.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Когато купувам подарък първо не гледам цената,а подаръка...ако е скъп и хубав и е за мой близък човек ще се изръся доста.
    Но примерно ако ходя на някой много добър фр на рожден ден мога да дам 50-60 лева.
    Ако ходя на някой познат/не чак толкова близък/ 20-30 лева.

Walk go home boy...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    зависи за кого
    когато някой от компанията има рожден ден, събираме по 10 лв и купуваме нещо скъпо и хубаво (телефон, злато, готини дрешки и т.н.) или пък направо му даваме кинти той/тя да си вземе, каквото иска

ако е за мъжо например, хващам нашите и му избираме подарък (гледам да е над 30лв)
    Собственост на Canis_Dirus

Зависи колко близък ми е човека.Може и 100лв.да дам,може и нищо да не зема и да се направа...зависи

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    zavisi za koi e podaryka ako e priqtelqt mi nqma ogranichenie ne me int neshtu kolko e skypo shtom mi haresa zimam go podshti syshtoto se otnasq i za fr-tata mi ako e za nqkoi dr se ogranichavam v 10-20 leva

0biChkam SlyNcEt0 :}

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хъ, давам толкова, колкото ми даде майка ми плюс каквито спестени имам... а майка ми ми дава прекалено малко за подарък, а аз имам прекалено малко спестени . Това за колко кинта искам да купя подарък и за колко мога не зависи от мен за съжаление. Нооо общо взето събирам около 10 кинта... но пък доста често избирам неща, за които не точно цената е важна :P .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Хъ, давам толкова, колкото ми даде майка ми плюс каквито спестени имам... а майка ми ми дава прекалено малко за подарък, а аз имам прекалено малко спестени . Това за колко кинта искам да купя подарък и за колко мога не зависи от мен за съжаление. Нооо общо взето събирам около 10 кинта... но пък доста често избирам неща, за които не точно цената е важна :P .
    майка ми е същата и затова отвикнах да й искам въобще..направо си чупя касичката прасенце

ми завиис за кого купувам подарък.обикновено когато подарявам подарък се събираме определен брой хора и даваме около 10тина лева и тогава купуваме нещо наистина яко.но когаот взимам сама подарък...ми нз май някъде около 20тина лева но мн държа подаръка който подарявам да е красиво опакован и да е нещо което ще се хареса на човека за когото е а не само да взимам нещо колкото да не е без хич.

zavisi za koi e!
    Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!

До 20 лева ако не е за някой много близък

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Ем зависи разбира се за кои е ако е за наи-добрата ми фр разбиа се 4е 6те е пове4ко пари но за някои които познажам от 2 месеца няма да е не6то кои знае какво
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от 136179
    зависи за кого е .. и с какви пари разполагам .. и дали сама ще го взимам
    \/

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Зависи с колко пари разполагам в момента, зависи на кого ходя на РД. и дали събираме пари компанията или сама го купувам.

Когато сме се събирали много хора, съм давала и по 5-6 лева, а когато съм купувала на приятеля ми подарък, съм давала по 30-40 лева за подарък, много зависи...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Ако е за някой приятел - 10-15лв,но обикновено се събирам с още някой и купуваме общ подарък.
    И аз така
    What you give is what you get!

За някой роднина - към 15-тина лева давам обикновено. За приятеля ми също горе-долу толкова. Ако съм поканена на рожден ден гледаме да купим заедно някакъв подарък и да излезе по - евтино.

Град
    #party-up @ UniBG
    10-20 лева зависи ....
    Последната промяна е направена от addicted2house днес; мнението е било променяно общо 123 път

за много близък човек - няма граници
    за по-далечен - примерно до 20 лв

Повече от фен
    На мен по принцип ми дават към 10-20 лв. Обаче ако е някой добър фр винаги си спестявам няколко дена преди тва за да станат повечко Иначе ако имам пари в себе си и има повод не мисля много колко харча

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ами за приятели ако се събираме и купуваме заедно между 7 и 10лв, ако купувам отделно понякога става и до 15 лв. ЗА приятеля съм давала и 100лв. Общо взето като харесам нещо за него не гледам чак толкова цената...[/i]
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си