- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ще гледате ли сериала "Prison break"
УБИХА Я??!?Първоначално написано от be_true
![]()
![]()
Let the beats control your soul...
Tva e edin ot ai-qkite seriqli praveni nqkoga i nqma da spiram da go gledam![]()
Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117
Е, ако са добавили "фентъзи"/"сайънс фикшън" към жанровете и има сестра близначка или пък тайно създаден клонинг, не саПървоначално написано от shivacheva
![]()
Но, нали пратиха главата й на Линк...![]()
Ами гледала съм 2 епизода,но не ми хареса кой знае колко,а пък и сега съм на вълна One tree hill макар,че съм на 20ти епизод от 4ти сезон а,5ти сезон май щял да излиза чак 2008![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Тва в 3-та или 4-та серия става...аз още не съм гледала трета ама...Първоначално написано от be_true
Let the beats control your soul...
Ами ,не е лошо филмчето и 1 сезон определено ми харесва макарче ,не ми е сред най-любимите но бива от другите сезони съм гледала само 2 до полвината.Абе става но вече не мисля да го гледам повече
май в трета..., да в трета....'ма в четвърта става ясноПървоначално написано от shivacheva
![]()
Януари 2008..не е толкова далечеПървоначално написано от I`m-Just-A-Kid
![]()
Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...
Първоначално написано от Blab
Оф Сара е жива успява да Избяга от Гретчен. Спокойно.... к'во сте се загрижили за нея![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Не съм го гледала..най-вероятно няма и да го гледам![]()
Супер си е и продължавам да си гу гледам![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Да, гледала съм го, гледам го и ще продължавам да го гледам. Много завладяващ сериал, а и двамата братя са страшни пичове, особено Линк...
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
gledal sym go pyrviq sezon be6e qk drugite ne ma zaribqvat ne6to
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Много е тъп...
Аз съм пристрастена.. преди като си лягах в нормален час дори ставах в 4:30 за да дърпам и да гледам![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!