Еми преди време ходех с момче,което много обичах само че скъсахме и много време ми беше много гадно. Не ме интересуваха момчета,но после реших само да се забавлявам и момчета само е така флиртчета натискане и до там.. и така няколко месеца по дискотеките.Само че едно от момчетата ми взе номера ама аз бях мн пияна и никфо впечатление,само че на другия ден той ми се обади.Каза ми,че иска да се видим и аз се съгласих и от тогава сме заедно.. вече 6 месеца проблема е , че първо още не сме правили секс и второ неизпитвам нищо към него приятно ми е с него и то много забавно ни е.Но се едно съм сложила некфа стена пред сърцето си и спирам да обича се едно.А това момче знам че ме обича и ми го показва и казва по 100000 пъти на ден и аз само му се усмихвам като ми каже обичам те.И ми е чудно що о6те не сме правили секс защото в дискотеката горе долу ги познавам повечето и той е супер голям женкар и сички се чудат как сме толкова време заедно... и сега незнам какво да права той се държи добре с мен никога не ми се е сърдел или да ми е правил скандал щот аз праа само глупости.. и сега незнам кфо да права и мисля да го зарежа ама ще му разбия сърцето!!