- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко пари давате за подарък?
Когато купувам подарък първо не гледам цената,а подаръка...ако е скъп и хубав и е за мой близък човек ще се изръся доста.
Но примерно ако ходя на някой много добър фр на рожден ден мога да дам 50-60 лева.
Ако ходя на някой познат/не чак толкова близък/ 20-30 лева.![]()
Walk go home boy...
зависи за кого
когато някой от компанията има рожден ден, събираме по 10 лв и купуваме нещо скъпо и хубаво (телефон, злато, готини дрешки и т.н.) или пък направо му даваме кинти той/тя да си вземе, каквото иска
ако е за мъжо например, хващам нашите и му избираме подарък (гледам да е над 30лв)
Собственост на Canis_Dirus
Зависи колко близък ми е човека.Може и 100лв.да дам,може и нищо да не зема и да се направа...зависи
Хъ, давам толкова, колкото ми даде майка ми плюс каквито спестени имам... а майка ми ми дава прекалено малко за подарък, а аз имам прекалено малко спестени. Това за колко кинта искам да купя подарък и за колко мога не зависи от мен за съжаление. Нооо общо взето събирам около 10 кинта... но пък доста често избирам неща, за които не точно цената е важна :P .
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
майка ми е същата и затова отвикнах да й искам въобще..направо си чупя касичката прасенцеПървоначално написано от Sarabi*
![]()
ми завиис за кого купувам подарък.обикновено когато подарявам подарък се събираме определен брой хора и даваме около 10тина лева и тогава купуваме нещо наистина яко.но когаот взимам сама подарък...ми нз май някъде около 20тина лева но мн държа подаръка който подарявам да е красиво опакован и да е нещо което ще се хареса на човека за когото е а не само да взимам нещо колкото да не е без хич.
zavisi za koi e!
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
Ем зависи разбира се за кои е ако е за наи-добрата ми фр разбиа се 4е 6те е пове4ко пари но за някои които познажам от 2 месеца няма да е не6то кои знае какво
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Зависи с колко пари разполагам в момента, зависи на кого ходя на РД. и дали събираме пари компанията или сама го купувам.
Когато сме се събирали много хора, съм давала и по 5-6 лева, а когато съм купувала на приятеля ми подарък, съм давала по 30-40 лева за подарък, много зависи...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
И аз такаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
What you give is what you get!
За някой роднина - към 15-тина лева давам обикновено. За приятеля ми също горе-долу толкова. Ако съм поканена на рожден ден гледаме да купим заедно някакъв подарък и да излезе по - евтино.
10-20 лева зависи ....
Последната промяна е направена от addicted2house днес; мнението е било променяно общо 123 път
за много близък човек - няма граници
за по-далечен - примерно до 20 лв
На мен по принцип ми дават към 10-20 лв. Обаче ако е някой добър фр винаги си спестявам няколко дена преди тва за да станат повечко
Иначе ако имам пари в себе си и има повод не мисля много колко харча
![]()
![]()
Ами за приятели ако се събираме и купуваме заедно между 7 и 10лв, ако купувам отделно понякога става и до 15 лв. ЗА приятеля съм давала и 100лв. Общо взето като харесам нещо за него не гледам чак толкова цената...[/i]
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."