.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Голям фен

Да я поканя ли на рожденния си ден?

значи ситуацията е следната: има едно момиче, което обичам и в продължение на 2 години се опитвах да и взема сърцето, но уви, не успях. за нея мога да бъда само приятел и толкова. скоро имам рожден ден и се чудя да я поканя ли или не ? немога да намеря правилното решение, за това ви моля за помощ

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    София
    2 години тичаш по гъза на момиче? ...Еми, покани я, що не - може да се напие и да си даде сърцето
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    2 години тичаш по гъза на момиче? ...Еми, покани я, що не - може да се напие и да си даде сърцето
    obi4am q, ne q xaresvam. vqrno e 4e se izlagam s tolkova mn vreme no nemoga da q zabravq. ako ne q pokanq i q izbqgvam 6te uspeq li ?
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ако не сърцето, то руги органи може да си даде като се напие...
    Взе ми думите от устата
    What you give is what you get!

Град
    София
    Значи сега искаш да я забравиш? Тогава няма да я каниш никъде, спираш да се занимаваш с нея и така
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Голям фен
    gadno mi e da e postoqnno v mislite mi a da znam 4e tq vyob6te ne se se6ta za men, ne i kato mom4e. xubavo mi e kogato e pokrai men. of prosto iskam da ne 4uvstvam ni6to kym neq za da ne stradam i az

Град
    София
    Еми, сори, пич, ама тея неща не стават с "просто искам" Малко ще ти е кофти, но ще ти мине.

ПП: Дали темата не е по-скоро за радел Любов?
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Голям фен
    demek da ne q kanq?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Тогава няма да я каниш никъде
    Да.
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    demek da ne q kanq?
    е хубаво де, ами ако сте големи фр (поне от нейна страна), тя ще ти се обиди, ако не я поканиш. Имала съм такъв случай, обаче момчето си падаше по мен не 2, а 7 години винаги е бил един от най-добрите ми приятели, така че моят съвет е да я поканиш - с едно отсъствие от рождения ти ден няма да я забравиш

Цитирай Първоначално написано от love_me93
    demek da ne q kanq?
    е хубаво де, ами ако сте големи фр (поне от нейна страна), тя ще ти се обиди, ако не я поканиш.

Мда, по-добре я покани, защото наистина ще ти се обиди, ако сте приятели. А между другото, тя казвала ли ти е, че си само приятел за нея?

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Pokaniq

Голям фен
    dobre, 6te q pokanq dano ne se po4uvstva kato 4e pylnq nqkoq dupka s neq 4e q kanq v posledniq moment ...

Голям фен
    of tq izlqzla ot skype i nz dal skoro 6e vlezne ta mislq da i pi6a sms. samo 4e malko se kolebaq kyv da e? da se napraq na lud 4e sym zabrail da q pokanq ili prosto da i kaja 4e q kanq na rd sled 3 dena ...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    покани я,напии я...и работата ще стане от само себе си
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен
    no kakvo da napi6a v sms-a? 4e prosto q kanq ili da se napraq 4e sym zabrail. pls kajete mi fast , 4e kolkoto pove4e se bavq, tolkova po zle

of tq izlqzla ot skype i nz dal skoro 6e vlezne ta mislq da i pi6a sms. samo 4e malko se kolebaq kyv da e? da se napraq na lud 4e sym zabrail da q pokanq ili prosto da i kaja 4e q kanq na rd sled 3 dena ...
    ами аз лично съм канила от ден за друг така че давай пиши й

Град
    старчески дом
    Покани я

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Покани я ...ама не по скайп или 4рез есемес...ЛИ4НО ...Аз винаги така правя....а и мисля,4е ако я поканиш ли4но о4и в о4и няма на4ин да не ти откаже ...Освен ако примерно има някаква по-важна работа ...Пробвай де!

Град
    Където сваря
    Не бъди глупак до сега щом не е станало няма и да стане по вероятно да си хареса някои от твоята компания и ти пак да останеш с пръст в уста пък до колкото прочетох ако сте толкова добри приятели и искаш да я почерпиш просто я изведи само двамата да сте някъде и я почерпи.

П.С. По мое мнение ако я поканиш на рождения си ден ще сгрешиш и ще си развалиш деня/вечерта защото ще мислиш за нея и за други работи свързани с нея пък ако се напиеш това чувство ще се усили.

С Здраве.
    Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Курвар
    Не бъди глупак до сега щом не е станало няма и да стане по вероятно да си хареса някои от твоята компания и ти пак да останеш с пръст в уста пък до колкото прочетох ако сте толкова добри приятели и искаш да я почерпиш просто я изведи само двамата да сте някъде и я почерпи.

П.С. По мое мнение ако я поканиш на рождения си ден ще сгрешиш и ще си развалиш деня/вечерта защото ще мислиш за нея и за други работи свързани с нея пък ако се напиеш това чувство ще се усили.

С Здраве.
    az ne se nadqvam da stane prosto iskam da q zabraq, no v sy6toto vreme da ne si razvalqme otno6eniqta i da ne mi se syrdi. nqkvo lekarstvo ne prodavat li v aptekata

Град
    Sandanski
    единствения начин да я забравиш тоест да я махнеш от сърцето си е да й намериш заместител и рано или късно ще сте само приятели и от твойта гледна точка а за РД ти си знаеш дали да я каниш или не, според мен ако найстина ти е приятелка няма да ти се разсърди, а пък ако искаш да я почерпиш, както каза Курвар отидете някаде само двамата, примерно през деня само нея ще почерпиш, а вечерта си прави купона, но ако питаш мен това ще е голяма грешка понеже ти явно я обичаш и цяла вечер ще си мислиш само за нея и няма да имаш никакво настроение понеже тя няма да бъде при теб, ама ти си знаеш де успех

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ами какви са ти намеренията.. ти не знаеш какво искаш...
    ако искаш да я забравиш - ест не я кани... и се опитай да се забиеш с др
    ако имаш надеждата че може да стане нещо - каниш я.. ама ако не стане ти се преебава всичко..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен
    Е ти може да я поканиш като фр не е казано да става голямо чудо от цялата работа

ми покани я ! какво лошо има ?! нали сте приятели?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си