.
Отговор в тема
Страница 36 от 65 ПървиПърви ... 2632333435363738394046 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 1617
    Meн пък днеска ми дойде за първи път ама не е толкова обилно колкото го описахте ;С
    Това да не е от някъкво възспаление нещо ?

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    ^ При различните момичета/жени менструацията продължава различен период от време, както и количеството е индивидуално. Освен това в началото може да има определен период от време, в който цикълът да се нормализира. Не се притеснявай.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    И на мен ми дойде скоро (преди 2-3 дни) но не е така обилно колкото прочетох. Надявам се че това не е проблем.

Този месец 25 тия ден от цикъла ми се пада на нова година а на мен попринцип ми идва с 2-3 дни по рано,и много се притеснявам да не стане пак така защото ще ми е много притеснено и неприятно цяла вечер.Как и въобще мога ли да направя така че да ми дойде по късно или точно на 28мия ден

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    ЗДравейте!
    Днес ми дойде и 1-я път така се шашнах че даже припаднах.Ама нормално ли е да има толкова много кръв , забога то направо шурти

П.П Мисля , че имам Менорагия (обилна менструация) ;(

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Имам менструационен цикъл от около 5 години (сега съм на 15) и абсолютно винаги ми е идвал на време през 25-26 дена, но миналият месец ми дойде с 2 дена закъснение, а този месец с цели 5! Нещо от времето ли е не знам, но за пръв път ми закъснява толкова и се притеснявам
    nigga stole my bike

Аз съм на 13. Преди 15 дни ми дойде цикъла и трая 3-4 дни а после спря. Това нормално ли е?

Град
    Ямбол ;}
    Цитирай Първоначално написано от horacio
    Имам менструационен цикъл от около 5 години (сега съм на 15) и абсолютно винаги ми е идвал на време през 25-26 дена, но миналият месец ми дойде с 2 дена закъснение, а този месец с цели 5! Нещо от времето ли е не знам, но за пръв път ми закъснява толкова и се притеснявам
    Мисля че е заради времето

Град
    Ямбол ;}
    Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    ЗДравейте!
    Днес ми дойде и 1-я път така се шашнах че даже припаднах.Ама нормално ли е да има толкова много кръв , забога то направо шурти

П.П Мисля , че имам Менорагия (обилна менструация) ;(
    Свърши ми
    Явно всичко е нормално!

Град
    Ямбол ;}
    Оф хора...вчера ми свърши , а днес имам някакво кафяво течение ..... вярно че е малко ,нооо ....

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Браво!Супер тема!

Темата е много хубава. Браво, постарала си се доста! На мен ми беше полезна, макар, че вече ми е дошло, имаше неща, които не знаех ...

..

Здравейте,можеби въпросът ми не е за тази тема,но незнам къде другаде да го задам..Та значи цикъла ми закъснява вече 3 ден а в вторник ми се очертава да спя в приятеля ми и щи правим секс.. искам да попитам някой от вас дали знае,ако днес примерно ми дойде вече,дали има нещо с което да го забързам и до вторник вече да ми е свършило (по принцип цикъла ми върви 3 дни и винаги ми идва 1-2 дни преди датата ) но този път незнам дали ако ми дойде днес до вторник вече ще е свършило.... :S

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33

Re: цикъл

Цитирай Първоначално написано от frgr
    Здравейте,
    приятелката ми е на 14 години. Цикълът и свърши в сряда, а вчера (петък) правихме секс и е дошло отново докато сме правили секс. На какво може да се дължи товаа ? Моля ви помогнете ми. Оплакваше се от главоболие и болки в стомаха

Скъсал си й химена / а за да разбереш 'отворил' си я /
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Хора цикъла ми закъснява вече с около 15-16 дена (за втори път ще ми идва) и наистина се притеснявам ...
    Нормално ли е ?
    Една приятелка ми вика че в началото можело дори един месец да не ми идва а пък друг месец да ми дойде 2 пъти ... Това вярно ли е ?
    Съжелявам за тъпите въпроси ама не съм много ''навътре'' с нещата ...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    ^ Да,така е.Нормално е в началото да ти е нередовен,споко.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мерси за отговора Наистина помогна =)

Здравейте и от мен. Моя цикъл е от миналата година, в 6-ти клас съм, но сега не ми е идвал от около 1 - 2 месеца!? Майка ми каза, че е нормално, но аз все пак се притеснявам!?

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Celine
    Здравейте и от мен. Моя цикъл е от миналата година, в 6-ти клас съм, но сега не ми е идвал от около 1 - 2 месеца!? Майка ми каза, че е нормално, но аз все пак се притеснявам!?
    Споко,не се притеснявай.Малка си,още не ти е редовен,нормално е. Първите 2-3 години е абс. нормално да ти е нередовен.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Цитирай Първоначално написано от Celine
    Споко,не се притеснявай.Малка си,още не ти е редовен,нормално е. Първите 2-3 години е абс. нормално да ти е нередовен.
    Благодаря ти ужасно много! Вече съм спокойна!

Здравейте имам малък проблем и вече започвам много да се притеснявам цикъла ми попринцип е редовен , но този месец вече закъснява с 8-9 дни и имам лека болна долу в ляво . Възможно ли е защото съм болна от 3-4 дни и пия какви ли не лекарства ?!

Хора, имам проблем. Имам цикъл вече от около 4 месеца и този месец цикъла ми продължава вече 13 ден. Много се притеснявам моля ви помогнете ми.

Много полезна информация Благодаря

Може въпроса ми да ви се стори глупав,но ме е страх да се къпя когато съм в цикъл.Обикновено не тече през това време,но мен ме е страх ;хх

Нека съм безсрамна, но си в мен отдавна
    в устните, в думите дори.
    Ти си там като клетва и не,не съм ти поредна,
    лъжеш знам, и знам че боли те.

Целувай за да забравя, какво безумие правя.
    Целувай нека отричам, до глупост че те обичам.
    Целувай с мен полудявай, целувай всичко ми давай,
    дори и дявола знае - обичаш ме и това е.

Цитирай Първоначално написано от NinaDobrev
    Може въпроса ми да ви се стори глупав,но ме е страх да се къпя когато съм в цикъл.Обикновено не тече през това време,но мен ме е страх ;хх
    не трябва да се страхуваш , няма от какво е малко е гадничко ама какво да се прави . Все пак е добре да се къпеш и да поддържаш хигиена още повече , че на мен от топлото ми става по - добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си