- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- спешна нужда от мнениееееее.......
 Отговор в тема
 Отговор в тема

приятеля ми работи на едно място ладето се топи желязо,и преди малко ми се обади и ми каза че ме обича и всеки момент пещта може да грамне и да умре и ако не ми се обади до 9 часа са званна на маика му,аз го питах луд ли е и кво говори?казах му кат знае че ще грамне да се махне,да излезе,а тои ми каза че неможе щот е пално с шевове...нз кво да мисля ако наистина ще грамне кои нормален човк ще седи а и тия шефове как ще си жертват живота?дали иска да ме изплаши или какво?след тва му званнах малко след тва и ми каза да го оставя малко на мира 6тот е пално около него със 6ефове и 4е ме обича .....как мислите,кво става,какво да си мисля ,вазможно ли е такова нещо??????????
Според мен ти върти номер.
При наличие на опасност,нормалната реакция в едно предприятие е евакуация.
И ние откъде да знаем всъщност,ти си познаваш приятеля,нали?
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
да........ но чак пък да помете всичко не може ( май ) ..... стискам палци ( да не грамне)
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do

познавам го,мисля че не е способен да ме излаже ама има навика да преувеличава за някои неща,нз кво да мисля......и все пак ако има опасност как ще седи там...би трябвало да се спасяват а не да си седат,меоже би искат да предотвратат и да не е сихурен дали ще успеят........нз
оф пълни глупости, нали ако нещо такова трагне да гърми ще сабори поне полвината сграда освен това си има някви условия за работа и кво се прави при изванредни положенияи никой щеф не очаква да си рискува живота и този на всички останали ,или приятеля ти е много неграмотен и не разбира от работата си или се ебава с теб

Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Малее ужас ... приятеля ти наистина нещо не е добре?!Ако това е вярно ще има евакуация и никой шеф не съм чувала да не му е мил собствения живот и да стои там сакън да не пропуснат работата пък нека да умират ако щат........Айде надявам се всичко да е окей
Обади се на бтв репортерите
абе,тоя яката та ебава...
,тва са пълни простотии ,дето ти ги е наприказвал..а ти 6то му вярва6?!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
чакаме отговор след 9 часа да видим
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

мерси на всички наистина ме успокоихте и аз си мислех че нещо ме ебава ама все пак тои ми го каза савсем сериозно и му повярвах,преди малко ми се обади и ми каза че не е грамнала и аз му казах че е луд и ме ментри а пък тои жзе да ми обяснява какво е можело да стане ама нз си кво,абе луд човек наистина.модераторите ако искат да заклучат темата

Като е пълно с шефове, как ти се обажда? И какво, има сериозно авария, работниците са застрашени и шефовете ги пазят да не избягат... СТИГА БЕ!
Ами май ти върти някакъв номер..но пък може и да е истина,може би е бил в опастност...незнам,немога да помогна!
И на мен не ми се вярва, че говори сериозно...
Ако човек се бои за живота си, първо щеше да излезе оттам, а и въобще нямаше да му пука за уволнение и т.н.
11:34 няма никав отговор може би момичето е отишло в болницата за да види приятеля си
HAHha... вЪЗМОЖНО ЕПървоначално написано от tuzaro

тоя подпис и аватар кви мисли ми идватПървоначално написано от freedom
Ебавка! Рещил е да види как ще реагираш...
Съдя по шефовете, които са с него
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Имаше няква такава историйка..за някав мотор майче...

...Нидей са обижда ама приятеля ти е СТРАНЕН
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---
кво странен той си е направо лудПървоначално написано от BaRвie
Според мен или е пиян или е подранил с деня на лъжата.Първоначално написано от sexi_kukli4ka
Ам...то ще се разбере, де, ако е станало нещо. Гледайте новините по БТВ
(сори за шегата не на място, но не се притеснявай)
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
абе вие луди ли сте кви сте?! чудя се дали изобщо цялата историйка не е някой бъзик...Как я мислите вие тая.... начи може секи момент да гръмне там квото ше гърми, ама шефовете ше седят... те обичат да гърмят...

Че иска да ти напълни гъза с любов...Първоначално написано от freedom