- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво постигнахте до сега?
.. в живота си, с какво се гордеете..но лични резултати, а не да се гордеете 'с това, че сте българи'..
/споменавайте и поне ориентировъчна възраст, ако не желаете точната/
Mi..dnes nau4ih 4e vzimam FCE na Cambridge i v momenta tova e nai-golqmata mi gordost ,tai kato da si zaek v nemska ezikova i da s epodgotvq6 za izpit po angl ne e mn lesno!
няма с какво да се гордея. пък дори и да има... все ще се намери някой, който се справя по-добре, така че...
скоро правя 19.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
^^ Взимах го успоредно с изпита за Sprachdiplom в същата гимназия, брато;p Не е трудно, особено FCE ;>
Днес зацепих, че съм взел CAE (Certificate advanced english). Завързал съм приятелства, с които мога само да се похваля, и да съм радостен, че познавам такива хора. И съм зацепил какво искам да правя в тоя живот...
^Кво правим днес бря?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Eee..brao,priznah te otsqkade!!!Dano i az vzema CAE!!!Първоначално написано от ScionOfStorm
Гордея се,че съм приета Iво класиране,Iво желание в университета.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Абе кво да ме признаеш, много хора го взимат ;> CAE също не е трудно, само малко трябва да си седнеш на гъза, което аз не направих, и затова го взех с "B". Нищо особено хяхя
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не се гордея.
Не съм постигнала нищо повече
от по малко щастие на ден.
Което вероятно ми е достатъчно.
Днес си купих лъки бой за момиче.
Баси якото беше.
Паднаха ми се китайски ластичета
зелени.
Ето това съм постигнала с парите на нашите.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
S nqkolko nagradi v otdelni oblasti za firmi(vkluchutelno edna-firma na godinata) i nai-dobur turgovec![]()
Inache se gordeq sus sebe si kato cqlo i tova koeto moga![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
...и че си българин...![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
гордея се със себе си
гордея си, че въпреки ставащото около мен продължавам да бъда честен, искрен и добронамерен
гордея се, че завърших една от най-старите гимназии, в която са учили хора като Гоце Делчев, с грамота за особен принос
гордея се, че месеци преди да почине, един от най-великите скулптури в Югозапада ми дари лично собственоръчна скулптура, заради есето, което написах и го трогна
гордея се, че въпреки сложната ситуация, в която живея продължавам да бъда такъв, какъвто съм и не губя човешкото в себе си
гордея се, че не съм като 90% от младежите, без цел в живота, живеейки единствено за мига
Постигнала съм собственото си щастие. Иначе не се гордея с нищо. Има неща, за които се радвам повече или по-малко. Бих се гордяла, ако открадна едно уиски за 600лева... ха-ха, бихте казали, че не е особен повод за гордост, но едва ли много хора биха имали смелостта и ума да направят такова нещо... може би и аз ги нямам![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Гордея се , че влязох в музикалното.
Гордея се , че една...няма да обяснявам.
И така...
Сега като се эамисля,почти нищо не съм постигнала..
Всъщност до момента всичко дължа на родителите си и беэ тях най-вероятно нямаше да съм ,това което съм.Е да-от време на време съм эаработвала някой лев,но в никакъв случай от необходимост.Но определено има с какво да се гордея..например гордея се ,че съм постоянен човек.Гордея се и с някои други свой качества,например добротата(колкото и нескромно да эвучи).Гордея се ,че преди година дарих всичките си дрехи,които ми бяха в иэлищък на дом эа сираци.В никакъв клучаи не съм го направила эа публичност и хвалба,колкото да привлека на някого вниманието и да се направя на много добра..каэвам го ,эа да не иэляэа голословна.
[size=7][b][u]fosse cos
Къде си влязал, я дай повече инфо )Първоначално написано от Skullbreaker
[quote="Skullbreaker"]Гордея се , че влязох в музикалното.
[quote]
Пф моята несбъдната мечтаВсе пак честито =D>
[size=7][b][u]fosse cos
Ми не се гордея с нищо ,което е зависело от мен ( за труд говорим) не съм направила кой знае какво.Има мнооого хора,които са постигнали повече,но се гордея с това ,че вече 2 години се справям перфектно в нов град и училище.Сега като погледна назад и видя каква съм в сравнение със старите приятели и познати добивам някакво самочувствие.Най-много се гордея с това ,че...не съм откачила от средата и семейството ,в което живея и по-точно баща ми!НО ЩЕ СЪМ НАЙ-ГОРДА КАТО ПРЕМАХНА ОТ МИСЛИТЕ СИ ТОВА,КОЕТО МЕ ТРЕВОЖИ!!!!
/SpamПървоначално написано от ScionOfStorm
Аватара ти ми разсмива всеки път !![]()
![]()
![]()
![]()
/Spam
Гордея се с....това че влясох в НУМСИ със специалност Актьорско майсторство......коетооо тооооооооооолкова много исках и дадах щури пари за уроци.....е ,след някой друга година и "на тИливизУра" (Дай Боже) ...ше ме видите....зависи как се развият нещата за нататък
...но преди това....ще "мина" през НАТФИЗ ....и тогавааа ще видим какво ще става...Друго нещо с което се гордея...са МОИТЕ ФОТОГРАФИИ
...мдам...скоро ходих до София и спечелих един мини конкурс за млади фотографи ала бала... 1 мястоо
и така.....ам...то друго май няма...ем...да...тфа е засега....Едва ли някой ще има въпроси към мен...но ако все пак се намери такъв индивид нека да пита
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Какво съм постигнал...ми влязох в ПМГ![]()
Ии...засега всяка година съм завършвал с отличен...
И...ходя по състезания по математика и физика![]()
Баси постигнал съм някакви сравнително скучни работи, свързани с даскало![]()
хъхъ..
изгубих си колелото
Ъм аз съм на 16 и днес разбрах, че съм взела FCE с А. Но от друга страна, знам, че има хора взели този сертификат на много по-малко години. Но все пак съм горда, защото вложих много труд и усилия.
Гордея се с малкия си брат. Гордея се, че го уча на различни думи и трикчета.
Гордея се с това, че се оценявам като младо и амбициозно момиче.
Гордея се с това, че мечтая и че имам въображение.
Гордея се с начина, по който изглеждам. Намирам се за много хубава.
![]()
няма емотикона който ми трябва...
Мога да се сетя поне 15 неща, с които НЕ се гордея, и нито едно, с което да СЕ гордея![]()
Шанс...
явно има още вода да изтече, докато постигна нещо значимо![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.