- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- спешна нужда от мнениееееее.......
приятеля ми работи на едно място ладето се топи желязо,и преди малко ми се обади и ми каза че ме обича и всеки момент пещта може да грамне и да умре и ако не ми се обади до 9 часа са званна на маика му,аз го питах луд ли е и кво говори?казах му кат знае че ще грамне да се махне,да излезе,а тои ми каза че неможе щот е пално с шевове...нз кво да мисля ако наистина ще грамне кои нормален човк ще седи а и тия шефове как ще си жертват живота?дали иска да ме изплаши или какво?след тва му званнах малко след тва и ми каза да го оставя малко на мира 6тот е пално около него със 6ефове и 4е ме обича .....как мислите,кво става,какво да си мисля ,вазможно ли е такова нещо??????????
Според мен ти върти номер.
При наличие на опасност,нормалната реакция в едно предприятие е евакуация.
И ние откъде да знаем всъщност,ти си познаваш приятеля,нали?
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
да........ но чак пък да помете всичко не може ( май ) ..... стискам палци ( да не грамне)
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
познавам го,мисля че не е способен да ме излаже ама има навика да преувеличава за някои неща,нз кво да мисля......и все пак ако има опасност как ще седи там...би трябвало да се спасяват а не да си седат,меоже би искат да предотвратат и да не е сихурен дали ще успеят........нз![]()
оф пълни глупости, нали ако нещо такова трагне да гърми ще сабори поне полвината сграда освен това си има някви условия за работа и кво се прави при изванредни положенияи никой щеф не очаква да си рискува живота и този на всички останали ,или приятеля ти е много неграмотен и не разбира от работата си или се ебава с теб
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Малее ужас ... приятеля ти наистина нещо не е добре?!Ако това е вярно ще има евакуация и никой шеф не съм чувала да не му е мил собствения живот и да стои там сакън да не пропуснат работата пък нека да умират ако щат........Айде надявам се всичко да е окей![]()
Обади се на бтв репортерите![]()
абе,тоя яката та ебава...![]()
,тва са пълни простотии ,дето ти ги е наприказвал..а ти 6то му вярва6?!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
чакаме отговор след 9 часа да видим![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
мерси на всички наистина ме успокоихте и аз си мислех че нещо ме ебава ама все пак тои ми го каза савсем сериозно и му повярвах,преди малко ми се обади и ми каза че не е грамнала и аз му казах че е луд и ме ментри а пък тои жзе да ми обяснява какво е можело да стане ама нз си кво,абе луд човек наистина.модераторите ако искат да заклучат темата
Като е пълно с шефове, как ти се обажда? И какво, има сериозно авария, работниците са застрашени и шефовете ги пазят да не избягат... СТИГА БЕ!![]()
Ами май ти върти някакъв номер..но пък може и да е истина,може би е бил в опастност...незнам,немога да помогна!![]()
И на мен не ми се вярва, че говори сериозно...
Ако човек се бои за живота си, първо щеше да излезе оттам, а и въобще нямаше да му пука за уволнение и т.н.![]()
11:34 няма никав отговор може би момичето е отишло в болницата за да види приятеля си![]()
HAHha... вЪЗМОЖНО ЕПървоначално написано от tuzaro
![]()
тоя подпис и аватар кви мисли ми идватПървоначално написано от freedom
Ебавка! Рещил е да види как ще реагираш...
Съдя по шефовете, които са с него![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Имаше няква такава историйка..за някав мотор майче...![]()
![]()
...Нидей са обижда ама приятеля ти е СТРАНЕН
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---
кво странен той си е направо лудПървоначално написано от BaRвie
Според мен или е пиян или е подранил с деня на лъжата.Първоначално написано от sexi_kukli4ka
Ам...то ще се разбере, де, ако е станало нещо. Гледайте новините по БТВ
(сори за шегата не на място, но не се притеснявай)
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
абе вие луди ли сте кви сте?! чудя се дали изобщо цялата историйка не е някой бъзик...Как я мислите вие тая.... начи може секи момент да гръмне там квото ше гърми, ама шефовете ше седят... те обичат да гърмят...
![]()
![]()
![]()
Че иска да ти напълни гъза с любов...Първоначално написано от freedom
![]()
![]()
![]()