.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Трябва ли да му пусна?

С приятеля ми ходим от 7 месеца и от няколко седмици ми говори че може би вече трябва да опитаме да го направим,а аз не се чуствам готова.Трябва ли да му пусна само и само да не се разделим?Pls pomognete

Разбира се,че не трябва,щом не се чувстваш готова ...

ako te zareje zashtoto ne go pravite zna4i ne te haresva dostaty4no а и годините са важни на по колко сте? Щом ти не си готова не му пускай.. как може изобщо да си задаваш подобен въпрос

мн радват тия иконки

Ami az sym na 14 a toi e na 15

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    off temi takiva vyv foruma-bol...no kakto i da e.
    po temata-spored men ne trqbva da go pravish,ako ne se chuvstvash gotova,nezavisimo kolko tochno vreme e minalo 7 ili 8 mes ili godina,syshto taka si mislq,che ako toi te obicha,fakta,che ne si gotova i che ne iskash oshte da go pravite ne bi stanal prichina da skysate,zashtoto ako naistina te obicha shte te razbere i shte pochaka kolkoto e neobhodimo! kysmetec
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Elit Way School
    щом не искаш не го прави по - добре после да не съжеляваш

Град
    Никъделенд
    ami ne ne trqbva, 6tom ne se 4uvstvash gotova nedei. Shte ti damz a primer men. Priqtelq mi ot sp mn vreme iska da go napravim, no az vse mu otkazvam. A hodim ot doosta vreme - veche po4ti 2 godini. zatova nikoi nemoje da te zadulji...
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Град
    Асеновград, България
    Щом не се чувстваш готова, НЕДЕЙ!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    spored men vi e ranichko i na dvamata,opredeleno moito mnenie e izchakai!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    spored men vi e ranichko i na dvamata,opredeleno moito mnenie e izchakai!
    Определено е рано и за двамата....

Ах,тези деца,току що хвърлили куклите и камиончетата и вече секс почват да правят
    Аз те съветвам за първи път да спиш с момче тогава,когато го поискаш,когато започнеш да изпитваш сексуално привличане към партньора.Но преди всичко,когато си наясно с рисковете,които поемаш.Така като се насилваш няма да можеш да се насладиш на момента.Пръвият ти път ще бъде много по-вълнуващ ако ме послушаш

Повече от фен
    Мила, не се обиждай, но това е тъпичко, да направиш нещо което не искаш, за да угодиш на някой.Според мен не си готова и не трябва да го правиш, никой не те задължава.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    off temi takiva vyv foruma-bol...no kakto i da e.
    po temata-spored men ne trqbva da go pravish,ako ne se chuvstvash gotova,nezavisimo kolko tochno vreme e minalo 7 ili 8 mes ili godina,syshto taka si mislq,che ako toi te obicha,fakta,che ne si gotova i che ne iskash oshte da go pravite ne bi stanal prichina da skysate,zashtoto ako naistina te obicha shte te razbere i shte pochaka kolkoto e neobhodimo! kysmetec
    ama ima li koi da gi 4ete skupa

на 15 ами то сигурно и той е девствен ест не му пускай, а и си малка

абе кви сте вие момчетата - девственик ще ми се натиска на секс и ще ми вика "кога ще го направиме?" като ходиме от месец! (предишната ми връзка) Не се ли усещате, че 100% бих предпочела да ме отвори някой с опит отколкото девсвеник дето не знае какво да си прави с пишката МОМИчЕ ОСЪЗНАЙ СЕ ТОЯ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА! СЕГА Е МОМЕНТА ДА ВИДИш ДАЛИ Е С ТЕБ, ЗАщОТО ТЕ ОБИчА ИЛИ ЗАщОТО СИ СЕКСИ!

Град
    *in a pink dream*
    takova neshto kato "trqbva da mu pusna" nqma kakyv e smisylyt na edna vryzka , kogato pravish neshto samo po zadyljenie , a ne po jelanie , osobeno kato stava suma za sex, kamo li za 1q pyt. nikoi ne moje da ti kaje : "vie ste zaedno to 7 meseca, sega ve4e e vreme da mu pusne6 " za vsqko momiche si e strogo individulano koga s kogo i t.n.
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Razbira se 4e netrqbva da my pyskash tova e vajen moment i netrqbva da go pravish na sila zashtoto nqma da ti e hybavo i da ispitvahs ydovolstvie a tova e vajno pri parviq pat

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    еииш никво даване

Mn tnx za otgovorite aaz sy6to mislq 4e oshte sme malki imame cql jivot pred sebe si.Prosto me e strah da ne go zagubq toi mi kazva 4e zaradi tova nqma da skysame no kolko li oshte shte izdyrji...

az li4no s1m s1glasen s Liar p1rviq p1t trqbva da da go iskash po tozi na4in shte ti dostavi odovolstvie a do kolkoto vidqh edn komentar detstvenik ne trqbva da te otvarq i taka natataka nikoi ne moje da ti kaje s koi shte go pravish i koga pojelavam ti uspeh i s1m sig 4e toi e s teb zaradi liubovta

Няма смисъл щом не се чувстваш готова не го прави.Той ако те обича ще те чака,ако не просто си попаднала на неподходящия/
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Emi toi kazva 4e me obivha no nz.Spored men vsichki momcheta sa ednakvi shtom ne poluchat tova koeto poiskat ostavqt momi4eto.

Голям фен Аватара на sapphirr
    незнам дали трябва да му пуснеш,нo знам ,4е трябва да направиш това,което ти предпо4иташ...ако не го одобри т.нар ти приятел,зна4и не уважава мнението ти и следователно няма за какво да си с този 4овек

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Не му пускай!
    ..а му дай

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Разбира се,че не трябва,щом не се чувстваш готова ...
    земи си по4ивка някаде...

--->по темата виж сиа 7 месца та трай 4овека не мислиш ли 4е не е със теб само за секс+тва той само те е попитал не е казал дигни краката патко...

.....нали.....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    София
    Няма такова нещо като "трябва" да му пуснеш. Секс ще правиш тогава, когато си готова.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си