- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Heavy Metal Kingdom
Здравейте в моята зона, Веднъж вече разрушена, аз я създавам отново, за да има място където всички които слушат метъл са добре дошли...
така че се чувствайте у дома си...
Ако всичко е както трябва, анкетата трябва да е 100%...НЕ ИСКАМ Хора с други мнения и предпочитания (чалгари, хипари...рапари) да влизат тук, това е форум за определени интереси!!!...
каквито и да сте, ако слушате метал, изберете първа опция и влизайте...ако не слушате - моля не гласувайте в анкетата ( направил съм я само да броя колко хора сме) и напуснете без да пускате съобщения...АКО ДЪРЖИТЕ ДА МЕ ПИТАТЕ НЕЩО - пратете ми лично съобщение...
Благодаря Ви!!!
Искам мн добра песен на Iron Maiden...ако някой иска, може да ми остави името , аз сам ще си я изтегля...
"Предпочитам невъзможното, което убеждава, пред възможното, което звучи неубедително"
Wasting love
бааахти смотаното...настроението ми се прееба, пак![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Hallow Bе Тhy Name
Кавъра на Cradle Of Filth също си го бива!![]()
благодаря на всички...заемам се с търсенето и свалянето...
"Предпочитам невъзможното, което убеждава, пред възможното, което звучи неубедително"
свалено![]()
+1Първоначално написано от exploitedteen
![]()
"Хеви метъл кингдъм" звучи като нещо доста лигаво...но иначе да, слушам метъл. И?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Хм,знаеш ти какво да слушаш :PПървоначално написано от exploitedteen
а не бе..Първоначално написано от TheNightRider
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Знаете закона:"Heavy Metal
The Trooper мн добра...благодаря отново![]()
Тази анкета доказва една стара теза:
Колкото и да обясняваш, винаги ще се намери идиот, който да не е разбрал, а дори и такъв, който ще направи точно обратното...
Тия двамата дето са гласували да вървят по дяволите,
аз не влизам при чалгарите и не пиша:
"Кондьо и Софи на сапун"...
Тук нямате работа...ако ви видя пак, ще говоря с модератор за санкции, да знаете, вота ви се записва...
[quote]Знаете закона:"Heavy Metal
Тоест ти си "извстен", зализан, женствен убавец, на който обичат да му отпорват задника, да не като нас "задръстен".Първоначално написано от Аспарух
![]()
не смятам такаПървоначално написано от Аспарух
според мен някой хора отказват да приемат различните, за да покажат, че са нещо повече.има хора които са неуверени
и се затварят в себе си все повече когато някой не ги приеме, но мисля , че това е още една причина да бъдат различни и да изправят глави.ДА АЗ СЛУШАМ МЕТЪЛ и не се срамувам да го кажа, не се страхувам да бъда различна и не се интересувам от мнението на околните.всички имат свобода на избор, дори и чалгаджийте и аз я уважавам![]()
Тихо смешенПървоначално написано от Аспарух
Не видях Wasted Years , 2 Minutes Midnight , Man On The Edge , Wrathchild![]()
we give it all.
Авторе, ти си идиот.
Да речем, че съм чалгар и съм ти гласувал отрицателно в анкетата и дори съм се осмелил да ти пиша в темата. И КВО?! Ще ми издействаш незабавен бан ли?![]()
<самоубиваща се емотикона>.Първоначално написано от in_pieces
ЗаповядайПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
![]()
we give it all.
пфффффффффффффффффффхахах аххаххааххПървоначално написано от TellMeYourName
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Само клипа хахахПървоначално написано от exploitedteen
we give it all.
az sum fenka predimno na death black metala ama obi4m i malko gothic zvu4ene da imaama kato cqlo obojavam behemoth norther children of bodom emperor sega i immortal zaribqvam moonspell nightwish manowar sirenia tristania rhapsody cannibal corpse imarduk ne sa lo6i
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()