- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бира или белтък?
Айде момичетата ,които са опитвали да се къдрят с белтък и бира да кажат как става по-яко моля ви!аз не ползвам пяни,защото изглежда мокро и мръсноа с тези неща пак ли е същия ефект или е по-яко?кое от двете да опитам
![]()
![]()
Аз лично не бих си накъдрила косата с такива продукти, но гласувах за бирата, защото едно момиче от бившия ми клас си оформяше къдриците с бира и стоеше много яко. Само, дето после миришеше на бира.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Лелееее вие ме убихте как ще прахосвате бирата заради къдрици .. те я за пине.. а и мирише лошо как ще си я слагате на главатаЛеле колко изтрещял народ има по тоя свят ... а ако искате едно мъжко мнение .. мокрия ефект на пяната или препарата с който си оформяте къдриците прави косата по секси адски яко ме кефи мокрия ефект особено косата ако е по светла става уникално
![]()
Пробвала съм и двата варианта и честно казано не бях никак очарована. От мен се носеше кофти миризма, ама и не само това- седи някак си лепкаво, нечисто. Не ми харесва и не бих го повторила. Действително поне тези 2 варианта не увреждат косата, за ралзика от другите стилиризиращи продукти, но просто не ми хареса ефекта!
само хабите бирата за глупости..![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Пробвала съм веднъж с бира и веднъж с белтък-с белтъка е по-добре.Постига се мокър ефект,но най моята глава си и е по добре с обемна коса,а не прилепнала.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
С белтък не съм пробевала, но с бирата....не ме кефи нещо...мирише и косата става гадна![]()
С белтък! Много пъти така съм се къдрила и ефекта (поне при мен) не може да се сравни с пяната. Първо, че при пяната косата става лепкава и след 1 ден трябва пак да я миеш, второ, че къдриците стоят изкуствено, а при белтъка косата ми изглежда все едно си е естествено къдрава (бтв. тя попринцип ми е чуплива).
..белтъка се слага на суха коса, не на мокра, защото тогава няма ефект.
гласувах за белтъкаПървоначално написано от Sun_Shine`f
и тфа че мирише са глупости.
и..
напротив слага се на влажна и се суши докато се мачка!![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Аз казах как при мен става. Веднъж се обърках и го сложих на влажна и нищо не станаПървоначално написано от ninsy
![]()
Ауу, гласувах за бира. Не съм го пробвала, защото по принцип съм къдравичка, но смятам някой път да пробвам. Може да стои още по-яко. А колкото до тея яйчени неща... мм радвам се, че на вас ви вършат работа, но аз лично не бих го пробвала. Преди време майка ми с 300 зора ме накара да си направя маска за коса с яйце... после, като се измих, направо не можех да се трая... отмириса се след 3- 4 къпания и от тогава не се занимавам с яйца. А колкото до бирата... малко тъп въпрос, но... Има ли значение марката или с всякаква бира става еднакво
?
Naistina li stava dobre s bira?Mislq da probvam...az sam si kadrava i nikoga ne sam probvala,ama pomaga da se spleska obema 6e se nalepam bez da mislq izob6to....q kajete![]()
Just haters make me famous! εĭз
защо от белтъка се получава бяло като прахведнъж опитах с влажна коса и не се получи "бялото".А с бирата адски миришеше и ме заболя главата!
белтъка е много по-як ,но ме е страх да опитвам пак,ако се получи бяло
![]()