- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От моя клас...
 Отговор в тема
 Отговор в тема

sega sym 8mi klas i haresvam 1 momi4e ot moq klas....oba4e tq si ima priqtel. Na pryv pogled mi napravi mnogo silno vpe4atlenie i prez 4asa samo neq gledam zeh i skaipa tva onova prikazvame si 4atim si no ne moga da razbera kvo da pravq ot tuka natatyk i dali me haresva i e gotova da ostavi priqtelq si zaradi men...sig 4e i tq me haresva 6toto si prikazva s neini priqtelki i te posle mi kazaha tam ala bala...help

Emi shtom si sigyren che i tq ima chustva kam teb...deistvai.Kaji i kakvo chustvash kam neq a ako naistina i tq te haresva nai veroqtno neshtat shte se poluchat.Yspeh :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...

Толкова ли си слабохарактерен, за да не можеш да я питаш ? Ние ли би трябвало да гадаем какви чувства тя има към теб ?
Еми питай я, ние от къде да знаем тя какво мисли и чувства!
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ami pitai q ili 6te stane ili ne nqma kakvo da gubish . Ako ne te haresva 6te si namerish druga i tolkova . 6tom neini priqtelki sa ti go kazali mojej da b1desh po4ti siguren che ima nqkakvi simpatii k1m teb , vse pak nie momichetata si spodelqme dosta . Uspeh
И защо трябва да й разваляш връзката?? .. Тя ако те иска ще ти намекне по някакъв начин,а до тогава-я остави на мира
just a kid۵

dobre tai 6e napraq 6tot i spored men taka e nai pravilno
Ако тя обича теб, а не приятеля си, повярвай ми ще го остави дори и да не е сигурна в твоите чувства. Защото не можеш да си с човек, който не обичаш.
А моят съвет за теб е да изчакаш и да видиш как ще се развият нещата. Говорете в скайп, покани я да излезете някой път... Но имай на в предвид, че ако ти откаже веднъж-два пъти, то нещата няма да се получат и е по-добре да не настояваш
Не разваляй връзката на момичето с нейния приятел...не е много удачно!Намери си друго момиче,има толкова много!Постави се примерно на мястото на момчето-хубаво ли щеше да ти е,ако някое друго момче се появи от нейде си, и ти отнеме приятелката???Как ще се чувстваш?
Според мен не трябва да разваляш връзката и.Ако тя те харесва ще остави приятеля си,но ако не те по-добре не се намесваи.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

hahah mi deistvai kak ko da prai6
бахти въпроса щом зн че те харесвала и кааж че и ти я харесваш-тя зарязва оня,вие тръгвате щастливи сте и после късате еееееее мн трудно
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
+1Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Не се занимавай със заети момичета.Не, не те харесва.Или поне от това, че си говорите-нали си говорите приятелски?Пишете си по скайп като съученици, не си въобразявай някакви работи.Харесай си момиче, което да няма приятел, така ще имаш наистина реален шанс.

aми след като знаеш че и тя изпитва нещо няма какво да се чудиш рискувай пък каквото стане.. ако го зареже и тръгне с теб.. супер.. ако не.. здраве да е.. не е единственото момиче нали?айде пробвай си късмета

Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

иуууу изчакай де то времето ще покаже.... :P
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
Iz4akai ako tq nasitina ima 4uvstva kym teb shte ti go pokaje ... ako ne pokaji i qsno 4uvstvata si no ne predpriemai nishto ... zashtoto moje da e kazala na priqtelkite si "sladur e " a te da ti go izrisuvat kato "mn e gotin i sym qko hlytnala po nego" ... i vse pak tq si ima priqtel ne mojesh da se zabyrkvash v tova

Ако момичето остави приятеля си .. може би това е признак,че има чуства към теб....

Първоначално написано от .PonY.

Абе ако цял живот мислиш само за другите какво ще остане за теб ? Tenk0 se e vlubil sega ии нека действа.. #SENSE.csПървоначално написано от Veno0m

BUDI NASTOI4IV I PRESLEDVAI CELITE SI.S MNOGO UPORITOST MOJE6 DA Q SPE4ELI6.NO NA TOZI ETAP E TVURDE RANO DA SE NADQVA6 DA OSTAVI PRIQTELQ SI ZARADI TEBE
Питай я дали те харесва,но не мислиш ли,че ако беше така щеше да остави приятеля си.

ние не можем да ти кажем тя какво мисли за теб..трябва да я питаш дали те харесва дали иска да е с теб..недей да съдиш по тва 4е си говорите и пишете по скайп 4е мойе да стане нещо.и аз си лафя и пиша с мом4ета от моя клас..ама нищо не зна4и.говори с нея и толкоз
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

И аз съм за товаПървоначално написано от {SeXy_BaBy}

Кажи й какво чувстваш и ще видиш тя какво ще ти каже. Айде успех!