.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

За обезкомсяването отдолу?

Искам съвет затова как да се обезкосмя отдолу,тоест искам да се епилирам.Досега съм ги махала с самобръсна4ка...и не ми харесва така.Искам да по4на да се епилирам.Ако може да ми кажете някакъв на4ин,който мога да приложа в домашни условия...И да е болезнен понасям някак си.

П.С:Пробвах с епилатор..но някак много се за4ерви и още стои за4ервено,така 4е спрях.Намазах се с крем4е...но още е 4ервено.

Моля ви дайте някакъв съвет.

Повече от фен
    Ква е тая глупост с епилатор на путката бе,хора?Вие акъл имате ли?По-добре си вземи депилиращ крем или кола маска поне с нея не става толкова червено и е същия ефекта като епилатора но не боли много.Иначе аз съм с самобръсначката.Лесно и бързо!

Ами едно време и аз си ги махах с епилатор ама сега нямам нито нервите нито времето за това. Сега съм със самобръсначка - дамска с 3 ножчета. Супер е! Много съм доволна. Иначе ти ако искаш да се "скубеш", щом не ти харесва с епилатор пробвай кола маска

Голям фен
    Малеее,за*би го тоя епилатор и отиди на кола-маска.Лесно е,мне е скъпо,а и не боли чак толкова.А и си струва,после като е едно такова гладичко и приятно.

Супер фен Аватара на rakiQ
    на кола маска е опасно на една моя приятелка са и отлепили неква глупост там и са проблеми

аз действам с епилатора насекаде кола маска на краката и на триъгалника но мн внимавам понякога и с пинсета

Мега фен Аватара на koalka
    Аз от скоро си ги махам с кола-маска и определено е по-добре.Със самобръсначка трябва да се махат по-често, а мен ме мързи честно казано.То аз никога не съм ги махала със самобръсначка, а с депилатор.Но все пак си е досадно.Затова с кола-маска и не мисля за това 20 дни приблизително.Но ходя на козметик, сама нищо не мога да направя.

отиди на козметик..най-добре е ! с кола маска ще ти ги махне за нула време..с епилатора коажата ти загрубява и се получават подкожни косъмчета и става кофти.. Аз ти предлагам или козметик ,или кола маска да си направиш сама.

ох как не ви е неудобно на козметик.. мене мн ме е срам

самобръсначки рлз

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    Ми те по цял ден зяпат п***и
    Let the beats control your soul...

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    Ми те по цял ден зяпат п***и
    Грубо казано, но си е факт....
    Иначе мен от козметичката не ме е срам, с нея сме си в приятелски отношения.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    на кола маска е опасно на една моя приятелка са и отлепили неква глупост там и са проблеми

аз действам с епилатора насекаде кола маска на краката и на триъгалника но мн внимавам понякога и с пинсета

в момента изглеждам ето така -
    какво са и отлепили?

Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa

какво са и отлепили?
    Да, на мен също не ми стана много ясно Какво са й отлепили?

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL

какво са и отлепили?

ами там кожата е много по нежна и съм чувала че ако козметичката е некомпетентна или мн груба може да отлепи някакав горен слой на кожата..всъшност на мен май ми се беше случило нещо подобно..болеше ме известно време ама за 2 3 дена ми мина..онази просто беше доста груба.но има и много мили мацки.просто разпитай напред назад кой къде ходи и иди там

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от siLenT_scReaMs
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL

какво са и отлепили?

ами там кожата е много по нежна и съм чувала че ако козметичката е некомпетентна или мн груба може да отлепи някакав горен слой на кожата..всъшност на мен май ми се беше случило нещо подобно..болеше ме известно време ама за 2 3 дена ми мина..онази просто беше доста груба.но има и много мили мацки.просто разпитай напред назад кой къде ходи и иди там
    ееееепа така е кой има много косми ше ходи, аз имам доволно малко количество и моа сама да се оправям с тях без да ми отлепват . . .. . . .. . ъхъ

Епилатора не е за интимни 4асти !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! или самобръзна4ка или кола маска

и аз мисля че епилатора не е решение.. мн боли и направо не ми се мисли най-добре е депилатоар мажиш се чакаш 5 минути и готово а ако бързаш и не ти се занимава с кремчета- бръсначката и тва е \/

Град
    #mainatown
    Кола маска! Не боли чак толкова и за мен е най-добрия вариант.
    Обичам само един човек и това съм аз.

ами варианти мн аз лично си ги махам с депилатор,кола маска,епилаторче или по по-мързеливата с бръсначката :P зависи кфо ше ми хрумне
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си