.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Какво да правя????

Харсевам едно момиче,но има проблем..тя е доста по голяма от мен и не знам какво да и кажа и как да постъпя.Дайте ми някакъв съвет.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    саветът ми е следния ....гръмни се !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Еми 4-5 години

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от asdfghjklll
    Еми 4-5 години
    баце 4-5 години са си много... може да и го кажеш на право и ако те отрежа намери някоя друга
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Emi predloji i pa ako te otreje tarsi si druga

Супер фен
    ако си шеф, можа и да ти пусне. ако си пъпчив тийн (в което не се съмнявам) бъди с нея, ама насън само

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    саветът ми е следния ....гръмни се !
    Некой май пак е в гаден мензис. Един съвет за теб - оправи си мизерния живот !

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    До автора-на колко години си?

Град
    shumen
    mneeee ne mislq 4e ne6ty 6e se poly4i... nali se se6ta6 si4ki momi4eta tarsqt po golemi mom4eta... naprimer bih kazala 4e ima dosta momi4eta, koito 6te im e stranno i da tragnat s 1-2 godini po malak ot tqh /tva sa li4no moi nabludeniq - sig ima i dosta, za koito tva e normalno.../ tei de... spored men si dlajen da i kaje6... neksi da si opita6 kasmeta .. makar 4e sam po4ti sigyrna kakav 6te i e otgovora...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на koalka
    4 години и аз съм съгласна, че са много, а и зависи ти на колко години си.Особено, ако си на 16-17, а тя на 20-21.Не ми се вярва да стане нещо.

Град
    Shumen
    Abe vzemi si kaka da ta otraka ............ama sqkash 6te te odreje :P
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мм зависи на колко си години, ако си на 13 14 нямаш шанс поне според мен,но много зависи и от момичето.Лично аз познавам момиче което все по малки си пада.Ем шанс кажи и пък каквото стане,после сподели :P
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Мм зависи на колко си години, ако си на 13 14 нямаш шанс поне според мен,но много зависи и от момичето.Лично аз познавам момиче което все по малки си пада.Ем шанс кажи и пък каквото стане,после сподели :P
    ми насочи я към нас

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    ми насочи я към нас
    хаха много си им далечко
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Голям фен Аватара на sapphirr
    aко някой с 5 години по-малък от мене ми цъфне и ми заяви:"аз...таковаааа ...харесвам те"-реакцията ще е само една -ще умра от смях .sorry,пи4,тва е реалността.малко ли са тия от твоя набор,4е по каки4ки летиш?

На 17 съм
    отписвай я!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    aко някой с 5 години по-малък от мене ми цъфне и ми заяви:"аз...таковаааа ...харесвам те"-реакцията ще е само една -ще умра от смях .sorry,пи4,тва е реалността.малко ли са тия от твоя набор,4е по каки4ки летиш?
    може на години да не е много голям ама може да има акъл... момичетата на 15-16 просто не знаят кво искат за тва човека може да се е ориентирал към по голяма макар че в много рядки случаи стават работите

може на години да не е много голям ама може да има акъл... момичетата на 15-16 просто не знаят кво искат за тва човека може да се е ориентирал към по голяма макар че в много рядки случаи стават работите

да ,ама като ви сметнеме и мозъ4ното изоставане с 2 години...май и вие не сте още много на ясно какво искате...и без сръдни.това е нау4но доказано

Град
    Търново.... Велико Търново
    ами отиваш нали там до нея и си движиш устните като издаваш смислени звъци формиращи думи и думи формиращи изречения ако видиш че и тя ти отговаря с охота и си и интересен продължавай напред ..... ако не - казваш чао

Съгласна съм.Познавам момчета по-малки от мен (е не чак с 5 години) който нито на външен вид изглеждат малки,нито на акъл.

Така,че всичко зависи от момичето, според мен им кажи пък нищо не губиш, мацката може да си пада и по по-мънички.

Emi 6te probvam pyk 6te vidim kakvo 6te stane.Pojelaite mi kysmet (6te mi trqbva )

Emi 6te probvam pyk 6te vidim kakvo 6te stane.Pojelaite mi kysmet (6te mi trqbva )
    Късмет ае после сподели какво е станало

Един мой познат имаше същия проблем,той беше на 18г
    опита се да свали една мадама на 21г.и мацето само с една реплика го сряза:"Много си малък,аз съм голяма за тебе"-после цял ден и споменава майката.
    Незнам ти си реши макар,че вчера като се разхождах по улиците гледам пред мене една висока 2метрова кака обгърнала ниското си гадже с ръка и момчето застанало в позиция "наклонената кула в Пиза"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си