.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64

Град
    #mainatown
    Пияна ли си била...?
    Обичам само един човек и това съм аз.

Град
    Асеновград, България
    А защо не попиташ момчето, какво е ставало?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Варна
    Възможно е и да си бременна

Град
    v k16ti
    s pr1st trudno-no ako e vkaral po4eve ot edin e v1jmojno
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Мега фен
    хюх не си правете труда да и обяснявате на тая...не виждате ли че е създала тая тема на първото си мнение още пък...не си я и посещава...ясна ми е работата...прай се на интересна

за пореден път се обеждавам в няколко неща
    1-во алкохола не прощава никому
    2-ро мн безотговорни хора са се навъдили близките 20 години, и направо нз до къде ще ни доведе това
    а на авторката ще и кажа да спре алкохола и другите гадости, с които се тъпче, защото само от алкохол не може да се докара до тук. и да хване да иде първо при момчето да го пита каква е станало и след това независимо дали е казало че не е имало нищо да иде на лекар, защото тоя може да я е опънал и да не си признае
    be a good boy!!!

pitai nego ne nas a i btw na kolko god si ?

Град
    kadeto iskam

а сега кажи че си на 12-13 и повярвай ми няма да остане нищо детско в мен ..
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

[quote="viki_nt"]
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Едва ли те е отворил с пръст...а ти защо не го питаш него ами питаш нас

SIGURNO I TO NE POMNI...
    ..ne samo 4e ne pomni ami sigurno nego pyk go boli dupeto, ta i toj misli da i se obadi ..

Град
    някъде там...

Re: Малко тъпо! Но моля Ви кажете ми!

Цитирай Първоначално написано от Sasho::ohsaS
    Цитирай Първоначално написано от vodka_f
    Цитирай Първоначално написано от {}pasno_momiche
    Здравей те! Това за което ще ви помоля ще е малко тъпо!

Значи онзи ден! Отидох у едно момче но не помнямн мн добре какво стана! Правих му свирки но не мисля че сме се е*али! Но почти нищо не помня! Но днес забелязах че може би съм отворена!!!
    Първо възможно ли е да ме е отворил с пръст?
    Второ ако ме е отворил как дапозная?
    моля ви направете нещопо въпроса ако трябва и картинки слагайте или ми пращайте ЛС! Но трябва да разбера!
    Ми ти сама си казваш,че може би те е отворил и какви снимки искаш питай него ние от къде да знаем .... внимавай с алкохола,че не се знае къде ще свършиш..
    Затова ти се пишеш vodka_f

а за темата: БРАВОООООО!!! ТАКА ДА ПРОДЪЛЖАВАШ!!! УСПЕХ В МАЙЧИНСТВОТО!!!
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Да е..боб ли да хвърляме

Супер фен
    tapa4ka
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Ave kvo se zaqjdate..momicheto prosto vi pita dali e vbzmojno tova momche da q e otpushilo s prbst...kvo tolkova..na vseki moje da se sluchi da se napii i da ne pomni...Spokoino ne moje da te otpushi s prbst..devstvena si vse oshte
    Nikoga ne kazvai sbogom,ako vse o6te iska6 da opita6.Nikoga ne se predavai,ako vse o6te moje6 da uspee6.Nikoga ne kazvai na nqkoi,4e ne go obi4a6 pove4e,ako nemoje6 da go zabravi6!!! :*

да не си болна от амнезия ве?
    явно си била толкова пияна че не знаеш детствена ли си още или не!
    ами нека ти! чуди се ся като си тъпа гъска! с извинениЕ!

Цитирай Първоначално написано от PerFect_GirL
    Ave kvo se zaqjdate..momicheto prosto vi pita dali e vbzmojno tova momche da q e otpushilo s prbst...kvo tolkova..na vseki moje da se sluchi da se napii i da ne pomni...Spokoino ne moje da te otpushi s prbst..devstvena si vse oshte
    леле господи ако знаеш само колко си глупава. като не си компетентна по определен въпрос по добре,не приказвай!

Цитирай Първоначално написано от just_a_girl_z
    за пореден път се обеждавам в няколко неща
    1-во алкохола не прощава никому
    2-ро мн безотговорни хора са се навъдили близките 20 години, и направо нз до къде ще ни доведе това
    а на авторката ще и кажа да спре алкохола и другите гадости, с които се тъпче, защото само от алкохол не може да се докара до тук. и да хване да иде първо при момчето да го пита каква е станало и след това независимо дали е казало че не е имало нищо да иде на лекар, защото тоя може да я е опънал и да не си признае

+1

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Цитирай Първоначално написано от PerFect_GirL
    леле господи ако знаеш само колко си глупава. като не си компетентна по определен въпрос по добре,не приказвай!
    Hah tochno tova che sbm kompetentna i prikazvam..ti kato si tolkova kompetentna zashto se zaqjdash ami ne kajesh nehsto po dadeniq vbpros..tyk horata spodelqt problemite si kato se nadqvat nqkoi da im pomogne kato im dade sbvet ..no qvno horata sa dosta naduti i prostiii i taka..ae vie si znaite.. :P
    Nikoga ne kazvai sbogom,ako vse o6te iska6 da opita6.Nikoga ne se predavai,ako vse o6te moje6 da uspee6.Nikoga ne kazvai na nqkoi,4e ne go obi4a6 pove4e,ako nemoje6 da go zabravi6!!! :*

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    6tom ne pomni6 zna4i si bila piqna...6tom si bila piqna si nosi posledsviqta...A i kvo kat sa te otvorili lo6o nema

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Може би, щот не си спомня кое е момчето
    А по темата мисля като Kras4eto_lp

Така са малките... *****

Важното е, че лапа мадамата - другото ше се оправи...
    Удри, Пешо, сиренье без леп!

Боже мой.... Ама много си зле!!!!С пръст ако те е отворил бъди сигурна ще помниш ! Но верно питай него ....или чакай кълбото ми казва ... казва ми .... иди на магистрала Хемус!!
    T.2. От Правилата на форума!
    модерирано от by devil_girls

Ако съм бил там ще ти кажа но...
    Все пак бръкни със средния си пръст във Вагината си колкото можеш по-дърбоко, нежно разбира се, и ако влезе целия и има още навътре значи...
    За да си сигурна иди на гениколог.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си