Цитирай Първоначално написано от stefity
Цитирай Първоначално написано от ReFlEcTiOn
ами значи че трябва да изчакаш докато напално си сигурна че го искаш и няма да съжаляваш...защото после ще е късно вече...
а от болката ли те е страх? или ?
Mi i ot bolkata me e strah i ot tva 4e sexa e ne6to novo za men i prosto ne moga da se prestra6a da opitam,kato vidq nqkoq na 13 ili 14 koqt go e pravila i se 4udq na ak1la kak se e osmelila i ne q li e bilo strah,oba4e ne mi se iska da sum kato tqh da puska na vseki po golqm batko koito vidi,imam 4uvstvoto 4e dori i o6te edna godina da mine pak 6te me e strah ot ne6to i nqma da moga da se prestra6a da go napravq,a vse nqkoga 6te trqbva da stane tova
Vij ,az po dumite ti ,koito si napisala tuk i malko po-gore si izvajdam izvoda,4e ti o6te ne si naistina gotova!6tom o6te ima6 nqkakvi strahove...!Ti moje da gi iska6 ,no ne si gotova!I e normalno kogato i da po4ne6 da ti e stranno i skonfuzno,za6toto vse pak nikoga ne si go prvila predi,no iz4akai o6te malko dokato ti se zatvurdi jelanieto i kogato ni6to nqma da te spira pod formata na strah!Togava otno6enieto ti 6te e mnogo po-razli4no ot sega!Ne se pritesnqvai za vsi4ko si ima vreme ne e nujno da burza6 za nikade!IMA vreme!