.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Колко глупава съм била...

За 10 години не съм могла да разбера че приятелката ми е пълен боклук(не говоря за интимна приятелка защото съм момиче а за обикновенно приятелство)Всеки ден като по-малки излизахме след училище даже и без да сме си написали домашните но в пети клас тя почна много да се променя по характер.Стана курва .Никой от класа неможеше да я трае а и се събираше с най магистралните феи които мжете да си представите!Яд ме е колко глупава съм била че не съм разбрала колко струва по-рано а съм си пропиляла 10 години с нея
    сега не съжалявам че отношенията ни заминаха на кино напротив така ми е много добре сега имам ИСТИНСКИ приятели на които мога да им имам доверие за всичко!Ценя ги и то много и знам че никога няма да ме оставят!Въпроса ми е дали в мен е била грешката че не съм разбрала какво представлява тоя нещастен боклук който е сега?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ми няма да е в мен грешката, я

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Horata se promenqt...taka 4e ne smqtam 4e si si izgubila vremeto tezi 10 godini...I az imah edna takava priqtelka koqto mnogo uvajavah no s vremeto se promeni i si prekratihme otno6eniqta no tezi godini prez koito bqhame drujki bqha edni ot nai hubavite mi taka 4e mila gledai napred i se radvai 4e v momenta ima6 istinski priqtelki Tova e nai vajnoto

ti nqmash vina mila....v taq vazrast horata se promenqt i dokato ste nai dobri priqtelki i si gradite badeshteto idva moment v koito poemate po razli4ni patishta i nqma kak da prodaljite zaedno....prosto silnoto vi priqtelstvo te e krepqlo da vqrvash 4e e dobra i t.n. i zatova e minalo tolkova vreme no nqma za kakvo da se obvinqvash!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Само споделяш?
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Само споделяш?
    Имам въпросче но който иска да отговаря все ми е тая исках да излея мъката си!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Сама е избрала пътя,по който е тръгнала - ти не си виновна.

Супер фен
    Град
    Панацея

Re: Колко глупава съм била...

Цитирай Първоначално написано от KoK0ScHe{F}
    За 10 години не съм могла да разбера че приятелката ми е пълен боклук(не говоря за интимна приятелка защото съм момиче а за обикновенно приятелство)Всеки ден като по-малки излизахме след училище даже и без да сме си написали домашните но в пети клас тя почна много да се променя по характер.Стана к***а .Никой от класа неможеше да я трае а и се събираше с най магистралните феи които мжете да си представите!Яд ме е колко глупава съм била че не съм разбрала колко струва по-рано а съм си пропиляла 10 години с нея
    сега не съжалявам че отношенията ни заминаха на кино напротив така ми е много добре сега имам ИСТИНСКИ приятели на които мога да им имам доверие за всичко!Ценя ги и то много и знам че никога няма да ме оставят!Въпроса ми е дали в мен е била грешката че не съм разбрала какво представлява тоя нещастен боклук който е сега?
    значи си 5ти клас ?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от comics
    За 10 години не съм могла да разбера че приятелката ми е пълен боклук(не говоря за интимна приятелка защото съм момиче а за обикновенно приятелство)Всеки ден като по-малки излизахме след училище даже и без да сме си написали домашните но в пети клас тя почна много да се променя по характер.Стана к***а .Никой от класа неможеше да я трае а и се събираше с най магистралните феи които мжете да си представите!Яд ме е колко глупава съм била че не съм разбрала колко струва по-рано а съм си пропиляла 10 години с нея
    значи си 5ти клас ?

Супер фен
    Град
    Панацея
    добре де, все тая ;}
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Виж,вие сте били приятелки с въпросното момиче доста време преди тя да стане курва и да започне да движи с неподходящи хора,нали.Тогава всичко е било добре,споделяли сте си,излизали сте заедно,имали сте си доверие и сте се подкрепяли....
    Окей,но идва един прекрасен момент,в който приятелката ти се променя и то към лошо,което оказва и влияние върху взаимоотношенията ви.Ти си търсиш нова среда,намираш я,тя си намира своя,харесва и това,което върши...тогава,от какъв зор ти се връщаш назад във времето,търсейки отговори,които по никакъв начин не биха промени настоящето.Минало,заминало и толкоз.Концентрирай се върху сегашните си приятели и бъди внимателна,с кой дружиш...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Horata se promenqt...taka 4e ne smqtam 4e si si izgubila vremeto tezi 10 godini...I az imah edna takava priqtelka koqto mnogo uvajavah no s vremeto se promeni i si prekratihme otno6eniqta no tezi godini prez koito bqhame drujki bqha edni ot nai hubavite mi taka 4e mila gledai napred i se radvai 4e v momenta ima6 istinski priqtelki Tova e nai vajnoto
    sy6tata rabota i az .. ama moita nai dobra priqtelka o6te mi e periqtelka oba4e se sybirame v dr kompanii i si govorim po rqdk0 ;p s edna duma sega tq se sybira s moqta stara kompaniq ..xahxyu qk0 ;p a az sq se sybiram s horata s koito izlizah min lqto (pove4et0 )
    nz vajnoto e da ima6 priqtel do sebe si vinagi ..
    i`m BusY .y0u arE UglY . HaVe a NicE daY

i moita istoriq e takava zapoznahme se kato bqhme na 6 i vsi4ko priklu4i na 15 kvo da kaja i az se radvam 4e taka stana sega razbiram istinskata strana na ne6tata i na horata
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Еми какво да ти кажа няма за какво да съжеляваш продължавай напред!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си