- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя????
Харсевам едно момиче,но има проблем..тя е доста по голяма от мен и не знам какво да и кажа и как да постъпя.Дайте ми някакъв съвет.
саветът ми е следния ....гръмни се !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Еми 4-5 години
баце 4-5 години са си много... може да и го кажеш на право и ако те отрежа намери някоя другаПървоначално написано от asdfghjklll
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ако си шеф, можа и да ти пусне. ако си пъпчив тийн (в което не се съмнявам) бъди с нея, ама насън само![]()
Некой май пак е в гаден мензис. Един съвет за теб - оправи си мизерния живот !Първоначално написано от IdiOtKa
mneeee ne mislq 4e ne6ty 6e se poly4i... nali se se6ta6 si4ki momi4eta tarsqt po golemi mom4eta... naprimer bih kazala 4e ima dosta momi4eta, koito 6te im e stranno i da tragnat s 1-2 godini po malak ot tqh /tva sa li4no moi nabludeniq - sig ima i dosta, za koito tva e normalno.../ tei de... spored men si dlajen da i kaje6... neksi da si opita6 kasmeta.. makar 4e sam po4ti sigyrna kakav 6te i e otgovora...
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
4 години и аз съм съгласна, че са много, а и зависи ти на колко години си.Особено, ако си на 16-17, а тя на 20-21.Не ми се вярва да стане нещо.
Abe vzemi si kaka da ta otraka ............ama sqkash 6te te odreje :P
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Мм зависи на колко си години, ако си на 13 14 нямаш шанс поне според мен,но много зависи и от момичето.Лично аз познавам момиче което все по малки си пада.Ем шанс кажи и пък каквото стане,после сподели :P
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
ми насочи я към насПървоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
хаха много си им далечкоПървоначално написано от tuzaro
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
На 17 съм
aко някой с 5 години по-малък от мене ми цъфне и ми заяви:"аз...таковаааа ...харесвам те"-реакцията ще е само една -ще умра от смях![]()
![]()
.sorry,пи4,тва е реалността.малко ли са тия от твоя набор,4е по каки4ки летиш?
emi qvno.....
може на години да не е много голям ама може да има акъл... момичетата на 15-16 просто не знаят кво искат за тва човека може да се е ориентирал към по голяма макар че в много рядки случаи стават работитеПървоначално написано от sapphirr
Първоначално написано от tuzaro
да ,ама като ви сметнеме и мозъ4ното изоставане с 2 години...май и вие не сте още много на ясно какво искате...и без сръдни.това е нау4но доказано
ами отиваш нали там до нея и си движиш устните като издаваш смислени звъци формиращи думи и думи формиращи изречения ако видиш че и тя ти отговаря с охота и си и интересен продължавай напред ..... ако не - казваш чао
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Първоначално написано от tuzaro
Съгласна съм.Познавам момчета по-малки от мен (е не чак с 5 години) който нито на външен вид изглеждат малки,нито на акъл.
Така,че всичко зависи от момичето, според мен им кажи пък нищо не губиш, мацката може да си пада и по по-мънички.
Emi 6te probvam pyk 6te vidim kakvo 6te stane.Pojelaite mi kysmet (6te mi trqbva![]()
![]()
)
Късмет ае после сподели какво е станалоПървоначално написано от asdfghjklll
![]()
Един мой познат имаше същия проблем,той беше на 18г
опита се да свали една мадама на 21г.и мацето само с една реплика го сряза:"Много си малък,аз съм голяма за тебе"-после цял ден и споменава майката.![]()
![]()
![]()
Незнам ти си реши макар,че вчера като се разхождах по улиците гледам пред мене една висока 2метрова кака обгърнала ниското си гадже с ръка и момчето застанало в позиция "наклонената кула в Пиза"