- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво бихте направили в следните ситуации:
Ситуация номер 1: Както си се разхождате с групичка ваша приятели (момчета и момичета) и изведнъж виждате гаджето си да се целува с друг/а?
Постаравам се да не ме види и после, когато излезем ще се държа максимално мило и после,когато най-малко очаква ще му забия шамар(вече имам тренинг в това) и ще кажа какво съм видяла...после, ако го обичам, ще ми стане ужаааасно гадно и ще се затворя в стаята си
Ситуация номер 2: Прибирате се за вкъщи,някакъв мъж почва да ви преследва...забелязвате че е пиян и се обарва....тръгвате да бягате но той ви хваща качва ви в някаква кола и потелгяте.
Ми ще ритам, викам, дращя, хапя и всичко което се сетя. Ще се разрева, ще кажа, че живота ми е ад, че съм осиновена, че всички ме мразят, че нямам приятели..дано се смилят(това е лъжа, колкото да им стане мъчно и да не ми правят нищо)
Ситуация номер 3: Минавате покрай квартал,в който няма много хора ден е, просто квартала е безлюден и виждате че жена се готви да скочи от 8ми-я етаж! Какво правите?
Бързо викам полиция и бърза помощ след което се опитвам да спечеля време с разговори докато дойдат
1: Ще ида при тях и напрау ще го смачкам![]()
2: Ще го издера едно хубаво пък дано да се оттърва![]()
3: Ще поговоря с нея и ще я убедя че не си струва да скача![]()
Ситуация номер 1: Както си се разхождате с групичка ваша приятели (момчета и момичета) и изведнъж виждате гаджето си да се целува с друг/а? ще полудея...
Ситуация номер 2: Прибирате се за вкъщи,някакъв мъж почва да ви преследва...забелязвате че е пиян и се обарва Mr. Green ....тръгвате да бягате но той ви хваща качва ви в някаква кола и потелгяте. ооо ми почвам да викам да 4упя прозорци да скоча прая сичко възможно да избягам
Ситуация номер 3: Минавате покрай квартал,в който няма много хора ден е, просто квартала е безлюден и виждате че жена се готви да скочи от 8ми-я етаж! Какво правите? ми ще напрая сичко възмножно да не скочи..
Ситуация номер 1: Както си се разхождате с групичка ваша приятели (момчета и момичета) и изведнъж виждате гаджето си да се целува с друг/а? ще полудея...
Ситуация номер 2: Прибирате се за вкъщи,някакъв мъж почва да ви преследва...забелязвате че е пиян и се обарва Mr. Green ....тръгвате да бягате но той ви хваща качва ви в някаква кола и потелгяте. ооо ми почвам да викам да 4упя прозорци да скоча прая сичко възможно да избягам
Ситуация номер 3: Минавате покрай квартал,в който няма много хора ден е, просто квартала е безлюден и виждате че жена се готви да скочи от 8ми-я етаж! Какво правите? ми ще напрая сичко възмножно да не скочи..
1. Ще се направя на пич и ще подмина (може да и намигна)
2. Ако някой МЪЖ рече да ме вкара в кола да ме изнасилва? Лелее ще преди да ме е хванал ще се обърна, ще му тегля един корав кютек, ще го съблека по слипове, ще му направя малки рани и на солницитеАко е жена и е по тъй арничка и имам капути, няма да се противя много
![]()
3. ще и кажа да скочи от 9-ти-я щото ще е по интересно.. Ако е 18 етажен, ще и кажа да се качи на покрива![]()
Ситуация 1: понеже съм момиче и не мога да го ударя,ще му се изплюя в лицето и ще му кажа,че е наи-големия боклук за мене...А момичето..да му мисли....
Ситуация 2: ще се ипадна в паника,и наи-вероятно от страх ще започна да го ритам,удрям каде и как ми падне.Ха...
Ситуация 3:Ммм..ще се обадя на накои..или пък ако жената има малко повече късмет,ще се пробвам да претичам стълбите до 8мия етаж и ако все още не е скочила ще я дръпна..
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
1.Ще пребия оная [-o< а него го оставям![]()
2.Ще ритам ще драскам ще рева [-o<и дано ми се размине
![]()
3.Ще се обадя на полицията![]()
1. Отивам при тях, забивам му един шамар (в краен случай прав десен), на нея пожелавам много щастие и си заминавам.
2. Започвам да крещя като луда, набирам полицията от дже ес ем-а и си вадя дезодоранта от чантата и го насочвам към очите му.
3. Ще започна да я убеждавам да не скача и ще се обадя на полицията.
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
1![]()
ше види т0й хахаха
2 Ше се метна през джама :P
3 ше се провикна "лель0 4акай да си взема апарата"![]()
![]()
Никога не се опитвай да разбереш всичко -
някои неща не са от значение.
Никога не прикривай чувствата си:
когато си щастлив - отдай им се
когато не си - преживей ги!
1.Ще се напрая че не сам го видяла,после кат се прибера ще му се обадя и ще го убия с думи :P
![]()
.
2. Първо здравата ще се паникиосам после ще почна да го удрям с нещо и ще скоча от колата (имам боини умения и ще фърчи перушина![]()
).
3.Ще я помоля да изчака малко,ще ида до близкия магазим да си взема пуканки,ши са наместя на някоя пейка и щи гледам вместо да давам пари за кино![]()
![]()
![]()
.
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Гласувайте за мен --> http://prize.bg/bab3
Ситуация номер 1: Както си се разхождате с групичка ваша приятели (момчета и момичета) и изведнъж виждате гаджето си да се целува с друг/а? Ще постъпите агресивно,нищо няма да кажете ще запазите спокойствие и после като ви се появи пред очите.. спукан му е фасона?
или: друго?
Ще ги гледам докато ме види (за да знае, че съм го видяла)и после или на другия ден когато се видим ще скъсам с него
П.П.Ще гледам лошо през това време :}
Ситуация номер 2: Прибирате се за вкъщи,някакъв мъж почва да ви преследва... забелязвате че е пиян и се обарва....тръгвате да бягате но той ви хваща качва ви в някаква кола и потелгяте. What should you do?
К'вото ми дойде на ума тогава, но предполагам, че ще викам и ще го удрям (ако се прибирам от даскало, 5-6кг раница ще свърши работа мисля..)
Ситуация номер 3: Минавате покрай квартал,в който няма много хора ден е, просто квартала е безлюден и виждате че жена се готви да скочи от 8ми-я етаж! Какво правите?
Ще й кажа да спре.. но едва ли мога да направя повече
П.П.Въпреки, че сигурно има причина..![]()
1-6te go udu6a samo tfa zaslujava toi![]()
![]()
2-6te gledam umno![]()
![]()
3-6te i podvikna "ako 6te ska4a6 deistvai po burzy"![]()
haha(bazik)
1. 6te iz4akam da doide pri men i nai - veroqtno 6te q sk1samПървоначално написано от bqsna_teenagerka
2. 6te sko4a ot kolata
3. 6te se ka4a pri neq i 6te sko4a i az za da i pravq kompaniq po p1tq k1m zemqta i 6te peq " I believe i can fly ...."
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
1. ще го пребием
2. ще избягам някак
3. ще се опитам да я разубедя
Как да ме е страх да не ме наранят,
когато до мене е ангел,който с усмивка
ми дава кураж въпреки моите грешки
без страх напред да вървя.
1. Ще отида до него и ще му кажа "здрасти". Мале ква ли физиономия ще има като ме види. След това ще побурзам да го заеба първа и ще отида при компанииката си.
2. Ама хем пиян хем бага пързо??(аз бягам бързо)
. Нося си ножчето и спрея постоянно в чантичката, но ако работата отиде 4ак до там .. нз ... Ще се направя на болна и ще се издраифам в колата му
Едва ли ще ме иска после
![]()
3. Ами ще я бутна ...![]()
Нз .. може би ще звънна на куките![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
1.Ще отида ще се скарам с момичето ми до такава степен, че любовника й да се намеси и ще го пребия...После ще хвана нея за гушата и ще я наред много яко...примерно ще я заплаша...Тва ми се е случвало не веднъж![]()
2.Ще го заплаша,че ще го убия и ако не спре,наистина ще го убия... Ако спре ще го сваля от колата и пак ще го убия(като казвам убия, буквално го мисля само в първия случай ако не спре,а инъче ще го смачкам от бой)
3.Имам доверие в себе си и мисля,че ще мога да и помогна...Ако не успея ще бързам да викам помощ...
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
1 ще се направяче не го виждам и на другия ден ще го пробвам?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
2ще го спукам от бой (имам опит в това ,случвало ми се е само че не ме отведе в кола..)
3 ще си кажа "бати откачения народ" и ще подмина бързо да не вземе да падне в/у мене![]()
![]()
..
повярвай тая ножовка много ще ти пречи...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
=D>
хаха омг...пробвай с някоя джобна ножка![]()
[quote="caRamelO_cHicA"]1Ами да си призная като се знаем какво съм ще взема един нож или нещо остро и ще ги намушкам и двамвата и ще вдигна жесток скандал
ква файда от скандал след като вече си ги намушкал/а...?![]()
![]()
1.6te se napravq 4e ne sym gi vidqla, posle malko po malko 6te go zatriq tozi izrud (6te mu udrqm kolata s buhalka), 6te govorq lo6i ne6ta za nego, 6te izmislq ne6to i za "pi4kata". prez cqloto tova vreme 6te byda s nego i 6te se dyrja izkliu4itelno dobre, nakraq 6te gledam da sme na mqsto. kydeto mnogo hora go poznavat i 6te go napravq na gyz, 6te kaja i ne6to ot tipa 4e mu e malyk i ne se spravq dobre v legloto(dori i da ne e taka). ako namerq i koi da go hvane da go spuka ot boi 6te e super, ama i za pi4kata mi se 6te o6te ne6to da i napravq... be to za neq zavisi dali q poznavam i t.n.
2.6te kre6tq mnoogo. 6te se dyrpam, 6te ritam, 6te bqgam, ako ni6to ne pomogne 6te probvam da ska4am prez vratata,ako e otkliu4ena, ama az po princip ne se pribiram sama... vse pak e vyzmojno![]()
3.6te izvikam policiq, za6toto ako, sled kato i kaja ne6to, tq se hvyrli, 6te se 4uvstvam vinovna, edva li ne sym q provokirala...
1.Ще отида,ще го поздравя нормално и спокойно както обичайното,ще го питам ще се видим ли после,ще ги поканя да дойдат с нас на кафе,а когато останем насаме....е тогава ще бъде лошичко...дано само Вселената е толкова широка колкото си е мислил Айнщайн,защото аз съм много лошо отмъстителна и може и да е късно,но ще е мръсно задължително
2.Едва ли ще се паникьосам-по принцип имам ужасно хладнокръвие и олимпийско спокойствие.Най-вероятно ще преценя ситуацията на момента и ще издебна момента да се измъкна без много наранявания.Едва ли ще съм достатъчно физически силна,че да го надвия.Предполагам,че най-умното,което може да ми хрумне е да набера майка ми и баща ми и да го заприказвам нещо така че те да разберат,че съм в беда.
3.Ще чакам отдолу да я хванаБазикам се.Предполагам ще се обадя на полицията и ще се опитам да я занимавам и разубеждавам докато дойдат и си свършат работата
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
miiii
1: shte go naredq na ulicata pred si4ki ^_^
2: shte go nabiq [nali e piqn] i shte izbqgam ili ako ne stane shte kreshtq adski silnoooooo
3: shte se ka4a pri neq i shte q porazpitam, shte govoorq s neq i shte i kaja 4e ako tq sko4i i az shte sko4a [samo blaf-pomaga] , shte se opitam da resha problemite i ili pone da i pomogna