.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88
    Мега фен Аватара на machoka

Какво постигнахте до сега?

.. в живота си, с какво се гордеете..но лични резултати, а не да се гордеете 'с това, че сте българи'..

/споменавайте и поне ориентировъчна възраст, ако не желаете точната/

Guest
    Mi..dnes nau4ih 4e vzimam FCE na Cambridge i v momenta tova e nai-golqmata mi gordost ,tai kato da si zaek v nemska ezikova i da s epodgotvq6 za izpit po angl ne e mn lesno!

няма с какво да се гордея. пък дори и да има... все ще се намери някой, който се справя по-добре, така че...
    скоро правя 19.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

^^ Взимах го успоредно с изпита за Sprachdiplom в същата гимназия, брато ;p Не е трудно, особено FCE ;>

Днес зацепих, че съм взел CAE (Certificate advanced english). Завързал съм приятелства, с които мога само да се похваля, и да съм радостен, че познавам такива хора. И съм зацепил какво искам да правя в тоя живот...

^Кво правим днес бря?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    ^^ Взимах го успоредно с изпита за Sprachdiplom в същата гимназия, брато ;p Не е трудно, особено FCE ;>

Днес зацепих, че съм взел CAE (Certificate advanced english). Завързал съм приятелства, с които мога само да се похваля, и да съм радостен, че познавам такива хора. И съм зацепил какво искам да правя в тоя живот...

^Кво правим днес бря?
    Eee..brao,priznah te otsqkade!!!Dano i az vzema CAE!!!

Голям фен
    Гордея се,че съм приета Iво класиране,Iво желание в университета.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Абе кво да ме признаеш, много хора го взимат ;> CAE също не е трудно, само малко трябва да си седнеш на гъза, което аз не направих, и затова го взех с "B". Нищо особено хяхя
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Голям фен Аватара на pathetic
    Не се гордея.

Не съм постигнала нищо повече
    от по малко щастие на ден.

Което вероятно ми е достатъчно.

Днес си купих лъки бой за момиче.
    Баси якото беше.
    Паднаха ми се китайски ластичета
    зелени.

Ето това съм постигнала с парите на нашите.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Мега фен
    Град
    Извън границите
    S nqkolko nagradi v otdelni oblasti za firmi(vkluchutelno edna-firma na godinata) i nai-dobur turgovec
    Inache se gordeq sus sebe si kato cqlo i tova koeto moga

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    At the world's end
    ...и че си българин...
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Мега фен
    Град
    Utopia..
    гордея се със себе си
    гордея си, че въпреки ставащото около мен продължавам да бъда честен, искрен и добронамерен
    гордея се, че завърших една от най-старите гимназии, в която са учили хора като Гоце Делчев, с грамота за особен принос
    гордея се, че месеци преди да почине, един от най-великите скулптури в Югозапада ми дари лично собственоръчна скулптура, заради есето, което написах и го трогна
    гордея се, че въпреки сложната ситуация, в която живея продължавам да бъда такъв, какъвто съм и не губя човешкото в себе си
    гордея се, че не съм като 90% от младежите, без цел в живота, живеейки единствено за мига

Постигнала съм собственото си щастие. Иначе не се гордея с нищо. Има неща, за които се радвам повече или по-малко. Бих се гордяла, ако открадна едно уиски за 600лева... ха-ха, бихте казали, че не е особен повод за гордост, но едва ли много хора биха имали смелостта и ума да направят такова нещо... може би и аз ги нямам
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Гордея се , че влязох в музикалното.
    Гордея се , че една...няма да обяснявам .
    И така...

Мега фен
    Град
    София
    Сега като се эамисля,почти нищо не съм постигнала..
    Всъщност до момента всичко дължа на родителите си и беэ тях най-вероятно нямаше да съм ,това което съм.Е да-от време на време съм эаработвала някой лев,но в никакъв случай от необходимост.Но определено има с какво да се гордея..например гордея се ,че съм постоянен човек.Гордея се и с някои други свой качества,например добротата (колкото и нескромно да эвучи).Гордея се ,че преди година дарих всичките си дрехи,които ми бяха в иэлищък на дом эа сираци.В никакъв клучаи не съм го направила эа публичност и хвалба,колкото да привлека на някого вниманието и да се направя на много добра..каэвам го ,эа да не иэляэа голословна.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Гордея се , че влязох в музикалното.
    Гордея се , че една...няма да обяснявам .
    И така...
    Къде си влязал, я дай повече инфо )

Мега фен
    Град
    София
    [quote="Skullbreaker"]Гордея се , че влязох в музикалното.
    [quote]
    Пф моята несбъдната мечта Все пак честито =D>
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    София
    Ми не се гордея с нищо ,което е зависело от мен ( за труд говорим) не съм направила кой знае какво.Има мнооого хора,които са постигнали повече,но се гордея с това ,че вече 2 години се справям перфектно в нов град и училище.Сега като погледна назад и видя каква съм в сравнение със старите приятели и познати добивам някакво самочувствие.Най-много се гордея с това ,че...не съм откачила от средата и семейството ,в което живея и по-точно баща ми!НО ЩЕ СЪМ НАЙ-ГОРДА КАТО ПРЕМАХНА ОТ МИСЛИТЕ СИ ТОВА,КОЕТО МЕ ТРЕВОЖИ!!!!

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm

^Кво правим днес бря?
    /Spam

Аватара ти ми разсмива всеки път !

/Spam

Гордея се с....това че влясох в НУМСИ със специалност Актьорско майсторство ......коетооо тооооооооооолкова много исках и дадах щури пари за уроци.....е ,след някой друга година и "на тИливизУра" (Дай Боже) ...ше ме видите....зависи как се развият нещата за нататък ...но преди това....ще "мина" през НАТФИЗ ....и тогавааа ще видим какво ще става...Друго нещо с което се гордея...са МОИТЕ ФОТОГРАФИИ ...мдам...скоро ходих до София и спечелих един мини конкурс за млади фотографи ала бала... 1 мястоо и така.....ам...то друго май няма...ем...да...тфа е засега....Едва ли някой ще има въпроси към мен...но ако все пак се намери такъв индивид нека да пита
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Какво съм постигнал...ми влязох в ПМГ
    Ии...засега всяка година съм завършвал с отличен...
    И...ходя по състезания по математика и физика

Баси постигнал съм някакви сравнително скучни работи, свързани с даскало
    хъхъ..

изгубих си колелото

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ъм аз съм на 16 и днес разбрах, че съм взела FCE с А. Но от друга страна, знам, че има хора взели този сертификат на много по-малко години. Но все пак съм горда, защото вложих много труд и усилия.
    Гордея се с малкия си брат. Гордея се, че го уча на различни думи и трикчета.
    Гордея се с това, че се оценявам като младо и амбициозно момиче.
    Гордея се с това, че мечтая и че имам въображение.
    Гордея се с начина, по който изглеждам. Намирам се за много хубава.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

няма емотикона който ми трябва...

Мога да се сетя поне 15 неща, с които НЕ се гордея, и нито едно, с което да СЕ гордея
    Шанс...
    явно има още вода да изтече, докато постигна нещо значимо
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си