.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 188

Hybrid View

Защо не ви харесват,емотата?

mnoo mi e interesno za6to ne ni haresvate emotata(a i drygite koito se ybli4at razli4no naprimer rapar4etata metalite hip hop i dr.)za6toto sme po razli4ni i interesni ot vas i privli4ame pove4e vnimanie ili za6toto ne mojete da ponasqte takiva hora??ili ako ne e nqkoe ot teq dvete za6to??

Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.и заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    'щот сте зле, а мацката в подписа ти не е емо...щот дори не знаеш на какво е съкращение емо и откъде идва

ставате скучни...познавам точно 1 пич, който съм признала за емо, още преди 2-3 години, когато то не беше нашумяло...и може би прическата е единственото нещо, по което той прилича на вас "емотата"
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Кое ви прави по-интересни от останалите? Вие сте хора като другите. Начина ви на обличане е по-особен, но това не ви прави по-специални или по-важни.
    Дрехите ви наистина привличат внимание, но само временно.
    Освен това облеклото ти не те прави истинско имо, метъл, рапърче и пр. В смисъл може да си изправиш косата, да се облечеш в черно и да си сложиш черен молив, но това не те прави имо или метъл.
    Заключение: Повечето хора не ви харесвт не заради облеклото, а заради това на което се преструвате, за да сте атрактивни.
    Разбира се, има и истински имота, те са наистина специални заради личността си, а не заради облеклото или прическата.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Re: za6tooo??

Цитирай Първоначално написано от emo_girl_92
    mnoo mi e interesno za6to ne ni haresvate emotata - za6toto sme po razli4ni i interesni ot vas i privli4ame pove4e vnimanie

Мацкаааа , цепиш мрака !
    Не харесвам е/имтота по няколко причини.СПОРЕД МЕН това е тъпо да се прайш на е/имо.Повечето от "вас" са егати тъпите неориентирани чалгари,ама де ли сте тръгнали да ми се прайте на разбирачи ! Смяташ се за интересна ли ? Че кое ви е интересното ?!??! Вие сте смешни ! Особено някои как се обличат ... мъка,мъка ... СЕЛСКА мъка ! А пък това за рязането на вените вече няма да го коментирам. Да,вярно,привличате внимание,но дали позитивно или негативно е отделен въпрос !
    Ще те посъветвам едно - обличай се нормално,слушай нормална музика и живей нормален живот !
    Ае със здраве !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Кое ви прави по-интересни от останалите? Вие сте хора като другите. Начина ви на обличане е по-особен, но това не ви прави по-специални или по-важни.
    Дрехите ви наистина привличат внимание, но само временно.
    Освен това облеклото ти не те прави истинско имо, метъл, рапърче и пр. В смисъл може да си изправиш косата, да се облечеш в черно и да си сложиш черен молив, но това не те прави имо или метъл.
    Заключение: Повечето хора не ви харесвт не заради облеклото, а заради това на което се преструвате, за да сте атрактивни.
    Разбира се, има и истински имота, те са наистина специални заради личността си, а не заради облеклото или прическата.
    1-vo emotata sa samo van6en vid spored men ni6to pove4e.
    2-ro ot kade znae6 koi se prestryva i koi ne??

mnoo mi e interesno za6to ne ni haresvate emotata(a i drygite koito se ybli4at razli4no naprimer rapar4etata metalite hip hop i dr.)za6toto sme po razli4ni i interesni ot vas i privli4ame pove4e vnimanie ili za6toto ne mojete da ponasqte takiva hora??ili ako ne e nqkoe ot teq dvete za6to??
    Vie NE STE ISTISNKI EMOTA-SAMO SE PRAVITE NA TAKIVA,A VUTRE6NO NE STE

мацката в подписа ти не е емо
    ti na kvo vika6 emo?
    tq ako ne e nz prosto

Тук грешиш. Истинското имо е личността, а не облеклото. Щом смяташ, че имото е само външен вид ми става ясно какво имо си.
    Не претендирам, че знам кой точно се преструва и кой не, но съм убедена, че повечето имота само се обличат като такива.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ти го каза Емо изобщо не е само външен вид...А тая мацка в профила ти е фешънка..Ето затова ги мразим, заради такива като тебе

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Тук грешиш. Истинското имо е личността, а не облеклото. Щом смяташ, че имото е само външен вид ми става ясно какво имо си.
    Не претендирам, че знам кой точно се преструва и кой не, но съм убедена, че повечето имота само се обличат като такива.
    mola te EMO ne IMO.
    i kakvo ima6 predvid pod LI4NOSTA??

Голям фен

Кой казва , че не ги харесва ? Това за начините на обличане според определена музика е до 20 и няколко годишна възраст после вече не същестуват такива неща и си има просто СТИЛ !!! Много е важно дрехите да ти подхождат на възраста .... сега е модерно тинейджърите да се правят на депресирани същества с накриво постригана коса , много грим , пиърсинг и тем подобни. Ще ти мине времето да се правиш на имо/емо и ще станеш просто човек и кое те прави уникална ? Дрехите взети от магазина , дето може да ги има всеки 2ри ли ? Интересно , ако е така... Интересната визия не е изчанченото облекло , защото наложи ли ти се да привличаш погледа заради облеклото си направи сметката каква личност си ...

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Ти го каза Емо изобщо не е само външен вид...А тая мацка в профила ти е фешънка..Ето затова ги мразим, заради такива като тебе
    dobre fe6anaka stana mi qsno kolko razbira6 i ti.

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Кой казва , че не ги харесва ? Това за начините на обличане според определена музика е до 20 и няколко годишна възраст после вече не същестуват такива неща и си има просто СТИЛ !!! Много е важно дрехите да ти подхождат на възраста .... сега е модерно тинейджърите да се правят на депресирани същества с накриво постригана коса , много грим , пиърсинг и тем подобни. Ще ти мине времето да се правиш на имо/емо и ще станеш просто човек и кое те прави уникална ? Дрехите взети от магазина , дето може да ги има всеки 2ри ли ? Интересно , ако е така... Интересната визия не е изчанченото облекло , защото наложи ли ти се да привличаш погледа заради облеклото си направи сметката каква личност си ...
    da sam kazala 4e sam ynikalna?prosto kazah 4e sme po razli4ni ot vas!

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    6oto ti ne znae6 kvo e tui emo!Prestruva6 se na nqkoi,koito ne si!Izkustveni ste ot vsqkude!Moga da kaja,4e az sum istinsko Emo,no po ni6to ne moje6 da poznae6,6toto az ne se obli4am kato "tqh" i voub6te nqmam ni6to ob6to s vun6niq im vid!Dokato otvutre sum imenno takava kakvoto ozna4ava samata duma "emo"!Taka,4e glei si raotata ti ne moi6 mi kaji ,4e si emo v nikakuv slu4ai!Prai sa kvot 6te6 posle 6e se tursi6,ama 6ti e trudno da se nameri6t,6toto sega se prestruva6 i se pravi6 na ne6to,koeto vsu6tnost ne si!Tvoi si izbor,ama ne pitai tupi vuprosi,otgovorite na koito sa super duper hiper o4evadni!TI NE SI EMO!

i kakvo ima6 predvid pod LI4NOSTA??
    Имам предвид следното - емотата се пишат емоционални, от там идва и името им. Емоционалността и чувствителността са част от характера (личността).
    dobre fe6anaka stana mi qsno kolko razbira6 i ti.
    Разбира повече от теб (явно).

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    da sam kazala 4e sam ynikalna?prosto kazah 4e sme po razli4ni ot vas!
    Аз , обаче не разбрах с какво сте различни ? С дрехи ли .. всеки втори има такива , просто такива се продават по магазините само че ги съчетавате различно ... обясни ми какво ти е различното ?

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ами не харесвам емота!
    Не мога да възприема момче да се лакира с розов или черен или какъвто и да бил лак.За гейските целувки няма да коментирам.
    За момичетата , имам една съседка дето се прави на емо и почва и тя да ме дразни.А да не говорим , че една много добра моя приятелка нещо й става и почва позира като емо пред камери и да се лакирва в черно и УЖАС.
    1 съвет : 1 живот имаш , не го пропилявай с тва емо.Има много други начини да привлечеш внимание.
    И ми е много чудно кой ***** е измислил този "стил" ЕМО ???

Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Досега това жалко и достойно за съжаление момиче (авторката демек) не е написала нито 1 правилно мнение.
    Толкова ли е готино да подлизуркваш на всички и да показваш, че не си различна - даже напротив... имитираш другите!!
    Показа, също и че си адски глупава, да не кажа тъпанарка...
    Ей такива като теб излагат и развалят имиджа на истинскте ЕМО.
    Аз не ги харесвам.. смешни са ми.
    Въшния вид не прави човека ЕМО, толкова ли си ограничена
    Радвай се, че не съм те видял по улиците... голям смях щеше да падне по центъра за твоя сметка..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    ami spored men emoto e samo edno ybli4ane tyi s rqzaneto na veni i drygite takiva prostytii sa samo izmi6lotini!! dokato pri metalite hip hopa i raparite ne6tata sa po razli4ni ne esamo ybli4ane.

Охххх
    Мразиме ви,защото сте прости и ти си едно живо доказателство за това ! Моля те , направи услуга на човечеството и си срежи вените СЕГА !

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Охххх
    Мразиме ви,защото сте прости и ти си едно живо доказателство за това ! Моля те , направи услуга на човечеството и си срежи вените СЕГА !
    4akai malko tyi za koi se otnasq??

Цитирай Първоначално написано от style_hip_hop
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Охххх
    4akai malko tyi za koi se otnasq??
    За авторката.

ami spored men emoto e samo edno оbli4ane tyi s rqzaneto na veni i drygite takiva prostytii sa samo izmi6lotini!! dokato pri metalite hip hopa i raparite ne6tata sa po razli4ni ne esamo оbli4ane.
    Емото не е само обличане, както казах и в предишно мнение. Хора с твоето мислене развалят имиджа на истинските емота.
    Да ти кажа, и аз съм на мнение, че рязането на вени е глупост, защото проблемите не се решават така.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    ами защото сте скучни ,затворени в себе си много от вас fake-ове,мани мани скучна работа...
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    ami spored men emoto e samo edno оbli4ane tyi s rqzaneto na veni i drygite takiva prostytii sa samo izmi6lotini!! dokato pri metalite hip hopa i raparite ne6tata sa po razli4ni ne esamo оbli4ane.
    Емото не е само обличане, както казах и в предишно мнение. Хора с твоето мислене развалят имиджа на истинските емота.
    Да ти кажа, и аз съм на мнение, че рязането на вени е глупост, защото проблемите не се решават така.
    ami nz az prosto si iskazah mnenieto po temata ne 4e sam iskal ne6to da gi nagrobq ili ne6to takova........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си