- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
Solitude
казваш че ти се вие свят...
имаш ли проблем-ниско кръвно?![]()
аа също-от колко време имаш цикъл
това че си раздразнителна е напълно нормално
а течението... малка част е кръв при хората с нормален цикъл ..
но 9 дена течение...![]()
...струва ми се доста време за да си в цикъл и то ако го имаш от години . .
на колко си години?![]()
Мерси много за отговора.
Ми от година и половина и не е особено редовен, знам че това е нормално. Иначе съм на 16 и нямам ниско кръвно.
Миналото лято един месец не ми дойде, след това 1 ден имах малко кръв, а на следващия месец ми продължи 4 дена и си беше нормално. И от тогава всеки път ми е много силно като изключим по-миналия месец (миналия не дойде).
Искам да попитам дали има храни и напитки или някакви други фактори, които могат да засилят течението? Защото например аз не спах 1 нощ и пих много кафе и чайове, за да остана будна.
Знам че витамин Ц уж намалявал течението, но неразположението продължавало по-дълго време.
моля![]()
е щом ти е само от година и половина би трябвало след време да нямаш проблеми с обилното течение
но все пак както ти казах по-горе се консултирай с лекар
успех!![]()
9 дена си е нормален период принципно нормално е между 3 и 9 дни така че.но задължително посети гинекологПървоначално написано от clever
айде и от мен един въпрос
нормално ли е да ти идва през 2 седмици;въпреки че вече имаш от 3-4 години?![]()
Определено не е нормално.Аз ако съм на вое място бих се консултирала с гинеколог!Първоначално написано от clever
да със сигурност не е нормалноПървоначално написано от foreverr
посети гинеколог няма нищо страшно![]()
evalongoriq доколкото знам,май ти е дошло от около година?От кога стана такъв професор и всезнайко на тая тема?!![]()
To infinity and beyond.
ей
здравейте пак!
така.. за горепосочения ми въпрос . .
От какво може да е породено това като проблем?
просто тия дни нямам време да ходя по лекари ... по-къдно ще го направя
предварително мерси за отг. ..![]()
Не съм лекар и си нямам на представа, но със сиг има някъв пробем.А аз ако съм на тебе бих отделила 1-2 часа за лекар колкото и да нямам време.Първоначално написано от clever
Много полезна тема,наистина!![]()
you know my name.
NOT MY STORY.
много си малка
има време
ще ти дойде
няма нужда да използваш средства за предизвикване на цикъла ))
кйибйнбу
не е полезно използването на такива средства ))
а и като дойде няма много да ти се иска да ти е дошло ..![]()
![]()
здравейте!искам да ви питам нещо.през май месец имах едно кафяво петно на гащите.слойих си превръзка.тече ми малко и затова я смених с ежедневна.после нищо не ми течеше освен вагиналните секрети(теченията).това нормално ли е?дошло ли мие?моляви пишете ми.
ехо някой ще ми отговори ли на ваппоса? моля ви!
момичета аз съм с кафявото петно.туко що бях до тоалетната и като се избърсах имах нещо розовочервено на салфетката и май беше кръв и като се замисля миналия месец кафявото петно ми беше по същото време.но нямам нищо по гащите.сложих си ежедневна за всеки случай.пак питам дошло ли мие или е фалшива тревога?![]()
^ ЗАщо не питаш майка си или някой друг родител/настойник?![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
az q pitah tq mi kaza 4e maimi e do6lo no i tq ne e sigurna kakvo mislitevie,ехо 6те ми отговорили някой,моля ви
отново нямам нищо на превръзката,но преди малко бях до тоалетната и се избърсах пак имах нещо розово .сега се сетих че след кафявото петно през май след около две седмици имах розово на салфетката.така значи общо имах три розови петна и едно кафяво.питах майка и пак ви казвам,че и тя не е сигурна дали ми е дошло.моляви пишете.![]()
![]()
ехо накой ще ми отговорили
Лекар?
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.