- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да поддържам такава прическа...->?
ﺕОт какво ще с нуждая , за да поддържам такава прическа http://www.just-hairstyles.com/wall/w103.htm ??? Много искам да си я направя , но не знам с какво ще трябва да я поддържам / пяна ,лак за коса,вакса/![]()
Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.!![]()
If you love something, you must be prepared to fight for it!
Ами мисля 4е с лак трябва да стане , но с някои от тези които са 4 или 5 фактор![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
emi az mislq 4e za taq pri4eska ti trqaa presa,ili huava 4etka se6oar da si q izpravi6 mnoo dobre i lak.. piqna ne vijdam ili vaksa za kvo ti e![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
с права коса съм ... да обобщим преса и лак![]()
Това всеки ден да си я правиш с преса и с какво ли не да я мажеш, за да ти седи така, ще ти струва много от гледна точка на косата ти...Това не е прическа за всеки ден, поне според мен.
Значи вакса или лакче![]()
dam bi trqbvalo s vaksa i lak da se polu4i
Ако тва го правиш всеки ден, ще останеш без коса...
СериозноПървоначално написано от sladku_bebzi
И аз са чудя защо съм 0 номер тц тц
С преса и лак (аз лично ползвам Тaft черния ) , но може и пресата да я пропуснеш , ако косата ти е права само като се изкъпеш бритона го минаваш със сешоара... дърпаш отвътре на бритона и надолу с четката и нищо няма да ти стане на косата правиш си маски и си я поддръжаш и всичко ще ти е наред....
![]()
Ти май ще ме откажешПървоначално написано от Whisskas
... Вече сериозно се замислям
![]()
Хехе,Уискас ти го обясни най-правилно...аз имах няква подобна прическа само че мааалко по-къса...Вдигах я отзад и отгоре...
Обикновено вакса(която наистина лепка гадно) или гел-сушиш,и после
лак...Имам си коса не се притеснявайте.После ми писна и реших че ще е по добре да я оставя малко да попорасне и да подиша![]()
Хм,това ще го поддържаш много трудно...Прическата не е за всеки ден,но ако все пак много държиш да изглеждаш така,преполагам,че трябва да я изправяш,да я пръскаш с лак и всякакви глупости...Доста ще ти струва,пък и ще ти отнема много време всеки ден да правиш по-горе написаното![]()
да, да.
и да не смееш да мръднеш само за да не си развалиш прическата.
от повече от година поддържам /хехе ако мога да го нарека така/ една такава коса, която ако не бъде изправена /а по принцип е къдраво-чуплива/ , мязам на урод.
не си усложнявай живота!!!
затова ще пусна някаква косица там, да се изкъпя, да я вържа на 1 опашка и да не се занимавам с глупости.
щото както и да го погледнеш са глупости
алелуя.
Хахаах,докато свикнеш с това,че трябва да правиш всички тези неща,за да ти изглежда добре косата е филм, иначе за месец-два вече ще ти се струва напълно нормално...
Хах, когато свикнеш 20-30% от времето ти на ден да е заето с косата ти, няма да обръщаш никакво внимание...
Не е чак толкова ужасно,колкото изглежда...А прическата е супер яка..
Какъв цвят ти е косата?
Косата ми е кестенява. И засега такава и ще я оставя.