.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Кислородна вода за лице

Кислородната вода може ли да се ползва и за лицето???Питам защото преди я ползвах за ръцете и ми се зачервиха и ми щипеше много и никакъв ефект нямаше.Ползвал ли е някой за лице?И колко % трябва да бъде?Колко често се ползва и как точно?

Мега фен
    Град
    София
    Не съм полэвала никога и не мога да кажа със сигурност.Пък и то всяка кожа е раэлична.Но предполагам,че щом на ръцете чак ти е повлияла и са се эачервявали,то на лицето ще ти повлияе още по-лошо.Все пак там кожата е по-чувствителна.И с каква цел искаш да полэваш кислородна вода върху лицето си ?
    [size=7][b][u]fosse cos

за изрусяване на космите по лицето

Град
    Пловдив
    По-добре недей! Единственото нещо което съм чувала за кислородната вода е приложението й върху косата,което също не е изобщо полезно Конкретно за твоя проблем,най-добре отиди на козметик,там ще ти дадат компетентен съвет и решение

сигурно само с лазерна епилация ще се премахнат но е доста скъпа доколкото знам.преди време много се личаха.бях много комплексирана.после като че ли се скриха незнам и аз.сега пак се личат много и ми идва да се самоубия.отвратително е

Град
    blg
    аз имам една фр която ползва кислородна вода за рацете и няма проблеми може би си е от разли4ния тип кожа

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Не съм полэвала никога и не мога да кажа със сигурност.Пък и то всяка кожа е раэлична.Но предполагам,че щом на ръцете чак ти е повлияла и са се эачервявали,то на лицето ще ти повлияе още по-лошо.Все пак там кожата е по-чувствителна.И с каква цел искаш да полэваш кислородна вода върху лицето си ?

kojata na liceto e mn nejna,kislorodnata voda izgarq..taka 4e vnimavai,za6toto moje6 da si navle4e6 edinstveno problemi
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    + Това се получава сърбеж от нея и какво ще стане лицето ако започне да го чеша
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

еми значи с кислородна вода не става.а с какво да ги махна?не ги искам.

nai-dobre lenti4ki....znae6,4e ima specialni to4no za tova,drugoto koeto e kola maska,ama mn pove4e 6te te zaboli...
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

кои лентички са най добри ? на veet ли ? и колко трябва да си взема за цялото лице?

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    ами аз ползвам на Вийт, специално за лице. Значи ти като си купиш римерно 1 лентичка тя се разлепя и стават 2. На мен лично ми трябват само за окосмяването на горната устна и една ми стига перфектно.
    А ти какво имаш в предвид "цялото лице" ?
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

не сте ме разбрали преди това.имам и по бузите и се личат.като брада е

Град
    blg
    na veet mislq 4e sa nai dobri

козметичката ми е съ6то и доктор и ми каза в никакъв слу4аи да не ползвам ленти4ки за над горната усна там имало и някакъв мускул които бил нежен и когато си дърпа6 лентичката тои можел да се скъса и устната ти да убисне показа ми и пик на такива хора ужасно е (това важи и за гърдите)а кислородната вода ако ти е по чувствителна кожата мое да по4не да се бели с дефилантен крем съ6то аи тои ускорява растежа им според мен е наи ок с лазаерна епилация(мое мнение)
    My народ is very древен
    My народ is very твърд
    I am българче forever
    чак до finish of the world!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си