- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- любима европейска държава
Аре па ти не се прави на голямата националистка.Първоначално написано от луда
Честно казано Франция не ми харесва особено..да,има какво да се види,както навсякъде всъщност..и може би точно,защото живея тук не ми е толкова любима..
Германия ми допада доста повече..в Холандия е много яко,но само за екскурзия..в Италия не съм била(и това ще стане скоро,надявам се) и чувам все добри отзивиAбе ще ми се да пообиколя доста.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Е как иначе...Всеки,който си обича държавата е нацист,антиционист,национа лист,фашист,расист,антигло алист и e 16 пъти по-вероятно да извърши престъпление срещу Човечеството,нали така?Първоначално написано от ABSOLUT`me
Любима страна нямам,знам само,че престоя ми в Англия беше най-голямта грешка в живота ми!По-задръстени,кухи лейки от тия бебенца няма!Много хора казват,че ако става въпрос за красота Италия е мястото..
Ако имам мноо пари и трябва да си избера място извън България за живеене това ще е Русия,Украйна,Естония„Хър атска или нещо подобно.Западните страни може и да са по-чисти и прибрани,но там си като в кучи гъз,не можеш да правиш нищо!Източна Европа е мястото за купони,забавления,побоища и тн.!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Ти пък,пиле,чул-недочул,кво веднага да се разпееш?Първоначално написано от Ziezi
![]()
Самата авторка на темата е казала да си изберем чужденеция.Иначе всеки щеше да наплеска наизуст 'мии на чво място моето отечество'.
И аз най си обичам страната,наистина няма по-хубаво място с по-готини хора.И го казвам от гледна точна на човек,който е бил на мноо места и за доста време.
Тъй че поученията - другаде.
Ако не съм те разбрала правилно - сори,вече обясних,че мразя четвъртъците.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Слатина
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
Сърбия.
Много ме радват тея хора.
Как го реши това, ако не е тайна???Първоначално написано от Desi_etnies
Като обиколя всички и си създам впечатление, ще мога да отговоря.
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Гостоприемството най-силно го усетих в Германия. Много ми хареса, че във всички магазини, продавачите са широко усмихнати и това те зарежда с положителна енергия.
В Италия също не е лошо, но там хората не са така усмихнати. Поне това ми направи впечатление за престой от 2 семици.
Германия естествено,хората там са най-печени,не като англичаните да те сочат с пръст все едно си улично псе,пълна нула,а италианците и испанците са големи дебили(поне повечето).Швейцария е много яка страна,също както и Австрия.Абе където се говори немски.
![]()
Малиййй,забраих Финландия(родината на стойностната музиката) и Русия (водкааааааааа......).
К*У*Р за всички........Да живее България
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Германия и Австрия <333
няма такива култови места...Мюнхен...Хайделберг..култовите Виена и Инсбрук.....и много бирааааааа
![]()
![]()
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
Не съм излизал от България и ще трябва да говоря на изуст.
Франция![]()
Била съм в Германия...и не само там...и по-точно в семейство...държаха се прекрасно, но липсваше топлотата. Манталитетът им е друг според мен..Първоначално написано от vra4ka
Иначе общо взето..навсякъде ми хареса горе долу еднакво![]()
Обаче забравих АвстрияБях само за ден и не можах да обиколя хубаво Виена...успях само да си изхарча парите в Пратера
![]()
А най-много ми се ходи в Англия![]()
What you give is what you get!
Германия
Испанияи откъде направи извод че като сме българи трябва България да ни е любима?
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Защото си българин бе да ти ебем майка!Обичай Турция или Израел да ти ебем майката!Първоначално написано от pampers
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Хах..
Ами любима нямам,но определено ме кефи Прага=>Чехия.![]()
Абе да му пикая,кви са тия гадните емотки.
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
Англия
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
Италия...![]()
Пролетната ваканция сигурно ще съм там.. кеф!![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ако има такаваПървоначално написано от Lady Death
![]()
приятно изкрване все пак.по темата
Турция
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
турция .. пфХаАхАхАхАхАхаХАХАхАхаАХ АХАХАха![]()
Англия.Иначе съм бил и в Сърбия,Хърватска,Словения, встрия,Белгия,Германия и Франция.И Италия може би.И половината лято ще изкарам в Англия![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
леле супер пожелавам ти да си изскараш добреПървоначално написано от Lady Death
На мен любимата ми е Италия или по-точно Милано
Хах..там е прекрасно....Първоначално написано от OtherDimension
![]()
What you give is what you get!