- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво ми става :( Помощ!!
Еми кво толкова.
Кефиш се и на момичета,няма лошо.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
ne6to takofa
![]()
![]()
![]()
hxahaxhxa ni6to ti nqma prai si kefa i tfa e
![]()
Тук със сигурност категорично мнение сега не може да ти дадем...по добре...земи спри трефата и амфетите и спри да се напиваш до припадък...и го дай малко по кротко. Ако все пак не премине желанието ти за секс с момичета....ъх мога да каже на ваще честито имате си деъщеря лесбийка...може и да е моменто...а може и да не е...
gregory na6te sigyrno nqma i da zabelejatem treva ne pu6a
![]()
Ами може би...си бисексуална...това е според мене!И поздравления,че не влагаш чувства в връзките си-това е много хубаво,защото сигурно никога не те боли от любов!Иди при психолог,говори с родител и се посъветвай...поне ще е нещо добро и сигурно.Твоят проблем не е шега работа така,че недей разчита на нашите мнения тук.Родителите ти най-добре ще знаят как да се оправиш(според мен).![]()
ahhaha ako gi vida.. 6e e hybavo.. edinstvenoto koeto si kazvame maika mi mi se obadi kyde si navyn dobre ostavih ti pari nie nqma da spime tyka 6te hodime edi kyde si i neznam koga 6e si doidem az im se razvikam i posle ne si govorim idvat si kogato men me nqma ostavat mi pari.. i tfa e
добре че ни спести момента когато отиваш и си купуваш дрога и после се друсаш :} ... чесно казано вашите са ебати задниците съчувствам ти ( аз мойте ги виждам само по ваканциите знам ко е )Първоначално написано от IdeAla Na KvArTaLa_f
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
xaax kael ako iska6 i tfa 6e ti kaja ot gadjeto si gi zimama toi nz otkyde eM sigyrno sa zadnici ama pone mi davat qko kinti
![]()
Хъм...по принцип без да се обиждате де...ама крушата не пада по далеч от дървото...и да за твоя приятел...с кфит се събереш...такъв ставаш...
П.п: И ако мога да попитам с кфо се друсаш? Амфети екстази?Кока? Херон?
.....Първоначално написано от IdeAla Na KvArTaLa_f
зИмИ туй гадже, зИмИ тоя твой акъл (може са задници - ама парите са по важни а ? ...... )
ot 14 godi6na gore doly jiveq sama .. s braat mi jiveeh ama toi stana pulnoleten lqtoto i sa si jivee v dryg apartament... s na6te samo po telefona se 4yvam.. kfo da naprava roditelski takifa ne6ta nikoi ne hodi.. minalata godina si s4ypih kraka .. i se obadih na maika mi i kazah i tq mi vika hvani si edno taxi i otivai kym pirogov otidoh slojiha mi gips hvanah si edno taxi i se pribrah.. i maika mi mi se obadi na drygiq den i mi vika az bqh zabravila kak si kfo stana...Emi ne nqma da se samoubiq az si haresvam jivota za kfo da se samoybivam.. Kael pone zasega parite sa po vajni!! Mi Gregory s kokain i ex
няма нужда да се самоубиваш тя дрогата сма ще те убие споко ....
e az ne se drysam seki den i ne sym zavisima.. ama si durpam po nqkolko liniiki f sedmicata
Първоначално написано от kael
E тука Каеl e прав...или ги спри...или нещо хужбаво не те чака...особено от коката...то не че екстазите са за пренебрегване ама...съвета ми е по добре спри всичките тези..ъм шитз и виж дали още си падаш по мацки...ако да честито ако всичко си остане така...всъщност няма значение каква е сексуалността ти...важното е да разкараш накротиците вервай ми...въпреки че тамата почва да ми прилича на тая на Game Over Boy... а дано не сфърши като нея...
em tfa e 4e az neiskam da gi spiram ne sym narkomanka .. samo si gi zimame za nastroenie zabavlenie priqtno ni eem ne sym mnogo sigyrna no si mislq 4e tfa za momi4etata go prava 6ot iskam da vida kfo e
am GaMe OVeR boY... kak e svyr6ila tq?
хич не си зависима .....Първоначално написано от IdeAla Na KvArTaLa_f
![]()
Ем всички хора са различни.Не си странна ... явно имаш някакви бисексуални наклонности...ако може така да се каже .. След време може и да започнеш да харесваш само момчета а може и да остане така .. но това не означава че си странна .. Не бива да се притесняваш от това което си
п.п.-колкото до наркотиците - гледай да не ги приемаш толкова често .. защото ако се пристрастиш наистина ще си съсипеш живота
just a kid۵
Мда и аз не съм зависим към цигарите бе и ааз мога да ги спраа и аз така виках в началото...да ама ядец ся нема спирка...виках си имам воля да ги спра...ама нямах...както и да това за пристрастяването...и да някой да ми каже че към коката не се пристрастяваш...мдамдааа вярно е дадада...
П.п: А относно темата на Гейм Оувър Бой 6 страници наливане на акъл ГЛАВНО от моя страна и накрая кфо изсмя ни се и каза не ви ща съветите ще прая кфот си искам ще се друсам и ще аранявам хората...
hahhahxhpahpxahp basi qkata macka![]()
![]()
![]()
Em az pyk cigari ne pu6a4at pat zapalq ama rqdko sled sex... znam 4e kym kokata se pristrastqva6 ama amfeti li da zimam xahaxhp po dobre ne6to ka4estveno .. e da samo 4e neznam kakfo da prava ... syper mn sym obyrkana .. i neznam ako spra da se drysam trq zzareja priqtelite si i ottam nakyde trq po4na da hoda na daskalo i t.n..
![]()
мдааа вече предусещам края...и за да ви спестя писаниците шросто ще напшравя TOВА
mai imame dosta ob6to s tfa momi4e 4etoh nqkoi ne6ta em prav si i neiskam da svyr6a kato neq ..no nz kakfo da prava vinagi sym bila takafa i sega neznam .. kak da zapo4na i kakfo da naprava
Все си мисля че сама може би няма да се справиш (от къде знам ли боже по добре не питай...) все някой твой приятел или човек на който държиш не е част от тази компания...обърни се към него за подкрепа и разбиране...сигурен съм че има такъф човек...мда колкото и да ти е трудно по добре спри всичките тея гадости...дори приятелите ти да ти звънят и да те навиват..недей...абе трудно е да се кажа накратко...за съжаление съм минавал през такова нещо и може би съм най компетентния от тук който може да те посъветва(съвсем не омаловажавам мнението на другите точно обратното) трябва да се отскубнеш от всичко това...а да и по въпроса за биесексуалността и и хомосексуалността...нищо лошо или странно няма...лично познавам такива хора и даже ми е кеф да съм с тях...въпреки че не съм нито гей нито лесбийка![]()
dam ima takyf 4ovek TI xaphhpax ima edno momi4e edna priqtelka de probvah da se mahna ot si4ki teq glyposti i tam motah se s neq .. i tq se durje6e dobre s mene i kfo napravi tq hmm celyna mef kyf svqt jiveem
a ina4e haresvam mom4etata daje mnogo obi4am da ima mn mom4eta okolo men i tfa za momi4etata ne sym obratna f nikyf sly4ai ama ddz ima momenti f koito se sly4vat i takifa ne6ta
P.S Gregory taq snimka na dr.House me stresira hxahax kato q vida i si mislq 4e si nqkyf starec![]()