.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    Away away..from more and everybody

"Истината за бебетата"-родени от голяма любов??

Вчера докато ровех в семейната библиотека(не питайте защо ) намерих следната книга "Истината за бебетата".Стана ми интересно и реших да я поразлистя..
    Цитат-->"Хората трябва много да се обичат за да решат да имат деца,защото децата се раждат от голямата любов на мама и татко"...Найстина ли?...А на мен ми се стори че повечето днешни деца са последствията от дълга безрасъдна вечер...Има ли я истинката любов..или е описана само в книгите?..Можеш ли да живееш с човек,който не обичаш само заради това детето да има двама родители...

---Маската прикрива лицето ти...---
    ---Но не и сърцето ти---

???
    Testis unus,testis nullus...

Според законите на социалистическото общество, семейството е градивната единица на пролетариата. Изневярата и "неразумните нощи" са нежелателни в комунистическата утопия. Поне книгата е писана тогава. Колкото до голямата любов - елементарна химия, ако питаш мен
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Супер фен Аватара на maybelline
    Можеш да живееш с човек, който не обичаш,но не е желателно,защото детето прекрасно разбира това и му е по-гадно че майката стои с някакъв...заради него самото.Има бебета,които се раждат от голяма любов,но има и такива,които са последствие от няколко бутилки водка.Забелязала съм,че децата заченати сводка-методът са по-нервни,разсъждават по-повърхностно и живеят ден за ден,водят много ранен полов живот,често прибягват до дрогиране и пиене,имат и аномалии (в по-тежките случаи).Не всички,но повечето.

Голям фен
    Град
    Констанц
    Цитирай Първоначално написано от drfatt
    Според законите на социалистическото общество, семейството е градивната единица на пролетариата. Изневярата и "неразумните нощи" са нежелателни в комунистическата утопия. Поне книгата е писана тогава. Колкото до голямата любов - елементарна химия, ако питаш мен
    мда това беше първото за което и аз си помислих като прочетох цитата,тва е някоя комунистическа книжка. И смятам че има все по малко деца кои то са раждани защото мама и татко искат наистина бебенце и дори и да е така когато се се е родило бебето,малко хора остават заедно завинаги само заради детето си
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Мега фен Аватара на koalka
    Дам, някои хора остават заедно само заради децата, което не е правилно според мен.В един момент детето ще започне да разбира и ще разбере, че неговите родители не се обичат, това е лошото.Иначе едно дете трябва да е искано, да е плод на любовта между двама души, така всички ще са щастливи.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Бих живяла с човек, който не обичам, заради детето. Но само ако успеем да изгладим дрязгите помежду ни. В крайна сметка в интерес на детето е да живее с един родител пълноценно, отколкото с двама и да е постоянен свидетел на караници и крещене.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

poprincip dete se pravi s mn lubov naistina,no ima i takiva slu4ai v koito prosto se slu4va i posle kato vidi6 deteto si i zapo4va6 mn da go obi4a6 ili obratnoto.Moje6 da jivee6 s 4ovek koito ne obi4a6 zaradi detote si no ako tozi 4ovek ne se dyrji dobre s dr roditel i deteto kyv e smisyla
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Според мен преди да заченеш дете,трябва много сериозно да се обсъдят нещата,между бъдещите родители...Едно дете трябва да расте в семейство,на хора,които се обичат,имат истинска любов и имат желание да са заедно!Ако в едно семейство няма любов...то е обречено!Това е от мен...

Ми.. наистина може и да има голяма любов и едно дете да сплоти повече хората, ако наистина се обичат..Но има мн и такива където се обичат ражда се детето но вс се разпада защото тогава идва голямата отговорност и проблемите.. някой семейства остават заедно а др се разделят за доброто на детето.....А има и такива къдете спят само за една нощт и се появява на този свят нещо наистина прекрасно като детето.. но това не е гаранция че то ще бъде обичана тъи като е нежалано
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Няма да живея с човек, който ми е безразличен само заради детето, защото то ще страда много повече. По-добре е да живее само с майка си, отколкото да вижда всеки ден безразличието и скандалите между родителите си. И ще родя, след като се уверя, че този мъж е мъжът на живота ми, че аз съм жената на живота му и че желае да имаме дете.

А за обичта - всеки родител обича детето си /изродите не се броят/, но е съвсем различно, когато е твое и на човека, когото обичаш, когато двамата сте го искали и го отглеждате заедно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Няма смисъл да се живее в кавги и караници само заради 1-2 деца.Едно дете има нужда от сигурност и спокойствие.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Няма смисъл да се живее в кавги и караници само заради 1-2 деца.Едно дете има нужда от сигурност и спокойствие.
    И от любов - най-вече от нея! Ако родителите се търпят и се рпеструват на семейство, то ще усети...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на iiirish
    Не съм напълно съгласна с теб. Повечето жени, когато забременят от една такава безрасъдна вечер, по-скоро се замислят за аборт отколкото за брак, поради простата причина, че те повечето са млади, имат нужда да изживеят пълноценно тази младост, а не да я погребват под бебешки пелени, плачове и биберони.
    А това за голямата любов... щом двама се оженят и в следствие от това имат деца, то не виждам защо те да не са породени от любов?!

Град
    nA lUnAtA
    az sym plod na lubovta na mama i tati zashtoto te sa veche suma vreme zaedno i vse oshte kazvat che nemogat edin bez dr da i sega ima golqma lubov i obichani deca poznavam edno semeistfo te sa ot kakto sa bili na po 12 godini zaedno sega sa na 20 i nekolko oshte sa zaedno i si imat edno mrekrasno dete

l0v3`slyNcEty

Tedi_sheep
    Guest
    Има истинска любов, но тя явно с времето се е изменила и не е точно като тази в книгите!А човек, ако живее с друг човек, но без обич , живее в самота и тъга, а и детето малко или много е лишавано от любов, внимание и разни други хубави работи...Но децата плод на любовта са наистина прекрасни, аз съм се уверила в това

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Няма да живея с човек, който ми е безразличен само заради детето, защото то ще страда много повече. По-добре е да живее само с майка си, отколкото да вижда всеки ден безразличието и скандалите между родителите си. И ще родя, след като се уверя, че този мъж е мъжът на живота ми, че аз съм жената на живота му и че желае да имаме дете.

А за обичта - всеки родител обича детето си /изродите не се броят/, но е съвсем различно, когато е твое и на човека, когото обичаш, когато двамата сте го искали и го отглеждате заедно.

+1
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Град
    Dreamland Varna
    Никога не бих живяла с някой, когото не обичам, дори и да имаме дете. Бих искала, когато се реша на тази голяма стъпка, наистина да обичам мъжа, с който съм. Може после да не сме заедно, докато остареем, но поне детето да е създадено с любов
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Tedi_sheep
    Guest
    Това съм аз като бебе, но качеството на снимката е много лошо :P

Град
    София,мамка й фрашкана!
    имаше една поговорка относно тази тема:"Голямата любов деца не ражда" ама аз Не вярвам 6тотттто има и голяма и 6тастлива и детеродна любов за Бога!!!!!!!!!!!!!!!
    МРАЗЯ надути...малки...гадни...злоб

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Можеш да живееш с човек, който не обичаш,но не е желателно,защото детето прекрасно разбира това и му е по-гадно че майката стои с някакъв...заради него самото.Има бебета,които се раждат от голяма любов,но има и такива,които са последствие от няколко бутилки водка.Забелязала съм,че децата заченати сводка-методът са по-нервни,разсъждават по-повърхностно и живеят ден за ден,водят много ранен полов живот,често прибягват до дрогиране и пиене,имат и аномалии (в по-тежките случаи).Не всички,но повечето.
    според твоя пост , аз съм зачената в тежка пиянска вечер на майка ми и баща ми и те сега са разведени ..или пък не са един за друг ...
    е нека видим действителността .....
    в действителност аз не съм най-перфектното дето пуша , употребявам някой наркотични вещества , доста безрасъдна съм , въпреки всичко това наще вече дълги години са заедно и определено не съм зачената след пиянска вечер .... ! такаче поста ти е пълна шитня !!!

По темата ....голяма любов ....да може би има ...но в едно съм сигрна , тази голяма любов не се среща на 15-16-17 години ... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си