.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    on the earth

Възможно ли е да съм се заразила с нещо?

здравеите хора! много ми е притеснено напоследък... приятеля ми иска да го павиме без презерватив аз съ6то но има 1 проблем ... преди време (околко година) правих свирка на мом4е за което в последствие разбрах 4е е било на хероин доста дълго време и дори когато сам му я правила скоро е бил взимал. дали има някакжа опасност да ми е лепнал не6то... не е свър6вал в устата ми. моля кажете какво да правя. благодяря ви предварително!!!

т.7
    krem4et0
    ako neznaesh kade da idesh- ela na sebe si

ako si imala rani4ka v ustata moje i da si lepnala , no nai dobre idi da se izsledvash . Otnosno praveneto na seks bez prezervativ izpolzvaite protivoza4at14ni kremove , ima gi v vsi4ki apteki , za6toto posledstviqta moje da sa katastrofalni . Posle da ne 4etem tema ot roda na "toi sv1r6i v mene kakvo da pravq ?" a sled mesec "bremenna s1m "

Град
    Inside the temple
    Изследвай се за всичко, за което предполагаш, че можеш да си прихванала.
    Всъщност, е трябвало да го направиш още когато си разбрала, че онова момче взима хероин.
    На приятеля си каже, че искаш да изчакате малко.
    И специално около секса без презерватив - спермицидните кремове и гелове не вършат добра работа, много хора се оплакват от дразнене и щипене. Подбери момент, в който не си в овулация. И за всеки случай имай готовност ако приятелят ти направи гаф да бягаш до аптеката за Ескапел.
    When I love, I love.

Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    ako si imala rani4ka v ustata moje i da si lepnala , no nai dobre idi da se izsledvash . Otnosno praveneto na seks bez prezervativ izpolzvaite protivoza4at14ni kremove , ima gi v vsi4ki apteki , za6toto posledstviqta moje da sa katastrofalni . Posle da ne 4etem tema ot roda na "toi sv1r6i v mene kakvo da pravq ?" a sled mesec "bremenna s1m "
    Какво представляват тези противозачатъчни кремове,може ли малко инфо
    Не съм надута,а просто съм разглезена

ami tova e gel koito ubiva spermatozoidite , trqbva da se namajej i gotovo

Град
    on the earth
    каде мога да си направя профилакти4но изследване как се процедира колко струва, нямам 18 на 17 сам,а не искам да сам с родител... кажете не6то пове4е и благодаря за горните редове

а ква цена е и вреден ли е ,смисал нали няма да навреди на това по-нататък да имам деца?Тъп ми е въпроса,но не съм запозната с тези гелове,ти ползвала ли си?
    Не съм надута,а просто съм разглезена

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Dilian4enceto
    а ква цена е и вреден ли е ,смисал нали няма да навреди на това по-нататък да имам деца?Тъп ми е въпроса,но не съм запозната с тези гелове,ти ползвала ли си?
    Не, спермицидите не могат да ти навредят, но не са сигурни. Ако не е апликиран правилно, спермицидът може да не си свърши работата както трябва. До авторката: наистина можеш да се изследваш във някоя болница или лабораторя. Не прави секс без предпазни мерки!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Мисля че си болна от хороин...само хероин ще да ти е лепнал..не се лекува тази болест, ограничи контактите си с хората

Град
    on the earth
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Мисля че си болна от хороин...само хероин ще да ти е лепнал..не се лекува тази болест, ограничи контактите си с хората
    кво иска6 да каже6 с това...ти ме изкара неква прокажена ве4е бати ... имала сам контакт с него в тази област 2 мин някаде не ми свър6и в устата нямам никакви оплаквания в перфектно физи4еско здраве сам и исках да попитам дали може да има не6то което не виждам... конкретизираи се с тва дето каза да си ограни4а контактите...

Град
    Inside the temple

Абе бъзика се човека, бе!

Ама и ти не си много образована. За да си направиш изследване не ти трябва родител, да не си бебе! Иди при личния си лекар и там човека всичко ще ти обясни.

Относно спермицидните креморе - предлагат се под формата на глобули или на свещички, които се поставят във влагалището около 15мин пред проникването, за да се разтворят хубаво. Образуват пяна, която покрива стените на вагината.

Много хора се оплакват от щипене и дразнене. Не са достатъчно сигурни. Освен това човека след като е свършил в теб, не трябва да се подмиваш няколко часа. Да не говорим, че после този крем няма да се саморазгради вътре в теб, ами изтича.
    Неприятна работа. Малко са двойките, които са доволни от този метод на предпазване.
    When I love, I love.

Град
    Село.София
    То на аз съм българче от скоро нещо му е пернала даската.. ако питаш мене колкото до оня схероина по-добре отиди се прегледай а за секса щом толкова го искате земи едно хапче за секи случей и да внимавате повече успех
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

вече си донор на спин
    Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    най добре си го направи с презерватив
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен Аватара на koalka
    Както казаха и другите-с изследване ще разбереш.

Супер фен
    ne mislq 4e ti ima ne6to
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си