- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако има референдум за избиране на ...?
е ако приемем хипотетично, че трябва да се премести, то е ясно, че в близките 100 години няма да стане най-вероятно, тва е просто хипотетика и реших да размишлявате, спроед вас кой град би бил най-подходящ за столица от всички гледни точки, без разделянето селяни - граждани(тва го праят комплексари, всеки може да бъде и гражданин, и селянин, не зaвиси от него, а от прадедите му, а и кво по-хубаво да живееш на село - спокойно, без грижи и проблеми), просто от икономическа и сяква гледна точка - университети, разположение, концентрация на хора, история, забележителности, квот се сетите...
П.П. моля ви не се карайте кой град е по-по-.. всеки си харесва града предпоалгам и такива спорове са безсмислени и аз мога да изкарам моя град най-великия...
П.П2: Не съм от Велико Търново, но и аз смятам че е най-подходящ за евентуална столица в бъдеще! (пак повтарям, тва е само хипотетично, че има такава промяна)
П.П.3 Казах да изключим София, защото тя в момента е столица!
П.П.4 Peace! \/
едит: Борат, поста ти няма нищо общо с темата!
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!