- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ще ми помогнете ли? :)
Здравейте! Съжалявам, ако темата не е за тук.Но...искам да ви помоля нещо - ако може да се регистрирате тук - http://www.limpa.bg/reg/inv/damapika .
![]()
Играя за GSM Sony Ericsson k310i и мнооого ще ми помогнете.
Единственото условие е да си сложите снимка. Ако поканя 30 човека, които са си сложили снимки, взимам gsm.
Мооооля виии
Пък и вие можете да се борите за телефонче, след като се регнете. Мерси предварително на всички, които ще ми помогнат.
![]()
![]()
Ще спечелиш ти..два телефона![]()
What you give is what you get!
Ами, аз се регистрирах и си сложих снимка. Надявам се да съм ти помогнаба![]()
We all have problems, mine are just more important than yours.
Искам да кажа само едно нещо на автора не се подвеждай на този глупав сайт
Това е същото нещо като печеленето на парите никакви телефони не дават това ти го гарантирам и после ще съжаляваш печелят само потребители но не дават нищо.Откажи се навреме)
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Мерси много!!!Първоначално написано от desidala
![]()
Може и да си права...Първоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
прав*Първоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Уверявам те че съм прав що народ изрева от тези пари дето ги даваха по интернет срещу реклама на сайт няма да ти говоря.Първоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Ще видим... един познат твърди, че от предишна игра е печелил тениска. И са му я дали...Първоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
Е, аз пък спечелих кибритена клечка и ми я дадоха. Тениска е едно, ГСМ- друго![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Да бе, така лесно се печели телефон, та нали всеки щеше да се регистрира...
Не, бройката на телефоните е ограничена. Първите 100, които поканят в сайта 30 или над 30 човека СЪС СНИМКА В ПРОФИЛА СИ, печелят gsm. Ааам такоа, един от всички, поканил над 60, печели лаптоп...Първоначално написано от koalka
![]()
Т.е. Има 100 гсм-а и 1 лаптоп...![]()
Ми то не ми се вярва много, но щом някога са дали нещо, каквото и да е то, защо да не дадат пак? Може би съм доста наивна, но... и без това нямам какво да правя, се занимавам с това.Може би вярвам, защото това лято спечелих доста неща - 2 тениски, 1 подложка за мишка и 1 мп3 плейър. И всичко си ми донесоха. А точно плейъра беше от най-ненадеждния и тъп сайт, който някога съм виждала.
Регистрирах се с насмешка. Беше някакъв във хит бг, все едно лапе на 10 години го е правило, но е факт, че ми дадоха плейъра...
Иии затова май съм почнала да им вярвам... ще видим...
![]()
upppp upppp upppppppp![]()