- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Митинг против матурите
Това го получих по скайп.
Понеже темата е доста обсъждана я вдигам на"важна" временно
Митингът против матурите ще се проведе на 01.11.2007г. от 13 часа пред Народен Театър "Иван Вазов"!!!
Мероприятието ще продължи до 14:45 часа! До 15 часа трябва да сме се изнесли!!!
НЕ СЕ ДОПУСКАТ:
- ЛИЦА КОИТО НОСЯТ ОРЪЖИЕ ИЛИ ДРУГИ ПРЕДМЕТИ КОИТО МОГАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ПРОТИВ ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА И ДА ПРИЧИНЯТ МАТЕРИАЛНИ ЩЕТИ!
- ЛИЦА В ОЧЕВИДНО ПИЯНО ИЛИ ДРОГИРАНО СЪСТОЯНИЕ!
- СА МАСКИРАНИ С ЦЕЛ ДА СЕ ЗАТРУДНИ ТЯХНОТО РАЗПОЗНАВАНЕ!
- НЕ СЕ ДОПУСКАТ И ЦИНИЗМИ ОТПРАВЕНИ КЪМ МИНИСТЪРА И МОН!
Пращайте това съобщение на всеки, нека да се съберем и махнат матурите.
P.S. Пазете градинката чистаTheDarkOne
Можете да го разпространявате и вие и бъдещите ученици които ще държат матури и не се смятат за подготвени могат да отидат.
Аз също може да отида,въпреки,че не съм ученичка![]()
Едни мои приятелки ще ходят. Тва си е справедлив протест.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Само тва може да ми попречи, но ще гледам да присъствамПървоначално написано от ramaiana
Смятам че протестите против полагане на матури (щот на министъра тъй му скимнало
) няма да доведе до нищо добро...за учениците. Че и не ги признават, поне засега за вход във ВУЗ
Надявам се и този вид протест да пожъне някакъв успех
![]()
Май един мой приятел ще ходи![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
И тай да не слагам и аз нова тема,ще сложа тук сайта,в който са координатите на организаторите на митингите по градове и училища.Ето го и него:
http://bulgaria.indymedia.org/newswi...8375/index.php
Тук може да бъде намерена информация и за други градове.
Поздрави
Я пакПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Ако отменят мадурите за този випуск, следващия ще е наебания. Ако някак си веднъж за винаги ги премахнат...
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...
sexita Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 1:20 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Там съм.
Ей...можем да си направим една форумска среща
Mojeaz sam saglasna :P