- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствени
ХахаахахахахАКакво да ви кажа... нямам думи от това което видях... днес влезнох в този форум за парви път, под предлога да се посмея на такива "пичове" и "пички" дето и представа си нямат от реалния живот (не че аз съм някой професор, след няколко месеца ставам на 17) От всички теми, които прочетох за първи път днес тази ми направи най-голямо впечатление... познайте защо..., дали заради самата тема, или заради "умните" изказвания на някакви пишлъовци, които забележете на по 13-14-15 започнали да коментират половия си живот... Та вие сте още в 6ти клас... та вие си нямате напредстава как се слага презарватив, какви рискове крие секса, което не се изчерпва с СПИНа... Не усъзнавате право на всеки човек да пази личния си живот в тайна... самите вие не го пазите в тайна и после се оплаквате кой ви се смял, как ви убиждал, а всъщност вие сте го предизвикали с бебешкото си откровение! Пазете личния си живот в тайна и не си мислете, че на някой му пука дали вчерашно хлапе се е ебало! По-големите влизат в тази тема и просто се смеят на вашете простотии на всички които са писали в тази тема! Е аз доста се посмях...
Даже и на край света, и в сърцето на врага, твоето име ще се пее, твоето знаме ще се вее. Айде, айде ЦСКА ние в тебе се кълнем, няма да те предадем, ако трябва ще умрем!!!