- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не ви ли е срам?
Е,съжалявам но някои от вас наистина прекалиха с подигравките на новата потребителка теен_проблем!Не я познавам но я съжалих.Някои от вас не го ли е срам и не му ли е гузно?Хахаха май нямаше смисъл да питам защото отговора е на лице!Възхитена съм от вас...вие сте отвратителни момичето има право за какво да се сърди.Егати безмилостните животни дето сте вие!Даже си мисля че някои си викат тази теен_проблем сигурно е някоя задръстна и се обижда за най-малкото ... е да ама тези които си мислят така ще им кажа много здраве!Лично аз винаги съм се държала добре с новите потребители и си мисля че един ден само заради вас ще намерят човек който да следи с какво поведение се държите към другите и дано стане...нека!Тогава дупе да ви е яко и да видим какво ще правите!Всички сте глупаци!![]()
а с мен не са държали добре
ххахахахаха![]()
е, не, последните няколко такива теми избиха рибата
ако очаква реплики от типа на "ах, миличка, колко се радваме, че си тук и се надяваме да станем най-добри приятели", ъмм, не е уцелила мястото
пък и в една тема е хубаво да има поне малко смисъл, не е ли така?![]()
Собственост на Canis_Dirus
Не не е така отврътенячке като неможеш да траеш някой,просто не му пиши мнения!Първоначално написано от _Cuddly_
Ко е станало![]()
така е ! мен само ме псуват
Бе ти я си махти тъпия аватар жалко ако си ти защото тази прилича на бик егати свинята!Ниска и дебела!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naistina ne se drujte taka![]()
Nikak ne e priqtno.Ako ne burkam tuk spodelqme problemite si i vsi4ki pomagate4 za razre6avaneto im.E togava za6to trqbva da ima takiva otno6eniq?I da popitam ako s vas se durjaha taka priqtno li 6te6e da vi bude?Neka da budem priqteli
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
слагаите си като моя ! аз съм красив нали![]()
Първоначално написано от Eрнст Баркман
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
споко Монке...споко
бъзикаме се![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
знам но понеже съм войник с много медали от фронтовете издържам изпитанията![]()
тъй тъй..![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
славни времена бяха ! ех младост
Всеки трябва да се държи добре с другите хора,независимо дали ги познава или не!
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Браво!!!!!!!!!Ето на този човек шапка му свалям!Първоначално написано от JackAzZ
атака ! подкрепемя да не обиждаме новите
Мамка му, ни най малко не ме е срам!
Зак'во трябва да съм мила ?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от 182+44_4adel
Малък си още![]()
...don't care what I've become but fear what I am becoming...