- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Немски песни..
Кои немски песни се слушат в момента в Германия?
Незнам кои, но мога да ти кажа една песен на Rаmmstein-rein raus.Mm
незнам дали ще ти хареса защото е метъл, ноо други немски песни незнам..
miii nemski pesni ..Tokio Hotel sa dosta na6umqla banda tam i imat syper qki pesni ,su6to Lafee(ne znam dali to4no taka se pi6e) ii znam edna mn hubava na Kyra-Ich Liebe dich se kazva \/
ReMeMbeR My NaMe..You`ll Be ScReaMing It LaTeR..!
За поп не знам, ама последно като се мярках нататък, се слушаше яко Индустриал - Rammstein, Oomph!, Megaherz, Stahlhammer, Richthofen, Eisbrecher......![]()
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
Hristina St
Кажи някакъв стил.
Мене ме кефят тия :
Cetin Cetinkaya - Ich Liebe dich.mp3
Yvonne Catterfeld - Fuer Dich.mp3
Tия двете са балади.
A,ако искаш нещо по-така...
Ооmph-Sex.mp3
Oomph-War.mp3
LaFee-Prinzesschen.mp3
Mn mn mn mn mersiiiiii![]()
къде забрави Die Krupps и KMFDM ?Първоначално написано от Symphony of Destruction
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
Не знам ама и не искам да знам
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
най-яката немска песен за мене си остава all 4 one на kool savas.
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
В момента най-слушаната група в Германия е Nevada Tan. :P Друга добра група е Silbermond.![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
в германия номер 1 са ТОКИО ХОТЕЛ!!!!
Яяя да ти ползвам темата да питам за някви групи,не задължително да са хит в Германия...просто яки групи,дет пеят на немски...Невада тан не ме устройва...Токио хотел също...![]()
Къде набута малоумната блондинка до Оомпх! бе?!?!Първоначално написано от SiNiStEr
Saatana vittu perkele hate crew!
troopers, toxpack...
тва си е класика![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Сега да отговоря на 1-2 поста.
1.Токио Хотел не са най-слушаната група в Германия в момента.Nevada Tan са най-слушаната,а Токио Хотел са на второ място.Мисля,че и това е задоволяващо.Колкото до немските групи и изпълнители,DJ 'O'tzi не е зле,макар и да не пее метъл музиката му е свежа. :P Можеш да пробваш и с Eisbrecher.А за Silbermond ви говоря сериозно,правят добра музика според мен. \
/
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Шнапи
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
От тези песнопинея най-много слушам Рамщайн и Диму Боргир.
az sym informirana samo, 4e edin ot naipopulqrnite izpylniteli v Germaniq e Bushido...mn hora go slu6at
A sa ima edna nova pese, koqto se kazva ,,Du hast den schonsten Arsch der Welt":d mislq 4e tezi koito znaqt nemski mogfatr da si q prevedat
![]()
Само че другарю Димчо Бургията нема нищо общо с немскоПървоначално написано от Владимир Илич Ленин
Landser
Sturmwehr
Nordfront
Kraftschlag \/
Meine Ehre heisst Treue!
чак в Германия не знам, но се сещам за една на немски която я въртят по city Alex C. feat. Y-Ass - Du Hast Den Sch
Еееех как щях да забравя Sodom, Kreator, Destruction.
Има едни пичове Necronmicon,те са ултра яки.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one