- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как реагираха вашите?
ми как, като бели хора - отдавна ги отбих де и не се интересуват пък и съм на години и такива въпроси им мина времето. А когато му беше време те не разпитвахада ви попитам как реагираха вашите като разбраха че водите полов живот?
BMW POWER
Нащи са 100% убедени че съм още девствена,нищо никога не сме говорили по тази тема и майка ми се държи все едно съм мнооого далеч от мисълта за секс![]()
майка ми не ми продума 1 месец
Собственост на Canis_Dirus
Това трябва да е било отвратително, но родителите са си родители те си знаятПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
А по темата още не съм го правил , адски съм немодерен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не сме обсъждали въпроса![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
БременнаПървоначално написано от sentient_
Обаче ти доколкото си спомням беше на 20+ години...тъй че...честито
![]()
А по темата-наще не знаят и се надявам скоро да НЕ узнаят![]()
На 22 съм и не говоря свободно с майка ми за това. С баща ми никога не сме засягали темата секс и знам, че той никога няма да я засегне....Първоначално написано от Barbie
А иначе като реши майката нещо да ме съветва, то излиза като вица-дъще, хайде да поговорим за секс. Добре ,мамо, какво искаш да знаеш? Иначе тя ме хвана натясно и ме излъга, за да изкопчи от мен. Реагира си добре, но натякванията за презервативи са ми в повечко.........
Не сме говорили по тази тема и дано скоро да не научат,че водя полов живот...незнам просто как ще реагират и не смея да си призная
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
maika razbra po jenskata si intusiciq-i reagira savsem normalno-posavetva me kato jena i kato maika vs mesec se pritesnqva ako mi zakasneea tatko-mi ne sam mu kazvala ama mai se dose6ta vse pak sam s moq 4ovek ve4e godina i 4 meseca-to si e napalno noramlno
![]()
obi4am moeto milo
спокоино ши са оправите![]()
![]()
![]()
Ми майка ми знае и рева около половин час,ама го преживя деи сеа всеки път като ми закъснее започва"Ама да не си бременна?",а тя идеално знае че абсолютно всеки път използвам презерватив
![]()
Ами никак не реагираха понеже никога не сме говорили за секс.Нито съм имала желание да им казвам нещо някога, пък и то вече няма за кога да говорим за секс :P По-добре да не разбират нищо за преди , че ще им стане лошо.
normalno tova vse pak e moe re6eni i osven tova jivota si e moi i az 6te re6a kakvo da napravq s nego,
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
Ami tia maika mi sama se doseti 4e ve4e iskam da spia s priatelia si i naro4no zamina zaedno s vtoria mi ba6ta za edna ve4er izvun grada za da ni osvobodiat terenNa drygata sytrin se obadi da vidi dali si4ko e ok i tova be6e
Ina4e da reve,da mi se surdi,da ne mi govori tva be6e kogato si probih pupa predi 2 semdici
![]()
mams oshte jivee s iliuziqta , che sym devstvena , ne che ne sme si govorili za sex i t.n , naprotiv obryshta mi golqmo vnimanie na tezi neshta , no spored mene oshte ne e gotova da go chue i chakam momenta ... to veche 2 godini shte stanat otkakto chakam momenta, ama![]()
inache sega kakto moito momche e ot dr grad e mirqsala i ne me podpitva taka kakto predi (dubre , che ne zn , che sme se vid![]()
![]()
![]()
)
ii poneje mene moq me e uchil bez boi i bez advokat nishto da ne si kazvam i si traikaminache negovoto mame redovno ni byzika ,DA VNIMAVAME DA STANAT BLIZNACI
![]()
![]()
ima meraci jenata
no nie reshihme sled 10tina god jivot i zdrave da i gi izpylnim
roditeli , kakvo da gi praish
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Аааа мойта мама го прие като една съвременна майка и даже си мисля че се радва,че познава момчето.Все пак съм на 17 и е нормално да не се тръшка,че вече не съм девствена :P Виж ако бях на 14г тогава вече нзА колкото до тате, той още не знае (поне аз така си мисля), ама сигурно подозира де
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Мойта о6те не знае но според мен се досе6та се пак съм с моето мом4е ве4е година и половина
Първоначално написано от slun4ice
хаха а мойта ме убеждава 1 седмица да не си пробивам пъпа и накрая сама ми даде паритеи даже веднага след като се прибрах ми вика " Вдигай блузата да видя"
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
ne sum im kazvala vse o6te no tatko podozira 4e ve4e vodq polov jivot i si me bazika ot vreme na vreme maika mislq 4e nie6to neznae ili pone se pravi 4e neznae
Никога няма да се предавам,
дори сама да оставам!
С момченца ще се заигравам,
после нагло ще ги заебавам!
Не ми трябват газари или идеали,
те са само за Не'кви П***и заспали.
Трябва ми едно сърце,което да Обичам и във вярност да му се вричам !!!
ami az sum razgovarqla s maika mi mn na taq tema i edin slun4ev den otivam i vikam mamo trqbva d ti kaja ne6ty ama hem me e strah hem malko tupo mi stava sq i vzeha da mi sa pulnqt o4ite i tq vika kaji de kvo e stanalo i az vikam mi pravih sex naskoro i re6ih da ti kaja mislq 4e e po dobre da znae6 i tq mn dobre go prie vodihme dosta dulug razgovor za vsi4ko i taka....a ba6ta mi s nego ne razgovarqm puk kamoli da obsujdam sexyalniq si jivot :d
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Съвсем нормално
xax na6te ne znaqt i dano da ne razbirat![]()
![]()
amh vse si mislq 4e maika mi podozira,ta imam si priqtel ot godinq i ne6to a tq jenata da ne e glupava,q
![]()
mi maikami i stana stranno raspraa mi: mame koga be6a mani4ka i ti4a6e po dvora a koga mame po4na da vodi6 polov jivot kolko barzo minava vreneto! posle me pregarna i me vika mame davai samo s kaput 4e.... xaxaxaxa i se hili nekva xaxasmi mno dobre reagira ! a puk ba6tata mai neznae ili se prai
![]()
xaxax
Life is just a dream on the way to Death...