.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

МЕЖДУ ДВАМА ?!?!

Хора влюбена съм в бившия си приятел ,който не иска и да чуе за мен ,защото го е страх да не би пак да се сближим въпреки ,че си има приятелка,но не иска да разбия живота му и сърцето му.Аз също си имам гадже,от доста време съм и аз с него ,но не спирам да мисля за бившия си .
    Какво да права да го забрава ли тотално или да продължа с опитите и да почнем с него ново начало и да загърбим всичко... ??
    Моля кажете ми..
    ЗАЩО ЛИ ? ЗАЩОТО ТАКА ИСКАМ !

не аз така скасах с предишното ми гадже щото станах голям геймър и няях време да ходя с нея насам-натам после като поотказах игрите почнах да я търся помолих я пак да тръгнем обаче тя не иска и спрях да се занимаам с нея
    Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!

Град
    СофиЯ
    Ами според мен е добре да го забравиш, защото не е редно така...и ти си имаш гадже, но и той. Затова по-добре е и за теб и за бившия ти да сте само едни добри приятели, че да не се създават допълнителни проблеми! Успех!

ami ti si ima6 gadje,toi sa6to,nedei da razvalq6 vsi4ko moje i da ne se polu4i kakto o4akva6 i da sajalqva6...
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

[/b]Po dobre prodalji napred i zabravi za nego.Shtom vednaj veche ste se razdelili nqma nachin vsichko da bude kakto predi...
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Ами според мен е добре да го забравиш, защото не е редно така...и ти си имаш гадже, но и той. Затова по-добре е и за теб и за бившия ти да сте само едни добри приятели, че да не се създават допълнителни проблеми! Успех!
    +1 6e razbiete 2 syrca /na va6ite polovinki/ ,a i edva li 6e se zadyrjite dylgo :S

Забрави го няма смисъл да ходиш с него , защото той вече не те харесва да не говорим за Обич...Тей че забрави го не е единствен ,а и той няма да ти обърне никакво внимание щом вече те ненавижда ...!
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    +1 6e razbiete 2 syrca /na va6ite polovinki/ ,a i edva li 6e se zadyrjite dylgo :S
    +1 а и след втория път нещата стават още по-зле...
    Ive got your kiss
    Still burning on my lips
    The touch of my fingertips
    This love so deep inside of me, baby

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Забрави бившия и продължи със сегашния или напусни сегашния си приятели и се опитай отново със бившия си! Но първия вариянт е по-приемлив

А мислиш ли че е честно заради един каприз да съсипеш връзката на бившия си и да разбиеш сърцето на сегашното си гадже? Вземи се в ръце.Бившия ти е минало и така трябва да бъде.
    just a kid۵

Абе аз предлагам да не се опитваш да се събереш с него И двамата имате гаджета, така че, за да се съберете, ще трябва да разбиеш сърцето на своето гадже, на гаджето на бившия и ако не се получи нищо и вашите сърца също ще са разбити, така че става едва голяаама любовна трагедия
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Той не иска да е с теб, няма какво друго да направиш освен да се откажеш от тази идея. Продължавай живота си без него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ама вие не ме разбрахте тои ме обича ,но просто след онази наша връзка се е наплашил с риска да поемем нещо след като и джамата имаме вече друг живот.Не ме ненавижда ,а просто страним един от друг.Не бих наранила сегашното ми гадже,но ако трябжа да избирам и имам шанса бих се разделила с него и бих пробвала на ново с предишния ми ако знам че не играя на сляпо.....
    ще вода с времето как ще се чуствам....
    ЗАЩО ЛИ ? ЗАЩОТО ТАКА ИСКАМ !

Мега фен Аватара на koalka
    Какви опити правиш???Нали си имаш приятел?Не бъди нахална, той не те иска.Отделно, ако въобще си държала на сегашния си приятел, се раздели с него.Може би не заслужава да го лъжеш.А за бившия забрави..

ЗАБРАВИ!

Нямаш шанс

Явно все още изпитваш чувства към бившия си,но аз на твое място бих го забравила...все пак и двамата имате връзки

Град
    sofiq
    ami nqma lo6o da se borim za 6tastieto si no pomisli si za mom4eto s koeto si sega.... ako razbere 4e prez cqloto vreme si msilila za drug .. kofi no ako si sigorna 4e pak dori i sled vreme 6te iamte vazmojnosta da ste zaedno i to 6tastlivi zaedno nqma da se predava6!
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    Inside the temple
    Много хора ти казват да продължаваш със сегашния си приятел.
    Той обаче не заслужава да го лъжеш. Ако не искаш да си с него... той трябва да знае. Поне това са моите възгледи.

Относно бившия, ако си толкова сигурна в неговите чувства, намери начин да говорите с него насаме и на спокойствие. И да обсъдите отношенията си.

Според мен обаче надали ще се получи... някак си като гледам предпоставките... се съмнявам.

На твое място бих се отказала и от двамата и бих продължила живота сама, докато се окопитя и си стъпя на краката отново.
    When I love, I love.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    ami ti si ima6 gadje,toi sa6to,nedei da razvalq6 vsi4ko moje i da ne se polu4i kakto o4akva6 i da sajalqva6...
    \/
    The reasons of love... <3

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от milen`THVP
    не аз така скасах с предишното ми гадже щото станах голям геймър и няях време да ходя с нея насам-натам после като поотказах игрите почнах да я търся помолих я пак да тръгнем обаче тя не иска и спрях да се занимаам с нея
    otka4ena rabota....napomnq6 mi za edin...
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    И аз съм що годе в същата ситуация... само дето бившия не ме отбягва а даже иска да се видим,макар че си има гадже и аз си имам... ама той ме иска за едното забавление и после да ме заебе.Ама така няма да се разберем аз го искам,но го искам само за мен,както беше преди.Изпитвам чувства към него и ако се видим може да прераснат в любов и после като ме заебе да страдам двойно.Такаче аз съм се отказала,макар че мога да го имам за 1 ден примерно... Откажи се и ти!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Забрави го! Явно и той няа желание да се занимава повече с теб. И все пак имаш гадже - малко или много си отговорна за него. В смисъл, че едвеа ли заслужава да го лъжеш. Ако не го харесваш просто му го кажи. Няма смисъл да ходиш с няки, само и само, за да имаш гадже.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си