- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дойде моя ред да ви занимая с тъпотии :)
Ми аз проблем си нямамБеше ми интересно да ми разшифровате понятието 'кифла'/говоря за определение за момиче,а не за тестеното изделие/
Мн ми е интересно да разбера секи кво разбира под 'кифла'
![]()
като ми кажат 'кифла' обикновенно си представям някое от тия наконтени и наклепани с грим момиченца, които не ги интересува нищо друго освен как им стоят огромните цайси, какви обувки са модерни и как да забият някой 'пич' в амор...
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
хаахха![]()
на едно момиче от стария ми клас и викахме тъка.. ама и аз чесно казано не знам защо
ама помня нещо, че постоянно ядеше кифли и си беше леко пълничка... та може би за това не знам
![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
![]()
![]()
e oto4ni se de... s 6okolad ili s marmalad?
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Наконтена лигла на токчета .... [-o<
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Мила,случайно съм споменала,че говоря за определение за момиче,а не за тестено изделиеПървоначално написано от BeBsItO
![]()
МмМм нещо наконтено,лигаво...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
"Селска кифла" е по-яко......Не... нз.... имам една мн добра приятелка, с която като пчнем да се дразним.. аз и викам "селска кифла"... и тя мн ми се дразни.... ама после и двете се смейм..... казвам и го за да е смешно...
![]()
![]()
...... Мноу си я обичам.....
![]()
Лигла![]()
ami spored men ne go kazvat za nqkoe nakonteno momi4e,ama 4estno kazano i az nz to4no s kakvo bih zamestila toq izrazvse pak mislq 4e ne go kazvat s lo6i 4uvstva,na men ne mi zvu4i tolkova zle, nz...
Вие пък с тия токчета?
Кво им е на токчетата?????????![]()
![]()
![]()
За мен кифла е ...или някоя мн раздърпана ..
или някоя прекалено префърцунена с огромно самочувствие..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ми аз си представям няква пълна и с няква мазна коса,дето само яде ..абе няква смотла,нз кво общо има с токчета аз не го разбирам така тва![]()
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
Изкуствена, силно нагримирана фешънка
така си я представям аз...
Значи, кифльоците се срещат най-често в провинцията. Намират се лесно - излизаш на улицата и виждаш 30 еднакви момичета. Те дори не са от ония, хубавите кифли, с марковите дрешки, които наистина имат вкус за МОДА. Те са ония момиченца с еднакви дрешки от магазини "вземи и бягай" ли, кви бяха, и с ботушки натъпкани в дънките и с руси кичури. Пълна липса на идентичност. Нямам нищо против кифлите, но си падам повечето по истинските кифли, не някви фейк момиченца![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Някоя, която не се грижи за външния си вид![]()
Еми попринцип като кажат на някой кифла и се сещам за някоя лигла или курва![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
И к'во излезе сега?Аз когато бях за седми клас ходих на един лагер.И там имаше ученици от всички класове.И тогава имаше едни "батковци"(за мен тогава бяха батковци) 11-12 клас-постоянно ми викаха,че след 2-3 години ще стана голяма кифла!![]()
И какво на 12 години-нито съм била на токчета,нито съм била кой знае каква хубавица(не че сега съм,де),нито съм се натискала на някой(тогава и през ум не ми е минавало),нито съм била лигава,нито пък съм била ФиЕшАнкА.И какво остана?!![]()
a taka i az mislq taka tok4etata sa gotiniПървоначално написано от Ice_Queen_
![]()
(mn qki emoticons)
![]()
Ема под кифла незнам ко разбирам...![]()
![]()
Имам едно потребителско име така kifli4kata_92 оба4е нямам нищо общо с горе посочените неща...
![]()
![]()
Казвали са ми,че сам супер срамежлива...
![]()
![]()
Не нося токчета,не сам много дебела,грижа се за себе си...С една дума нямам нищо общо с изброените качества по горе...
As puk pod kifla rasbiram nqkvo momi4e koeto hem da e debelo i rasdurpano,hem da se misli sa koi snae kakvo i da hodi samo da se frucka i da se natiska s nqkvi golemi muje(na po 25-30 godini).Ne snam as taka si go predstavqm.![]()