ни одрежат,зависи колко време е продължила стачката,ще учим съботите,може и неделите... Ще ни дават по 2,3 урока на час... Как си мислите че ще смогнете на толкова мн материал?Замислете се... Особено 12ти клас както и 7ми и 8ми.. Аз сега съм 8ми,бях се мотивирала най-после да уча,че да кандидатствам и да ме приемат някъде... А то какво.. След стачката аз просто няма да мога да уча,аз едвам смогвах с по 1 урок,каму ли по 2,3 и то всеки ден на даскало без почивка...Няма никакъв смисъл,после едвам ще завърша с 3ка и край с кандидатстването ми,ако знаех миналата година щях да се стегна и да кандидатсвам,макар че завърших с 4,384 пак имах шанс да ме приемат все някъде...Но не.. Аз оставих всичко за тази година,казах си че ше уча и ся мотивацията ми отиде на кино.Мерси много на драгите ни учители,в началото много ги подкрепях за стачката,прави са си хората,трябва повече пари за такива като тях и лекарите... Но сега ми иде да ги гръмна всички един по един и ше почна с министъра.. Не е чесно ние да патим заради тяхните заплати.. За това най-добрия и възможен вариянт за измъкване от ситуацията е "Анулиране на годината".Ще си починем,ще си преговорим за 2 месеца материала от предните 2 години примерно,за да не сме забравили ептен всичко догодина и после ше си гледаме кефа.Догодина всичко ше почне на ново... Няма да се притеснявате за матурите,сядате си на задниците и учите,както ще направя и аз.Ще мога да кандидатствам и да си оправя някак бъдещето... Помислете и ще видите анулирането на годината е най-добрия възможен вариянт!Това сега си е чиста загуба на време и като почнем даскало половината хора ще си пропилеят бъдещето,благодарение на стачката и ШИБАНИТЕ ДАСКАЛИ!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.