Защо се страхуваш от това дали той ще се ядоса ? Страх те е че може да си тръгне ? Виж не става въпрос само заради тази твоя мечта .. дори да не идеш там при онзи човек .. да го наречем "откривател на таланти" заради приятеля си само ще повдигнеш неговата гордост и нещата ще станат по зле.Той ще си каже "О-о ми тя е готова на всичко заради мен,прави кавото и кажа" и след време ще ти забрани да излизаш с приятелки .. на кафета въобще личния ти живот ще иде по дяволите.Тогава ти няма да издържиш ...вероятно ще се разделите и ще съжеляваш за неосъществената ти мечта Но в никакав случай не си мисли че съветат ми е да го зарежеш 3 години са много време, чуствата са на лице просто обработи необработения диамант кажи му какво искаш ...съвсем спокойно поговорете ..ако и тогава не се съгласи прав му път .. такъв човек не е за теб ! А и 100% съм сигурна че сам ще се върне да се извинява за всичко камо ли ако те види на корицата на някое списание или на модния подиум(туй или иначе не сподели мечтата си ) Целуфки !