Имам много сериозен проблем!Ще карам по същество:
Ще говоря малко кратичко, без подробности и имена, защото ако някой от участниците в писанията по-долу го види, да не се засегне че съм писал лични неща....
Та проблема е следният :
Ходя с едно момиче (Х) от доста време (над 3 годни), всичко беше наред, докато не срещнах друго момиче (У) и между нас не прехвърчаха искри....Момичето "У" ми разкри, че има някакви по-особени чувства към мен...( не само приятелски, т.е иска да сме заедно), лошото е че аз също не съм безразличен към нея...Тук идва проблемът! Момичето (Х) с което ходя от много време, ме обича страшно много и не искам да я нараня като и кажа, че харесвам друго момиче..., но единствения вариант да съм с момичето "У" е да прекъсна връзката си с "Х"....опитах да и обясна нещата по заобиколен начин...., но момичето "Х" просто не иска и да чуе за край на нашата връзка, тя е готова на всичко за да ме задържи.....Кажете какво да направя, за да излезна от ситуацията по най-безболезненият начин....???!?!?
Трябва да избирам между новото и интересното, но несигурното (момичето "У") или проверената вече силна любов и всеотдайност на момичето "Х"....
За първи път попадам в любовен триъгълник така да се каже...и съм раздвоен, от мислене ще се побъркам...Само ще спомена, че съм на над 19 години и проблемът е реален и сериозен. не искам спам и излишни коментари, които не са по темата