.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Фен
    Град
    Triton's kingdom
    ММММ.... филми
    Любимите са ми:
    "Ловци на мисли" тоя филм е страхотен ужас психо
    "Убийствен пъзел" и четрите ама най много тройката
    "Хрониките на Ридик" не е много смислен ама само като видя Вин Дизел и супер яките ефекти и се разтапям
    "Къща от восък"или нещо такова се превеждаше там най много се изкефих като убиха Парис Хилън с кол в главата
    "Колекционерът" с Анджелина и Дензъл Уошингтън страхотен психо трилър \/

От сериалите "Изгубени" "Доктор Хаус" и тфа са май...

От комедийките не са лоши Страшните филми "Един не тъп Американски филм" "Училищен мюзикъл" "Супер готини" и "Гадни момичета"

От анимацийките най-много се кефя на Русалката Ариел и "Kids Next Door" и това е

Аз си падам по анимацииките ... "Madagascar" ,"Over the hedghe", "Ice age" (1и2) А иначе "Cruel intentions" не е лош, също и "Major Payne", "Rich Kids" и още мнооого други

Цитирай Първоначално написано от denied
    Аз си падам по анимацииките ... "Madagascar" ,"Over the hedghe", "Ice age" (1и2) А иначе "Cruel intentions" не е лош, също и "Major Payne", "Rich Kids" и още мнооого други

стават ама гледай нещо по не дестко гледай филма бибротално разходка смърт \/ \/ \/ е тва е як филм
    вечните ценности те не са ценности защото ценното е едно любовта

POTC ; LOTR ; She's the man ,... ама мн са
    Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!

значи започваме със "Сам в къщи" ( и четирите филма) "Карибски пирати"(и трите филма ) "Гринд" "Bring it on"(вс филми) "Американски пай"(3,4,5 и 6)
    "Сидни Уайт" "Дяволът носи прада" "Свекървище" Тя е пич" "Любов и други бетствия""Step up" "Little man" a и "Rich Kids " е аз май изредих вс яки филмчета
    ============================================
    мразя "Адам и Ева" егати простия филм .. мн се нервя

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Troy
    Fight Club
    Pride and Prejudice
    Babel
    Interview With The Vampire
    Atonement
    The Rules of Attraction

и един мексикански, той е по-лек - Charm School
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

The Boondock Saints
    Man On Fire
    Gladiator
    The Shawshank Redemption
    American History X
    Mad City
    Glory
    Training Day
    Tombstone
    The Green Mile
    The Pianist
    Escape from L.A.

+ Requiem for a Dream, но не е мой стил филм
    "...I will take vengeance upon my enemies and I will repay those who haste me"

Arizona dream-Емир Костурица и Джони Деп в комбина как да не е перфектен филма
    Benny n' Joon-най-добрата роля на Деп

А най-тъпите филми, които съм гледала от анимациите са: Всички на сърф само така си дадох парите за тая кретенска анимация и История с пчели

Град
    Pays de la Loire
    Dirty dancing

...иии други, но този ми е най-любимия!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    The Football Factory

Sweeny Todd - the daemon barber of fleet street

Ми най-много ме надъхват "8 mile" и "Get rich or die trying" ,
    а най-дразнещ филм мммммм май няма кото не ме кефи го махам и толкова
    Инъче не понасям САпуНки

'Serendipity'.
    Обичам го този филм. (:
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

Град
    ... Some happy place ...
    Ediniqt se kazva "Requiem for a dream" toq film mn me trogna ... tova e drama , no ne do takava stepen tujen film kolkoto psihi4eski tejuk ... mn e dobro film4eto i mn pou4itelno ...
    Drugiqt e "City of angels" kolko sum revala na tozi film ...
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Голяма киноманиячка съм и си падам по филми със скрити послания, с неочаквани финали, и в повечето случай мразя да свършват с хепи енд.Едни от любимите ми са : Sixth sense,The Butterfly Effect,Requiem for a dream,Artifical Intelligence (A.I),One tree Hill,Lost,Awake,21 grams има още доста, но в момента не се сещам

"The Notebook" , "Pride And Prejudice" (въпреки, че книгата е по- добра) и "A Knight's Tale"

На мен пък повече ми харесва филмът, отколкото книгата ("Pride And Prejudice")

А иначе любими филми:"Arizona Dream" , "Thelma and Loise", "Enemy at the Gates", "Heartbreakers ", "Sweet November", "Interview with the Vampire ", "Shindler's list", "The Lion King"

You better run my darling
    it's fear
    it's now or never, nothing's real
    keep your hands away, it's mine all mine

много харесвам "Новият Дон Жуан" с Джони Деп, "Американски пай 6", "Десперадо", "Брилянтин", "Мръсни танци" и "Lemon Popsicle"

филмите, които ме дразнят са някои руски от преди 50-60 години и "Хари Потър" (така и нямах нерви да изгледам нито една част до края...)
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си