- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нормално ли е отношението и,спрямо мен?
az sum lori na 14 ot varna i moqta best fr q poznavam ot 1 klas i sme ne radelni oba4e sega rastem promenqme se i vse po 4esto sporim i se karame za gluposti i kogato se karame tq nastroiva vsi4ki sre6ty men i se opitva da me ostavi no togava se vijdaa koi sa mi priatelite e mislite ili 4e mi priatelka![]()
![]()
![]()
![]()
Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т. и не прекалявай с емотиконите.![]()
Не това не е за тебе бест френдс
За мене добра приятелка означава да ми помага в най трудните моменти и винаги да ме подкрепя дори и да спориме но не да го прави да настройва другите срещу мен (както каза ти)
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Определено не ти е най-добра приятелка.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
ne se zablujdavai tq ne ti e nikakva priqtelka a za the best da ne govorim![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
e tova ako ti i fr prosto...nz![]()
С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!
еми помагами си подкрепяме се когато можем но като се скараме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е няма значение кажи и че можеш и без неговата помощ.Тя просто трябва да ти помага,и да се скарате а не да ги настройва
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Защо изобщо се занимаваш с нея?Тя те използва и ти трябва да го осъзнаеш това![]()
Обикновенно най-здравите приятелства се създават в детските години, защото тогава децата са искрени и нямат цели, не създават приятелства по сметка...Според мен тва просто е няква фаза от приятелството ви, която предполагам, че може би ще преодолеете![]()
Спорде мен,също това момиче не може да се нарече най-добра приятелка.Нормално е в дадени моменти да възникват спорове,конфликти,разногла сия,но в повечето случаи всичко е преходно,нали и рано или късно отминава.Докато по-тревожен е факта,че в гнева си,това момиче стига много далеч,като настройва останалите против теб.Ако държи истински на теб и ако те обича,никога не би стигнала до там.Ама ,че долна постъпка...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
аз ще кажа друго ,,приятел е този който остава когато целия свят си тръгва,,Първоначално написано от H8_mE
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Обратно е - Приятел е не този, който ти бърше сълзите, а този, който не те кара да плачеш.Първоначално написано от H8_mE
по темата - може би това е само за момента(заради възрастта),аз лично не съм се карала с моята най-добра приятелка, когато бях колкото теб, но пък недей да бързаш да си развалиш приятелството, поизчакай, след време може би всичко ще се оправи. През това време обаче можеш да потърсиш нови приятели![]()