- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да започвам ли полов живот на 15?
ако ти се прави - прави. ако те е страх чакай.
BMW POWER
Za nishto :P Vse pak tova e celta na foruma,da si pomagame dokolkoto mojemПървоначално написано от stefity
Taka che oshte vednyj uspeh i po-malko misli,poveche chuvstvai i deistvai
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Момиче, ти още си дете. Нали ти видях профила в ахато от подписа. Пък и всъщност си на 14, даже ги нямаш тези 15. Ако искаш съвета ни по-добре въобще не прави секс. Реално погледнато значи не ти се иска наистина. Веднъж отворят ли те край с детството. Поживей си малко още детските години... Изчакай поне наистина да станеш 15 в крайна сметка.![]()
Само се погледни, погледни и твоите връсници, нали наистина не смяташ, че всички те правят вече секс ?
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...
Може и да изчакаш поне 1 - 2 или 3 години. Но ако мислиш, че си срещнала точното момче, с което да го направиш и си сигурна в него....действай. Но все пак ти казвам - на 15 още се развиваш....поне стани на 17 и тогава....![]()
Ami za neq ne znam kakvo misli po tozi vypros,no az si mislq,che mai povecheto na tazi vyzrast se chulastrqt i to tochno v tova e problema,che e moderno...Първоначално написано от ThankYouVeryMuch
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
ама ти и 15 нямаш навършени...ти си на 14 и говориш за тея дето се ебат на 13 ...мислиш ли че има някаква разлика...та ти още си играеш с куклите дето му се вика...бахти...на къде отива света....е кво някои ти казаха че не бърка и ако искаш да го направиш...е наеба ли се?![]()
![]()
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Сега бих ти казала, че ти е рано, но тъй като аз съм го направила на 14 ще е малко глупаво... зависи до каква степен си вярваш![]()
moje da iz4aka6 malko,no kato gledam"mladejite" kakvo pravqt...i vse pak ti si re6ava6.ako si namerila 4oveka s kogoto iska6 da go napravi6 OK...no ako ne moje da te iz4aka zna4i ne e toi i po-dobre nedei.mislq 4e granicata e pone 16 godini vse pak![]()
![]()
Щом си пуснала тема за това,недей.Ако се чувстваше готова нямаше да искаш мнението на хора,които не познаваш.
Обичам само един човек и това съм аз.
ok,6tom ste gledali profila mi i ste vidqli 4e nqqm o6te 15 pone vidqhte li 4e sled o6te 20 dena 6i gi praq tezi 15 god. ne kazvam 4e sled o6te 20 dena 6te sum po porastnala i ve4e 6te trugna da se eba ili ne6to podobno prosto iskah da vi kaja 4e sq nqma golqma razlika dali sum gi navur6ila tezi 15 god. za6toto dori kogato gi navur6a edva li purvoto ne6to koeto napravq 6te e da se naeba kakto nqkoi go kazaha.a na tezi koito sa mi kazali 4e ako sum sigurna nqma lo6o da go napravq ne sum kazla 4e 6te gi poslu6am i 6te pravq to4no tova koeto mi kajat,prosto iskam nqkolko suveta tova e,znam 4e e za pove4eto e glupavo da se zadavat takiva vuprosi v takiva forumi no nali za tova sa napraveni,edinstvenoto koeto iskam sa suveti,vseki ponqkoga ima nujda ot malko podkrepaПървоначално написано от ReFlEcTiOn
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
ми според мен щом си сигурна в мом4ето и ти се иска да го направиш с него...направи го..и аз мисля 4е тря да имаш поне 16..въпреки 4е аз бях на 15 като го направих..теи4е не е много уместно дето го казах тва..по темата не се страхувай щом мом4ето те оби4а ще бъде нежно внимателно .не се страхувай от това ..секи е минал по този път и никой не е умрял от болката
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
щом още питаш - не, не си готова...
ако наистина ти се иска нямаше да разпитваш наляво-надясно дали си малка още![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Авторката-искаш да кажеш че ще се повлиаеш от мнението на некво депресирано емо тука?Я не се излагаи ми прави това което ти смяташ за нормално.![]()
Твоят въпрос"На 15 нормално ли е да правя секс" означава,че още не си готова.Когато станеш готова няма да питаш такова нещо разни непознати,а ще си наясно дали е редно или не.
според мен трябва да изчакаш поне още една година, но ако си намерила човека който мн те привлича и го харесваш давай!
Животът е една игра в която вечно някой губи, живей така, мисли така, че никога да не загубиш.
SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX
davai mila dokato si mlada i seki bi ta poiskal 4e kat ostareesh i sa sduhash samo dyrti dedovci 6a ti namigat![]()
хъх да изчака още една година.. и що? ква точно ше е разликата не ми е ясно... единственото е, че кат кажеш, че си се изчукал за 1-ви път на 16, звучи по-добре, ако кажеш същото за когато си бил на 15... щом ти се е*е, е*и се, ма гледай да е с някой дето знае кво прави и няма да разкаже после на целия свят и да съжаляваш.. тъ.. щом ти се прави секс, бъди сигурна, че ще издържиш макс 4-5 месеца без да го направиш... после толква щи се е*е че няма ти дреме с кой и акъла щи дойде кат е свършен факт...![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()