- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изнасилване...
Nai dobroto koeto moje6 da napravi6 e da bude6 do neq za da i pokaje6 4e ima na kogo da raz4ita![]()
Не наистина това е много ужасно чак на мен ми става гадно малееееПървоначално написано от Tedi_sheep
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако имам възможност аз бих ги застрелял като кучета на улицата малее направо.. Сега трябва задължително да се иде до полицията и да им дадат доживотна ...
![]()
О боже...ебаси извратените хора.Как могат да го направят това.Да отиде твойта приятелка в полицията и по-добре си говорете повечко(от това което прочетох така и ставало по леко).Просто я подкрепяй
![]()
Прекарвай цялото си свободно време с нея. Точно сега най-много има нужда от приятелките си.
Дано да се пооправи момичето...
П.П. Ясно е, че едва ли ще ги осъдят тия... затова може да платите,за да ги смелят някъде и т'ва е..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ами единственото нещо което можеш да направиш за нея е май само да си до самата нея и да я подкрепяш,да и говориш,да я караш да си излива мъката и гнева. да я убедиш че уния глупаци ще си получат заслуженото рано или късно. кажи й че ти винаги ще си до нея и ще я подкрепяш,и това наистина ттрябва да е така!
трявало е да съобщите в полицията за изнасилване! защо не сте го направили? тези двамцата могат да налетят и на друго момиче!
ako nedai si boje se slu4i ne6to takova s men,parvoto koeto 6te stane e (sega6niq mi priqtel,ba6ta mi ili prosto nqkoi poznat) 6te otide i 6te prebie tozi koito e pora4al,taka da postapqt s neq,toes biv6iq i!!!spored men nqkoi li4no trqbva da my potrarsi smetka,znam 4e e mnogo vandalsko,no neka i toi da razbere kakvo e "brytalnost"
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
По принцип майка и тази, която се занимава с полицията.Незнам какви са посдните резултати от там.Утре ще науча!Но аз лично имам някои добри познати, които могат да ми помогнат да се оправя с тоя.А ако знаех кои са изнасилвачите!Тя помни само, че колата е била сива!И нищо друго, не ги познава...Но аз съм се заканила да разбера и да направя нещо по въпроса !![]()
samo drasnete edno ls kato razberete koi sa predi da gi pribere policiqta .... otdavna ne sum se razgrqval![]()
sujalqvam za momi4eto .... jivota produljava![]()
momche sam no naistian su4ustvam na stanaloto ... mn e kofti mn e gadno no ima i takiva izrodi deto ne im e zor za posledstviqta v/y dadenoto momi4e ... ne moje6 da i pomogne6 ... prosto spored men budi s neq uspokoqvai q ... trqbva da useti priqtelstvoto i liubovta ti ..
Абсолютно съм съгласна.тва с полицията...няма да помогне.най-много да им дадат гаранция,а ако са и с добри финаснови вазможности и до гаранция няма да се стигне и нещата "леко" ще се покрият.нека да платят на някои да отиде да пребие бившия и и да го накарат да си изпее кои са и после и през тях да минат.за мене тва е единственото решение да си полу4ат заслуженото.Първоначално написано от Lady Death
разстрeл!
ина4е няма как да и помогнеш.за подобни травми трябва мн време и деликатно отношение към наранения (и физи4ески ,и психи4ески)
Гледай некой филм с рамбо.Надъхай се.Нарамваш пушката за грозни животни, една мешка вътре си слагаш сух леб реколта '81ва, козе сирене и дъвка турбо и заминаваш да ги дириш.Първоначално написано от Tedi_sheep
а пък как и помагаш само кат раздухваш по форумите немога ти обадя![]()
а с разтрела символизираш голямо отношение според мен... както и да звуча.. как е ходила с такъв тапак... койт може да напрай тфа... ама тя си е виновна до някаде че е била с такъв тапак е биите го зарад мене ако не успейте... напийте се фместо мен ...Първоначално написано от sapphirr
Сори за флуда...Първоначално написано от pi0neer
Но просто не се сдържах като ти видях подписа...![]()
![]()
![]()
Такива уникални случаи се срещат рядко...![]()
ахахахха
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Прекарвай повече време с нея, не й напомняй за това, не я питай как е станало, предлагам ти всичко да бъде както преди случилото се
Хехе трябва да седят 5-6 години за това в затвора друго нищо не може да се направи ! Вия с ваще разстрели, кастрирания и т.н. само говорите но ако ги видите какво ще направите а ? Само говорите но няма да направите нищо защото 99% от този свят са страхливци !Първоначално написано от ^Galq^
Аз днес се видях с приятелката ми.И честно казано добре е!Мисли, че не заслужава да страда заради такива, че живота продължава и смята, че ще го преодолее.Усмихва се , което ме радва.Дори и не плаче вече.Просто е уплашена и се страхува да излиза сама.Чувства се още гадно, но не толкова...позитивно настроена е за бъдещето.Приятелят и и той я подкрепя!Много съм щастлива след срещата с нея.Тя също се радва!Но лошото, е че са закъсняли с полицията и едва ли ще ги намерят тея.Но сега ще започна аз лично акция, защото смятам че мога да разбера кои са тези.И да им направя ИЗНЕНАДА!Една огромна изненада, която да ги възнагради за това което са направили!Още незнам какво ще направя като разбера кои са, но няма да ех
убаво.
Stoi blizko do neq,pomagai i v vsi4ko,ne q ostavai sama.Pravo tova,koeto bi iskala tq da nqpravi ako na teb ti dse be slu4ilo takova ne6to.
моя грешка не се изказах правилно.разстрел за него,не за приятелката иПървоначално написано от pi0neer
Neeznam kakvo da kaja tova e ujasno ne6to
az bih gi ubila
osven da si do neq i da i pomaga6 da preodolee prejivqnoto po nekakav na4in![]()
![]()
![]()
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
Olee ujasno eprosto stiskai palci da ne e bremenna i da gi razberete koi sa teq goveda i togava da syberete nqkva kompaniq mom4eto i da gi prebiete ,za6toto go zaslujavat
![]()
![]()
Prosto bydi blizo do neq !!!
като е на 16 кво се занимава, нейна си е грешката. айде боли ме, честито на печелившите!
Първоначално написано от My_Dear
Имам опит със съдебната ни и разследващата система и честно казано не съм във възторг. Само ще кажа, че ако това момиче успее да бъде такава каквато е била преди което и го пожелавам искренно, ще бъда мн учуден, но това е др, тема. Та значи първото което трябва да направи е да иде и да си изкара веднага медицинско, ако това момиче след време се оправи и реши да подеме съдебни мерки, то тогава ще и трябва мн голяма подкрепа, за да изтърпи даване на показания и един куп гадости около нея, шанса тея дърти копеленца да бъдат осъдени не е малък но все пак трябва да бъде подготвена за много тежка битка и опити да я унижатв съда, за да се измъкнат, другото за което тряба да се подготви е един много ДЪЛЪГ ПРОЦЕС, защото в България винаги така става. А иначе това което можеш да направиш ти е : НИЩО , освен да бъдеш до нея и да я подкрепяш.
Проблемът е в твоя Windows, аз със Linux проблеми нямам!