- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вашите мнениа и опит
4etoh temite za aborta, 4esto ima temi v foruma za momi4eta koito ili ne sa vnimavali izob6to ili im se e skusal prezervativa i sega turpqt posletstviata ... ta vuprosa mi e piete li protivoza4atu4ni? bih te li po4na li da gi piete? kakvo mislite za tqh kato back up pri gafove s prezervativi?![]()
p.s. a neka i mom4etata se vklu4at i kajat iha li se 4ustvali po spokoini i te ako priatelkata im pie hap4eta?
Zamislqla sym se... i mislq che e po dobria variant da zapochna da piq... ama oshte se kolebaq shtoto prezervativite do sega ne sa mi pravili koi znae kakvi nervi...
P.S. Iskam da popitam i az neshto... kakvi stranichni efekti imat protivozachatachnite?
Със сегашния ми партнор не се предпазваме, въпреки че обмислям варианта с диафрагмата и спермицидния гел (тъй като живеем в различни градове и рядко се виждаме). Смятам след около половин година, когато се преместя при него и заживеем заедно да взимам противозачатъчни, но сега няма смисъл. Няма да ги взимам само защото правя секс 2 пъти в месецаПървоначално написано от cotton candy
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ne piq protivozachatychni,zashtoto namiram prezervativite za dostatychno nadejdni(da chukna na dyrvo,dosega ne sym imala problemi s prezervativi).A za back up-ami togava bih kazala sy dosta polezni,zashtoto kolkoto i da obyrkvat menstrualniq cikyl,po-dobre taka,otkolkoto s korem sled 9 meseca![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Аз използвам протизачатъчни "Ясмин", които са най-новите на пазара, най-добра технология и са ми препоръчани и предписани от двама независими гинеколози. Много съм доволна, спокойно ми е, гафове не е имало. Пия ги от половин година и май единствения страничен ефект е, че цикъла ми минава по-леко (преди беше мн обилен и ме болеше корема зверски първите 3 дни). Освен това ми идва точно на 28 дни, направо като по часовник, все в понеделник. В самото начало имаше зацапващо кървене, но това е нормално за всички хормонални контрацептиви. Хубаво е обаче преди започването на хапчета да се консултираш с лекар въпреки че една приятелка ги започна по моята рецепта без проблеми, а и лекарите не са ме преглеждали специално. И все пак, най-добре по каналния ред.
tva mi pomogna dosta...mislq da po4vam hap4eta ...zapisah i 4as pri genekologa mersiПървоначално написано от 08mdam__
![]()
no exit
Според мен ,ако са предписане след преглед от гинеколог хапчетата са най-добрия вариант,а и с всички тези нов технологии и проучвания не са вредни като първите на пазара......въпреки ,че ползваме презервативи с приятелката ми бих предпочел да пие хапчета,но не искам да я карам нещо което тя самата не иска........
Play hard,go PRO!
И аз не пия противозачатъчни, но не съм против тях - бих вземала по-нанатък. А back-up контрацепцията е добре измислено нещо - ако се скъса презерватив примерно, това е изхода, защото иначе може и да станем мама и тате... пък ни е рано още![]()
1. Искаш да ми кажеш, че ако ми остава един месец до 18 и пия противозачатъчни, няма да имам деца. Но ако току-що съм ги навършила и почна да ги пия - ще имам?Първоначално написано от sentient_
2. Не са чак толкова вредни колкото ги изкарваш. И в днешно време технологиите достатъчно са се развили, че да не ти попречи това да имаш деца. Ако имаше случаи на бездетни жени заради противозачатъчни, сигурна съм, че са щели да ги спрат от производство.
3. Противозачатъчните имат и големи плюсове - регулират ти цикъла - идва точен като по часовник. При това не тече толкова много и болките са по-малки. (А аз първия ден от мензиса ми винаги рева от болка, понякога повръщам, тъй че имам достатъчно причини да ги почна)
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от 182+44_4adel
prosto ne sum 4ovek koito 6te si gubi vremeto da si proverqva pravopisa na postovete ... ti kato si takuv perfekcionist ... \
/
tva se govore6e predi godini, no sega hap4etata sa usavar6enstavani i nqmat takuv efekt! sega po-ve4eto hora gi piat za regulirane na perioda i 4ista besproblemna koja. su6to taka mogat da se svalqt nqkolko kilograma, ne e zaduljitelno pri nqkoi deistva. a edin ot logi4nite efekti e 4e ako si po mlada moje da ti porasnat o6te malko gurdite! mersi na tezi koito sa si ostavili mneniataПървоначално написано от sentient_
![]()
Трябва да си много неинформиран, за да пускаш такива мнения. Много съм чела и съм се интересувала преди да започна хапчетата. Те вече се предписват не само като контрацептиви, а и за да ти нормализират цикъла и при други проблеми. Днешната медицина е напреднала до такава степен, че странични ефекти почти няма. Това, че няма да имате деца са абсолютни глупости, нито че излизат пъпки или че се дебелее. Вземете се образовайте малко.Първоначално написано от sentient_
vse oshte ne piq , pyk i s moq syshto sme na golqmo razstoqnie i se vijdam po-rqdko . no akto cqlo kato minat oshte nqkolko godinki imam jelanie da pochna . no za sega sega sym napylno dovolna ot prezervativite![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
пък да ти е спокойна главата пий(особено ако обичаш да се паникьосваш :Д ) ! ама гледай да са слабо дозирани та да не качиш неприятни килцаПървоначално написано от cotton candy
![]()